Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nola_
    17. Prosinac 2021. 22:30

Lussy

Vecer drage moje,htjela sam vas pitat sto ste vi jele nakon transfera?
    Jel bilo neceg posebno?
    Jeste se drzale samo lagane hrane?
    Cisto da promjenim neato ovog puta 😅
    Ujutro je transfer u 10🤞🏼🍀♥️

Lussy ja nista posebno, jela sam sto mi se jelo. Ono sto sam ja promijenila da sam prije transfera radila cucnjeve par dana jer sam brijala da mi je losa cirkulacija. A nakon transfera vise nisam cucnjeve ali sam sve normalno radila da radi cirkulacija. Nisam lezala. Jedino sto sam izbjegavala jako hladne stvari, i pit i jest. 

Sretno sutra, drzim 🤞🏼 da je to to ovaj put! 

Tina82
    18. Prosinac 2021. 06:50

Lussy

Vecer drage moje,htjela sam vas pitat sto ste vi jele nakon transfera?
    Jel bilo neceg posebno?
    Jeste se drzale samo lagane hrane?
    Cisto da promjenim neato ovog puta 😅
    Ujutro je transfer u 10🤞🏼🍀♥️

Ooo divne vjesti neka bude dobitni🍀🤞. Uhh prehrana mi je ostala ista nis posebnoga .meni isto ponestane ideja sto i kako bi sad drugačije..trenutno sam dodala sok od cikle i na trbuh stavljam tanku neku majicu jer je to jedini način da mi noge ostanu tople a onda sam procitala negdi da nesmijem se maternica previše grijati pa ne tusiranje u pretoploj vodi . Pa ne piti nista niti jesti hladno iz frižidera al tu sam vec promašila. Eto svaki put nesto novog a onda opet a i nisam jel primjetila da je to sve skupa pomoglo tak da 💣💥. Samo nam treba malo srece da se primi 🍀🍀🤞🤞

VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
    Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
    1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
    Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
    9.11 ivf polik konzultacije.
    12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
    "Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
    ,
    "Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇

Tina82
    18. Prosinac 2021. 07:14

Da.. nakon et trodnevnog embrija test bi trebala napraviti na Badnjak tad mi je 10det .. razmislja o tome dal' da ga radim ili ne il' da pustim da mi Božić prode u nadi..

Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
    12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
    ,

Lussy
    18. Prosinac 2021. 08:53

Hvala cure ,a jel vas doktori ostave da lezite nakon transfera ili vas momentalno pustaju doma? 
    Ja sam zadnji put sisla sa stola i on mi rekao da se obucem i da idem doma,samo sto sam u sjedecem polozaju eto cekala otpusno pismo 5 minuta?🙄 
    Svugdje vidim da je drukcije? Neki odmah nastave sa svim obavezama neki odmaraju..

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

Tina82
    18. Prosinac 2021. 09:00

Lussy

Hvala cure ,a jel vas doktori ostave da lezite nakon transfera ili vas momentalno pustaju doma?
    Ja sam zadnji put sisla sa stola i on mi rekao da se obucem i da idem doma,samo sto sam u sjedecem polozaju eto cekala otpusno pismo 5 minuta?🙄
    Svugdje vidim da je drukcije? Neki odmah nastave sa svim obavezama neki odmaraju..

Ja sam poslje et odmah se digla i odsetala do kreveta i ostala 15min lezati.  Jel sam zadnji put imala nesnosne grceve pa je to vise bilo da smiri samu sebe. Za 15min je sestra donjela papire i onda se digla .Iako nigdi vise nije praksa dugog ležanja nakon et jer nema dokazane svrhe da pospješuje zacece . 

,

Lussy
    18. Prosinac 2021. 09:16

Tina82
    Ja bih na tvom mjestu preskocila test 10ti dan pusti da prode Bozic🙏🏼♥️ I nadam se da ce to bit Bozicno cudo i tebi,meni i svim ostalima koje cekaju
    Eto meni ce beta bit 1.1 kad nemam di to napravit,tako da cu vjv cekat do 3.1 
    Vidit cu sad sa dr.u 10 sam na transferu🙏🏼 

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

bejbe2018
    18. Prosinac 2021. 09:42

Lussy

Ležala bih oko pola sata. 
    Al čula sam i ja za drugo, da se zna ležat i duže.
    A ne nastavljam nista ni radit, nego ležim 1 dan. 

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Tina82
    18. Prosinac 2021. 09:50

Lussy

Tina82
    Ja bih na tvom mjestu preskocila test 10ti dan pusti da prode Bozic🙏🏼♥️ I nadam se da ce to bit Bozicno cudo i tebi,meni i svim ostalima koje cekaju
    Eto meni ce beta bit 1.1 kad nemam di to napravit,tako da cu vjv cekat do 3.1
    Vidit cu sad sa dr.u 10 sam na transferu🙏🏼

Mislim da cu i ja tako al me kopa 😁.nadam se da Ce nam Božićno cudo ovaj puta  svima donjeti 😇😇🤞🤞🍀🍀🙏🙏🙏. Sretno na transferu od ♥️🤞🙏🙏🙏🙏

,

Nola_
    18. Prosinac 2021. 11:28

Lussy ja nisam lezala ni u prethodnoj ni u novoj klinici. Lezala sam mozda min dok embriolog provjeri cijev i odmah se digla, pricekala na pultu otpusno, sjela u auto i vozila sama doma. 
    Kako je proslo? 

Lussy
    18. Prosinac 2021. 11:58

Evo ja gotova,vracena dva  🐧🐧🙏🏼♥️ 
    Beta me pada na 1.1 pa su mi rekli da izvadim 31.12
    Ovaj put sam ostala lezat negdje oko 15 minuta jer je bila guzva pa dok cekam papire sam lezala…stigla kuci i u krevet,nocas nisam spavala pa mislim da cu sad nadoknsdit to
    Nisam prosli put imala ovoliki iscjedak od vaginaleta iako su zadnje stavljene sinoc😅 eto neke razlike
    U ponedjeljak decapeptyl 0.1,a ostalo estrofem smanjen na 3x1,folacin uveden 1x1 i utrogestan i dalje 3x2 

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.