Lucky, nisam skužila da si trudna prije. Pa čestitam ti ☺️
Ja isto mislim da je tako s kretanjem, jer sad kod ovog zadnjeg transfera sam sve normalno, osim što sam ostala 4 dana doma od posla. Nakon transfera se odmah digla. U svakoj klinici govore drugačije izgleda, ali iskustva pokazuju da baš nema veze.
Hvala ti! 🙂
Da, i ja zaključujem da to uopće nema veze. Važno je samo osluškivati organizam. Meni je od samog početka dosta loše (vjerojatno zbog hiperstimulacije) i nisam mogla puno ni hodati, a kamoli raditi. Stalno mi je nešto pa nisam ni prestala mirovati nego sad mirujem još i više. 🙈 Ali ak se netko osjeća dobro, poželjno je da se kreće i smije raditi sve normalno. 🙂Osim nekih tezih napora, naravno.
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Ej curke moje,da se javim..opak od dvije moguce bebice,jedna se vidila 14,12.na prvom ultrazvuku 🥰🥰 Bogu hvala sve je ok i danas sam 6+0,u ponediljak sljedeci ultrazvuk.
Sto se tice mene,ja nemogu-ja ne jedem nista osim vocnih jogurta i pijem ili sok od narance ili iscidim limun u vodu,i papam mandarine,kava nista.. Sve al doslovno sve mi smrdi,al jako smrdi i neznam na sto tocno,a od korone u 8 misecu jos uvik nemam ni okus ni miris al taj mi neki smrad da oprostite i u nosu i u ustima pa nemogu jesti..
Saljem svim zagrljaje i poljupce,i sve ste mi u molitvama 😇😍
3 mjeseca nemas ni okus ni miris??
Tocnije 4 miseca 16.12
Ajme ženo pa kako izdržavaš??! Šta ti doktor kaže? Negdje sam čitala da ima neka terapija za te dugotrajne izostanke. Meni je bilo 15tak dana i to mi je bilo puno
Neznam kako izdrzavam al eto,sto cu..
Problem je sto ja to tad u Hrvatskoj nisam prijavila jer se nebi mogla vratit u Njemacku a i 20 og nam je pir bio,ja sam racunala vratit ce se brzo,eto do danas jos nije,neznam dal je sad kakva terapija uopce djelotvorna
Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇
Cure, ja piskila test 9dnt , ali nije prvi urin i neg je. Da li postoji mogućnost da ipak to izađe na dobro? I da se pojavi taj pluscic?
👱♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
Petrova Zagreb
1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞
Evo samo da se javim,sve okej za sad,nista ne osjecam ,grudi su vec ima 2 dana natecene od utrica kao i zadnji put,krecem se samo krevet-wc-kauc i tako u krug😂
Jedino sto vidim da ne razmisljam i ne zamaram se toliko ko zadnji put nakon transfera😊
Kako ste vi?
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Cure, ja piskila test 9dnt , ali nije prvi urin i neg je. Da li postoji mogućnost da ipak to izađe na dobro? I da se pojavi taj pluscic?
Bilo bi bolje da je jutarnji jer je u njemu najveća koncentracija hormona mozda da ponovis za dan dva s jutarnji. Drzim fige 🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Evo samo da se javim,sve okej za sad,nista ne osjecam ,grudi su vec ima 2 dana natecene od utrica kao i zadnji put,krecem se samo krevet-wc-kauc i tako u krug😂
Jedino sto vidim da ne razmisljam i ne zamaram se toliko ko zadnji put nakon transfera😊
Kako ste vi?
Evo sinoć su se pojavili grcevi lagani budna sam od 1h u jutro cice me bole jos od stoperice danas dosta manje danas je 5dan od et . Tak da danas sam bila dosta nervozna al to je to.. 🤷
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
,
Kako ste vi?
Evo sinoć su se pojavili grcevi lagani budna sam od 1h u jutro cice me bole jos od stoperice danas dosta manje danas je 5dan od et . Tak da danas sam bila dosta nervozna al to je to.. 🤷
🙏🙏🙏
I ja sam imala grčeve već 3. ili 4dpt. 🙂
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Tina82 drzim fige da su pozitivna stvar grcevi🤞🏼Kao sto su ocito bili pozitivni kod Lucky785😊♥️♥️
Vidim da smo 4 dana razlike za betu😊 zelim ti svu srecuu♥️♥️
Ja si Decapeptyl moram dat sutra ujutro 😅
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Tina82 drzim fige da su pozitivna stvar grcevi🤞🏼Kao sto su ocito bili pozitivni kod Lucky785😊♥️♥️
Vidim da smo 4 dana razlike za betu😊 zelim ti svu srecuu♥️♥️
Ja si Decapeptyl moram dat sutra ujutro 😅
Hvala draga tu smo 🥰🥰i ja tebi želim veliku betu 🤞🤞🤞. Vidjet cemo sto Ce se dalje odvijati daj Bože da su implantaciski grcevi i da se bebica ljepo ugnjezdi voljela bi cure da bude iz dubine srca ...♥️..
,
Tina82 želim ti od srca da je implatacija i da se ljepo ugnijezdi u sigurnost 🥰😘
2018 g.,prvi MPO- uspjeh od prve i djevojčica sada od skoro 3 godine
26.11.2021 (danas) transfer dvije stanice…
17 dt Beta 482.0
19 dt Beta 677.0
21 dt Beta 856
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji