Cure, ja dobila menstruaciju brz obzira na utrice. Treći neuspjeli transfer.
Ima li koja da je radila biopsiju endometrija? Je li bolno? 😩
Ajme zao mi je jako daljem ti veliki zagrljaj.
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Ja jos uvijek cekam da dr.nazove da potvrdi jel u subotu transfer ili ne😓
Nadam se da me sutra ocekuje poziv🤞🏼🤞🏼
Dzim fige za poziv za et 🍀🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
,
I ja sam dobila menstruaciju pod utrićima, kasnila je 5 dana. Danas stigla Beta 1.2.
Zao mi je jako . Idemo dalje 💪💪💪💪
,
Pozdrav svima. Želim svim cekalicama sreću, da bude sve u redu.😊
Onima kojima nažalost nije uspijelo,samo hrabro dalje. Doći će i vaše vrijeme. ❤
Tina pa što ja to vidim? Divno. Neka ti je sve sa srećom. Držim čvrsto fige ❤
Sanjarkaja sam sve normalno jela i pila kao i do sad. Dok mi se nije zgadilo sada u trudnoci. 🤣 baš mi fali, ali ne ide. Jedva čekam dan kad će doći da mogu opet. Volim kavu, popijem jednu ,dvije dnevno i mislim da je to sasvim u redu. Uzivaj 😊
Nolaako čitaš, samo se javi da vidim je li sve okeeej. Pusa velika ❤
Pozdrav i tebi draga hvala ti puno od srca 🤞🍀🍀🙏🙏🙏 kako si mi ti 🥰🥰
,
Šesnica kako si ljube? Kod mene vise manje sve ok, krvarim lagano radi hematoma, i doma strogo mirujem. Malo srce jako kuca i sve izgleda odlicno zasad osim toga ali eto nadam se da ce brzo nestati. Muka mi je na sve i jedva nesto pojedem. A ti?? ❤️❤️
Netko je pitao za kavu ja je ne mogu pomirisat, ali samo mi je jogurt frend trenutno pa je ja zato ne pijem. Mislim da do dvije manje salice dnevno inace ok.
Zao mi je radi svih losih vijesti, a curama koji krecu u postupak 🤞🏼🤞🏼 Lussy javi sto su rekli, Snesa 🤞🏼 Za 3 betu. Pusa svima
Evo i mene sa et obavljen iz puno manje grceva 🥳🥳🥳🥳embriolog je rekao da je embri jako ljepo skolski🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀u to ime neka se zaljepi 🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀 Utrogestan Andol 100 i Folacin terapija. Druze fige cure 🤞🤞🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Pozdrav svim čekalicama, želim vam puno sreće!
Tina, lijepo je čuti dobre vijesti! Držim fige! 🤞🍀🥰
Hvala puno 🍀🍀. Kako si 🥰🥰
Beba lijepo napreduje. 🙂 Jajnici su mi još uvijek malo.povećani i imam 6 cista od stimulacije pa čekam da nestanu... Imam i mali hematom koji nije opasan, ali sam malo krvarila prije tjedan dana zbog njega... Moram mirovati, kaj i radim. Osobito nakon ovog hematoma.
Ali barem kaj se mučnina tiče - nemam ih. Bile su jako kratke i blage. Sve mogu jesti, ništa mi se ne gadi i ne smetaju mi mirisi. 🙂
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Šesnica kako si ljube? Kod mene vise manje sve ok, krvarim lagano radi hematoma, i doma strogo mirujem. Malo srce jako kuca i sve izgleda odlicno zasad osim toga ali eto nadam se da ce brzo nestati. Muka mi je na sve i jedva nesto pojedem. A ti?? ❤️❤️
Netko je pitao za kavu ja je ne mogu pomirisat, ali samo mi je jogurt frend trenutno pa je ja zato ne pijem. Mislim da do dvije manje salice dnevno inace ok.
Zao mi je radi svih losih vijesti, a curama koji krecu u postupak 🤞🏼🤞🏼 Lussy javi sto su rekli, Snesa 🤞🏼 Za 3 betu. Pusa svima
Ljepo 🥰🥰🥰
,
Evo i mene sa et obavljen iz puno manje grceva 🥳🥳🥳🥳embriolog je rekao da je embri jako ljepo skolski🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀u to ime neka se zaljepi 🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀 Utrogestan Andol 100 i Folacin terapija. Druze fige cure 🤞🤞🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Pozdrav svim čekalicama, želim vam puno sreće!
Tina, lijepo je čuti dobre vijesti! Držim fige! 🤞🍀🥰
Hvala puno 🍀🍀. Kako si 🥰🥰
Beba lijepo napreduje. 🙂 Jajnici su mi još uvijek malo.povećani i imam 6 cista od stimulacije pa čekam da nestanu… Imam i mali hematom koji nije opasan, ali sam malo krvarila prije tjedan dana zbog njega… Moram mirovati, kaj i radim. Osobito nakon ovog hematoma.
Ali barem kaj se mučnina tiče - nemam ih. Bile su jako kratke i blage. Sve mogu jesti, ništa mi se ne gadi i ne smetaju mi mirisi. 🙂
🥰🥰🥰🥰🥰
,
Tina kod mene ti je sve super,da tako i ostane🥰
Nola neka kucaaa malo srceko ❤❤❤❤, a meni su ti svi govorili za mučnine, neka , pusti, to ti je dobar znak. 🤣
Ja sam ti isto bila koma, ovaj tjedan me nešto popustilo što se tiče mučnina. I dalje mi sve ima čudan okus i miris. Jedem samo peciva i paštu na suho ,🤣🤣🤣 nikakav umak,meso,povrće, sve mi je ajme. I vodu ne mogu,pijem vodu od limuna ili mineralna,tako da , blaženo stanje kažu 🤣 hahah
Što se tiče bebice, evo me taman s ultrazvuka, sve je baš odlicno. DR. je jako zadovoljna. Jajnici su splasnuli, hematoma nema i bebica se ful mrda, nogicama i rukicama, baš smiješno❤😊😊😊😍
Šesnica daa sve ima isti smrad! Znaci mislila sam da je do kaladonta jer ima nekog propolisa unutra, al sve povrce meso umak grah sve isto smrdi😅 meni je ok pasta na suho, limun i jogurt 😂
Divne vijesti s uzv❤️❤️
Koliko dugo si ti imala hematom?
Tina 🤗😘
Sortiraj odgovore
Najstariji