Maltezer… a sve sam tako napravila… isti laboratorij a vrijeme razlike nekih 10-ak minutica…
A ništa čekam sutra pa zovem doktoricu 😏
2018 g.,prvi MPO- uspjeh od prve i djevojčica sada od skoro 3 godine
26.11.2021 (danas) transfer dvije stanice…
17 dt Beta 482.0
19 dt Beta 677.0
21 dt Beta 856
Maltezer… a sve sam tako napravila… isti laboratorij a vrijeme razlike nekih 10-ak minutica…
Držim fige, pa javite rezultate.🧚♀️
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Curke, ja sam imala transfer 10.12. trebam vaditi betu 22.12.
Jučer me bas jako grčilo i najbolje mi je pasalo kada lezim i danas odlučim napraviti test ujutro jer eto zašto bi imala miran period 🤣 i naravno bijel, 6dnt je.
Ne znam sta sam očekivala :D
Danas isto imam grčeve kao menstrualne,a inače ti grčevi su mi se pojavili odmah nakon transfera i evo do danas traju, samo su mi jucer bili malo jači i par put me bas bas probadalo + jutros me i glava zabolila.
Jeli vi mislite da je rano?
👱♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
Petrova Zagreb
1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞
Drzim fige da sve bude u redu 🤞🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀🍀
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Curke, ja sam imala transfer 10.12. trebam vaditi betu 22.12.
Jučer me bas jako grčilo i najbolje mi je pasalo kada lezim i danas odlučim napraviti test ujutro jer eto zašto bi imala miran period 🤣 i naravno bijel, 6dnt je.
Ne znam sta sam očekivala :D
Danas isto imam grčeve kao menstrualne,a inače ti grčevi su mi se pojavili odmah nakon transfera i evo do danas traju, samo su mi jucer bili malo jači i par put me bas bas probadalo + jutros me i glava zabolila.
Jeli vi mislite da je rano?
Drzim fige da su simptomi implant. Vecina cura imala je grceve i rezultirale su trudnocama.. ponovi ga kroz par dana..drzim fige da bude +🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
,
Evo i mene sa et obavljen iz puno manje grceva 🥳🥳🥳🥳embriolog je rekao da je embri jako ljepo skolski🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀u to ime neka se zaljepi 🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀 Utrogestan Andol 100 i Folacin terapija. Druze fige cure 🤞🤞🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Pozdrav svim čekalicama, želim vam puno sreće!
Tina, lijepo je čuti dobre vijesti! Držim fige! 🤞🍀🥰
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Sutra po treci put idem na betu… kaže dr ok Beta raste a ti sto se nije bas poduplala vidit ćemo kako će sutra biti, neće ništa unaprijed puno da govori …
Al ja ipak mislim da će to biti sve ok… ma mora biti ok 😂
Samo sto sad sve manje nađe imam da su blizanceki, cjelo vrijeme sam im se nadala 😊
2018 g.,prvi MPO- uspjeh od prve i djevojčica sada od skoro 3 godine
26.11.2021 (danas) transfer dvije stanice…
17 dt Beta 482.0
19 dt Beta 677.0
21 dt Beta 856
Evo i mene sa et obavljen iz puno manje grceva 🥳🥳🥳🥳embriolog je rekao da je embri jako ljepo skolski🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀u to ime neka se zaljepi 🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀 Utrogestan Andol 100 i Folacin terapija. Druze fige cure 🤞🤞🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Pozdrav svim čekalicama, želim vam puno sreće!
Tina, lijepo je čuti dobre vijesti! Držim fige! 🤞🍀🥰
Hvala puno 🍀🍀. Kako si 🥰🥰
,
Sutra po treci put idem na betu… kaže dr ok Beta raste a ti sto se nije bas poduplala vidit ćemo kako će sutra biti, neće ništa unaprijed puno da govori …
Al ja ipak mislim da će to biti sve ok… ma mora biti ok 😂
Samo sto sad sve manje nađe imam da su blizanceki, cjelo vrijeme sam im se nadala 😊
Drzim fige da se ljepo dupla 🍀🍀🍀🍀. Sve Ce biti dobro mora 🥰🥰🍀🍀🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞💪
,
Cure, ja dobila menstruaciju brz obzira na utrice. Treći neuspjeli transfer.
Ima li koja da je radila biopsiju endometrija? Je li bolno? 😩
Sortiraj odgovore
Najstariji