Čitajući članak pronašla sam puno dodirnih točaka iz svoje svakodnevnice. S jednom razlikom,
ja imam troje djece.. i da, zaposlena sam.. doista je prekrasno imati veliku obitelj, ali isto tako
morate dati maksimum svoje energije, živaca i ljubavi..Ponekad se zapitam kako smo uspjeli
do sada zadovoljiti sve potrebe djece i vlastite. S rjetkim al dragocjenim baka servisom i kordinacijom
vremena eto ide nekako..Nemam puno slobodnog vremena, šta puno, nemam ga uopće al nekako s njihovim odrastanjem i medjusobnim pomaganjem smanjuje se opseg potreba..Ima dana da se po kući
vidimo u prolazu, ili za stolom.. Puno pažnje i ljubavi...a ima dana kad se čujem samo ja... Imam dobro grlo..Sve je to prolazno, sada smo neki u vrtiću, a neki u pubertetu..treba izdržati i to..Ipak na kraju kad moja djevojčica navečer sjedne za klavir i zasvira srce mi je veliko kao kuća i ispunjeno srećom i zadovoljstvom.I znam da sam na pravom putu..
Čitajući ove vaše članke moram priznat da punim baterije i nadam se da ću i ja biti uspješna u izvršavanju svih obveza oko četvero djece. Imam dvoje djece Josipa(12) i Ivana (8), a uskoro nam dolaze i blizanci.
Decki su mi već dosta veliki i poprilično samostalni pa računam i na njihovu pomoć jer vjerujem da samim time što dolaze blizanci slijedi puno posla. Uz sve to sam i u radnom odnosu koji me uvelike ispunjava. Kad dođe vrijeme za povratak na posao mislim da će biti popriličan izazov sve uskladiti i obitelj i posao...
pročitala članak i prepoznala se u njemu.....4 dječice....u dobi od 14, 12, 9 i 6 godinica. Pune ruke posla, onih slatkih briga....al na kraju nikad vam nije dosadno....nije ni tako teško kao što nekima izgleda....više je lijepih i radosnih trenutaka nego obrnuto. Najljepši osjećaj na svijetu - BITI MAMA!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji