Rana trudnoća i testovi

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Indirovic
    23. Srpanj 2022. 21:49

Pozdrav svima 😁

Ovako zadnja menstruacija  mi je bila 16.6.2022 a ciklus mi je 30 dana. E sad... 6.7. Sam imala samo 1 dan blago krvarenje,test mi je danas ujutro bio pozitivan točnije imao je jako blijedu crtu, popodne danas opet napravila negativan je. U prvoj trudnoći sam imala simptome sve, a sad me bole samo leđa jako i pomalo stomak, a bradavice me peckaju,umor osjećam stalno.. kako je kod vas i dali je to normalno ili možda nisam ni trudna??  Ps.7 dana kasni 🙈

• Indirovic
    23. Srpanj 2022. 22:17

Ta linija pozitivna je došla prije kontrolne crte samo blijeda ..

• Indirovic
    23. Srpanj 2022. 22:19

_Sayuri_

Indirovic

Pozdrav svima 😁

Ovako zadnja menstruacija mi je bila 16.6.2022 a ciklus mi je 30 dana. E sad… 6.7. Sam imala samo 1 dan blago krvarenje,test mi je danas ujutro bio pozitivan točnije imao je jako blijedu crtu, popodne danas opet napravila negativan je. U prvoj trudnoći sam imala simptome sve, a sad me bole samo leđa jako i pomalo stomak, a bradavice me peckaju,umor osjećam stalno.. kako je kod vas i dali je to normalno ili možda nisam ni trudna?? Ps.7 dana kasni 🙈

7 dana kasnjenja svaki test bi pokazao trudnocu da je ima. Bojim se da taj prvi nije pozitivan nego evaporacijska linija…

Ta pozitivna linija je došla prije kontrolne linije...

• Indirovic
    23. Srpanj 2022. 22:32

_Sayuri_

Indirovic

_Sayuri_

Indirovic

Pozdrav svima 😁

Ovako zadnja menstruacija mi je bila 16.6.2022 a ciklus mi je 30 dana. E sad… 6.7. Sam imala samo 1 dan blago krvarenje,test mi je danas ujutro bio pozitivan točnije imao je jako blijedu crtu, popodne danas opet napravila negativan je. U prvoj trudnoći sam imala simptome sve, a sad me bole samo leđa jako i pomalo stomak, a bradavice me peckaju,umor osjećam stalno.. kako je kod vas i dali je to normalno ili možda nisam ni trudna?? Ps.7 dana kasni 🙈

7 dana kasnjenja svaki test bi pokazao trudnocu da je ima. Bojim se da taj prvi nije pozitivan nego evaporacijska linija…

Ta pozitivna linija je došla prije kontrolne linije…

Koji je test u pitanju, jel Clear Blue?

Facelle Schwangerschaft test

• benccektinn
    24. Srpanj 2022. 00:31

Pozdrav Cure, dečko sam pa je možda malo ne uobičajno da se javpjam ovdje ali cura i ja smo imali spolni odnos danas i ne znam dali je sperma dospjea unutra i ne znamo dali poatoji mogucnoat dali je trudna. također nije dobila stvari od 9 mj zbog hormona. moze pomoc plizz

• Indirovic
    25. Srpanj 2022. 23:32

_Sayuri_

Indirovic

_Sayuri_

Indirovic

_Sayuri_

Indirovic

Pozdrav svima 😁

Ok, vidim da mu je osjetljivost vrlo visoka 10 mIu, znaci da detektuje vrlo male kolicine hormona trudnoce, a kod tebe vec 7 dana kasni M, definitivno evaporacijska. Jer 7 dana kasnjenja je vec poprilicno dosta hormona u urinu, ta bi linija pucala od jacine. Zao mi je, ja bi rekla da nema trudnoce…

Ipak je bio pozitivan test 😍  svakako hvala na odgovorima 

Tratinčica123
    26. Srpanj 2022. 08:32

Indirovic

_Sayuri_

Indirovic

_Sayuri_

Indirovic

_Sayuri_

Indirovic

Pozdrav svima 😁

Ok, vidim da mu je osjetljivost vrlo visoka 10 mIu, znaci da detektuje vrlo male kolicine hormona trudnoce, a kod tebe vec 7 dana kasni M, definitivno evaporacijska. Jer 7 dana kasnjenja je vec poprilicno dosta hormona u urinu, ta bi linija pucala od jacine. Zao mi je, ja bi rekla da nema trudnoce…

Ipak je bio pozitivan test 😍 svakako hvala na odgovorima

Čestitam! Želim ti urednu trudnoću!🥰

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• valentina1994
    20. Siječanj 2023. 17:26

Pozdrav… ako mozda znate ili ste bile u slicnoj situaciji..
    Ciklusi su mi duzi, cca 33 dana.. iza mene su 2 neuspjela ivf-a.. ovaj ciklus smo bili u prirodnjaku. Jucer sam popodne napravila test i druga crtica je bila blijeda ali vidjela se, danas u jutro isto. Isla sam na vađenje b Hcg i iznosila je 6,25  H mlU/ml, cini mi se to stvarno malo i u brizi sam do ponedjeljka, znam da moram biti opustena i sl. Ali sam zbunjena jer je iz krvi niska beta, a na testu ( gravidnost duo) se vidjela druga crtica, popodne sam isto uradila test i malo je jaca nego jutros..
    Zadnja M je bila slabija 20.12. ( 6 dana).. hvala na pomoci

LoraPoznjak
    23. Siječanj 2023. 14:21

Pozdrav, 21.12 sam imala zadnju mj, tocnije bila.je biokemijska... 19.01 sam trebala dobit i gospodje nema. Testove sam radila, pozitivni su, blijede linije, al napravila sam nekih 7-8 testova od 19-tog do danas i kad ih usporedim linije su tamnije. Od simptoma imam ucestalo mokrenje, osjetljive grudi, tu i tamo nekad mucnine, grcevi koji kad se smirim prodju te onaj osjecaj da sam dobila, a kad odem na wc nema nista. I nekad osjetim ubrzano lupanje srca, al ne znm kak bih opisala, ko treperenje neko, ne klasicno lupanje 🙈

LoraPoznjak
    23. Siječanj 2023. 16:03

Marija.1994

LoraPoznjak

Pozdrav, 21.12 sam imala zadnju mj, tocnije bila.je biokemijska… 19.01 sam trebala dobit i gospodje nema. Testove sam radila, pozitivni su, blijede linije, al napravila sam nekih 7-8 testova od 19-tog do danas i kad ih usporedim linije su tamnije. Od simptoma imam ucestalo mokrenje, osjetljive grudi, tu i tamo nekad mucnine, grcevi koji kad se smirim prodju te onaj osjecaj da sam dobila, a kad odem na wc nema nista. I nekad osjetim ubrzano lupanje srca, al ne znm kak bih opisala, ko treperenje neko, ne klasicno lupanje 🙈

Po opisanom je trudnoca sigurno, ali mozes vaditi betu da vidis jel se dupla, npr. sutra pa onda drugu za dva dana. :)

Pa zvala sam ginekologa, dao mi termin tek 17.2.. ja pitam jel mogu doc vadit betu, kaze ma nema potrebe 🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.