Tinakod mene ti je sve super,da tako i ostane🥰
Nola neka kucaaa malo srceko ❤❤❤❤, a meni su ti svi govorili za mučnine, neka , pusti, to ti je dobar znak. 🤣
Ja sam ti isto bila koma, ovaj tjedan me nešto popustilo što se tiče mučnina. I dalje mi sve ima čudan okus i miris. Jedem samo peciva i paštu na suho ,🤣🤣🤣 nikakav umak,meso,povrće, sve mi je ajme. I vodu ne mogu,pijem vodu od limuna ili mineralna,tako da , blaženo stanje kažu 🤣 hahah
Što se tiče bebice, evo me taman s ultrazvuka, sve je baš odlicno. DR. je jako zadovoljna. Jajnici su splasnuli, hematoma nema i bebica se ful mrda, nogicama i rukicama, baš smiješno❤😊😊😊😍
A.. bas ljepo neka od dalje ostane tako🥰🥰
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Šesnice, jako mi je drago zbog tebe ☺️ daj Bože da sve doživimo što prije srčeka i mrdanje rukicama i nogicama ☺️
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Ćao devojke, evo i mene posle duže vremena.
Čestitam svima koje je beta i ultrazvuk obradovao, a nama koji čekamo i planiramo puno sreće želim.
Kod mene se dešava nešto što ne znam šta je, pa možda neka od vas zna. Posle neuspelog transfera i prestanka uzimanja lekova sam prokrvarila i trajalo je 7 dana. Onda mi je dr rekla da pocnem da pijem Cikloproginovu od 5. dana ciklusa, što sam i uradila. Medjutim, četiri dana nakon završetka ciklusa, ja sam opet prokrvarila i ide mi full, kao pravi ciklus.
Svakako cu ici na ultrazvuk da vidim sta se desava, ali imate li ideju zasto sam opet prokrvarila i to pod tabletama ?
Ćao devojke, evo i mene posle duže vremena.
Čestitam svima koje je beta i ultrazvuk obradovao, a nama koji čekamo i planiramo puno sreće želim.
Kod mene se dešava nešto što ne znam šta je, pa možda neka od vas zna. Posle neuspelog transfera i prestanka uzimanja lekova sam prokrvarila i trajalo je 7 dana. Onda mi je dr rekla da pocnem da pijem Cikloproginovu od 5. dana ciklusa, što sam i uradila. Medjutim, četiri dana nakon završetka ciklusa, ja sam opet prokrvarila i ide mi full, kao pravi ciklus.
Svakako cu ici na ultrazvuk da vidim sta se desava, ali imate li ideju zasto sam opet prokrvarila i to pod tabletama ?
Neznam al daljem ti podrsku i drzim fige da sve bude dobro 🍀🍀🍀🍀
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
,
Nažalost Beta ni danas se nije uduplala 😔
Opet me šalju po četvrti put u pon da je vadim od 677 koliko je zadnju put bila došla je do samo 856 … neznam šta da kažem osim da je osjećaj strašno glup…
Ostale curke sretno vam od srca 😘
2018 g.,prvi MPO- uspjeh od prve i djevojčica sada od skoro 3 godine
26.11.2021 (danas) transfer dvije stanice…
17 dt Beta 482.0
19 dt Beta 677.0
21 dt Beta 856
Opet me šalju po četvrti put u pon da je vadim od 677 koliko je zadnju put bila došla je do samo 856 … neznam šta da kažem osim da je osjećaj strašno glup…
Ostale curke sretno vam od srca 😘
Rekla je meni med. sestra da je B nemilosrdna.
To čekanje je najgore, ali glavu gore i držite se.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Ostale curke sretno vam od srca dć
Drzim fige i dalje da sve bude dobro i da u pon bude dupli broj.. drzi se draga 🤞🍀
,
A budimo realni, teško da će se uduplati (možda se desi čudo 🙈)
A bas sam se radovala malom “sezamcicu” i sva sreca da ova trogodišnjakinja moja nema još pojam o vremenu i nezna dali se beba čeka devet mjeseci ili dvije godine… hvala vam na podršci ljubim vas 😘
2018 g.,prvi MPO- uspjeh od prve i djevojčica sada od skoro 3 godine
26.11.2021 (danas) transfer dvije stanice…
17 dt Beta 482.0
19 dt Beta 677.0
21 dt Beta 856
A budimo realni, teško da će se uduplati (možda se desi čudo 🙈)
A bas sam se radovala malom “sezamcicu” i sva sreca da ova trogodišnjakinja moja nema još pojam o vremenu i nezna dali se beba čeka devet mjeseci ili dvije godine… hvala vam na podršci ljubim vas 😘
🤞🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🙏🙏🙏🍀🍀🤞🤞
,
Vecer drage moje,htjela sam vas pitat sto ste vi jele nakon transfera?
Jel bilo neceg posebno?
Jeste se drzale samo lagane hrane?
Cisto da promjenim neato ovog puta 😅
Ujutro je transfer u 10🤞🏼🍀♥️
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭