S četvero djece postala sam kraljica multitaskinga

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mel

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Čitajući članak pronašla sam puno dodirnih točaka iz svoje svakodnevnice. S jednom razlikom,
    ja imam troje djece.. i da, zaposlena sam.. doista je prekrasno imati veliku obitelj, ali isto tako
    morate dati maksimum svoje energije, živaca i ljubavi..Ponekad se zapitam kako smo uspjeli
    do sada zadovoljiti sve potrebe djece i vlastite. S rjetkim al dragocjenim baka servisom i kordinacijom
    vremena eto ide nekako..Nemam puno slobodnog vremena, šta puno, nemam ga uopće al nekako s njihovim odrastanjem i medjusobnim pomaganjem smanjuje se opseg potreba..Ima dana da se po kući
    vidimo u prolazu, ili za stolom.. Puno pažnje i ljubavi…a ima dana kad se čujem samo ja… Imam dobro grlo..Sve je to prolazno, sada smo neki u vrtiću, a neki u pubertetu..treba izdržati i to..Ipak na kraju kad moja djevojčica navečer sjedne za klavir i zasvira srce mi je veliko kao kuća i ispunjeno srećom i zadovoljstvom.I znam da sam na pravom putu..

  • Avatar sanja51

    sanja51

    Broj poruka: 21

    Prijavi adminu

    ništa novo za mene.isto 4 djece.jedino što je najstariji sin već veći pa s njim nema brige,osim kako da pronađe posao nakon završene škole.2 cure idu idu u os.školu,a najmlađi će ovu godinu u 1.razred.sličan mi je raspored kao i nikolini.samo strpljenja i volje i sve se može.

    sanja 51

  • Avatar vesna4

    vesna4

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Čitajući ove vaše članke moram priznat da punim baterije i nadam se da ću i ja biti uspješna u izvršavanju svih obveza oko četvero djece. Imam dvoje djece Josipa(12) i Ivana (8), a uskoro nam dolaze i blizanci.
    Decki su mi već dosta veliki i poprilično samostalni pa računam i na njihovu pomoć jer vjerujem da samim time što dolaze blizanci slijedi puno posla. Uz sve to sam i u radnom odnosu koji me uvelike ispunjava. Kad dođe vrijeme za povratak na posao mislim da će biti popriličan izazov sve uskladiti i obitelj i posao…

  • lanaiva

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    pročitala članak i prepoznala se u njemu…..4 dječice….u dobi od 14, 12, 9 i 6 godinica. Pune ruke posla, onih slatkih briga….al na kraju nikad vam nije dosadno….nije ni tako teško kao što nekima izgleda….više je lijepih i radosnih trenutaka nego obrnuto. Najljepši osjećaj na svijetu - BITI MAMA!!!

  • ivana76

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    zene moje SVAKA VAM CAST

    ivana

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.