Curke jesam li trudna?
Proslo je 12 dana od odnosa, zasticen je bio no strah je bio tu hah 5 dana do menge
Curke jesam li trudna?
Proslo je 12 dana od odnosa, zasticen je bio no strah je bio tu hah 5 dana do menge
Nisi
probaj test raditi tocno na dan očekivane m ili malo kasnije ..sad je prerano..ako si trudna vidjet će se i jako slaba crtica iz ovu tamnu...mozes i kupit jeftinij test npr iz mullera za cca 15kn
Jel trebam mozda ponavljati? Jel bilo prerano?
Ak ti bude kasnila ponovi,nemoj prije, i je bilo rano al pošto veliš da ste koristili zaštitu teško da si trudna
Jel trebam mozda ponavljati? Jel bilo prerano?
Ak ti bude kasnila ponovi,nemoj prije, i je bilo rano al pošto veliš da ste koristili zaštitu teško da si trudna
I sad sam se sjetila da sam ti jučer odgovorila...😏
Ma vec sam otvorila temu. Odnos je bio zasticen kondomom ( durex extra safe i partner je svršio unutar mene u kondom a meni je bio dan ovulacije po racunici.. Kondom je bio cijeli nakon i sprema je bila na njenom predviđenom mjestu kad je izvadio... Pa me strah ipak malo
Eni31 znam no vrag mi nije dao mira. Citala sam da je puno curka radilo isto 4 do 5 dana prije menstruacije i da im je bilo pozitivno
Eni31 znam no vrag mi nije dao mira. Citala sam da je puno curka radilo isto 4 do 5 dana prije menstruacije i da im je bilo pozitivno
Sortiraj odgovore
Najstariji