Mi smo i s prvom trud. imali problema tako da pokrivam sve dane 😂 od - do ... kazem ponijela me neka zelja zbog svih beba oko nas pa eto .. budem sacekala da vidim hoce li gospodja (ne)doc ovaj ciklus
💙 - 2019
we made a family
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;28/st/20191113/dt/6/n//k/78f3/age.png
Jutros sam radila test sa 2.urinom i negativan je 😢
dusu sam isplakala
Ovaj mj smo imali odnose u plodnim danima .. pa cemo vidjeti .
Danas je 4dpo ne osjecam bas nista ..
jedino neznam s obzirom da je prosli ciklus kasnila da li sad ovaj koji dolazi .. bi trebao doc u "redovno vrijeme " il kasnije kao i prosli. 🙄 ako me razumijete ..
ugl simptoma nemam osim napuhnutosti
grudi su normalne
iscjedka nema
To je prerano da pokaze... meni je ovulacija bila 05.01, a jedva vidljivu liniju sam tek 19.1 vidjela, i to doslovno jedva, da sam mislila da umisljam. I svaki dan sam radila testove i cerice su sve tamnije i tamnije 🥰
Pricekajte jos par dana pa ponovite test... ❤️
Drago mi je zbog Vas 💜 zelim Vam urednu i skolsku trudnocu ..
nadam se i svome plusu uskoro
(ne)ocekivana menst. je za 9 dana 🙄
Simptomi kao takvi nema ih 😂
ledja me bole od pocetka prosle trudnoce tako da to nista .
grudi normalne , moozda mrvu "vece"
i neki osjecaj napuhanosti .."pritiska" bolje u podrucju maternice
vidjet cemo sve uskoro
💙 - 2019
we made a family
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;28/st/20191113/dt/6/n//k/78f3/age.png
Drago mi je zbog Vas 💜 zelim Vam urednu i skolsku trudnocu ..
nadam se i svome plusu uskoro
(ne)ocekivana menst. je za 9 dana 🙄
Simptomi kao takvi nema ih 😂
ledja me bole od pocetka prosle trudnoce tako da to nista .
grudi normalne , moozda mrvu "vece"
i neki osjecaj napuhanosti .."pritiska" bolje u podrucju maternice
vidjet cemo sve uskoro
Hvala ☺️❤️
Nadam se da cete javit za koji dan pozitivan rezultat ❤️
Pozdrav cure, nova sam ovdje. Ne znam je li pišem u pravu temu, ali nadam se da će mi netko odgovoriti.
Muči me sljedeća stvar. Moji ciklusi su neredoviti, nekad po par mjeseci ne dobijem, nekad dobijem par mjeseci za redom. Tako je već godinama, svi nalazi su uredni, nemam pcos već su mi jajnici nalik na njih, ali su sve vrijednosti uredne. Mislim da je do genetike, jer svim ženama u obitelji je tako bilo do prvog poroda.
Odnedavno se muž i ja ne pazimo, napravim nekad test iz znatiželje jer ponavljam, nikad ne znam kad mi M kasni. Prije par dana napravim test jer sam se osjećala mučno i test mi pokaže drugu, skroz blijedu crtu. Sutradan napravim 3 testa i sva 3 pokažu negativno. Ne znam šta misliti ni raditi. Molim savjet.
Pozdrav cure, nova sam ovdje. Ne znam je li pišem u pravu temu, ali nadam se da će mi netko odgovoriti.
Muči me sljedeća stvar. Moji ciklusi su neredoviti, nekad po par mjeseci ne dobijem, nekad dobijem par mjeseci za redom. Tako je već godinama, svi nalazi su uredni, nemam pcos već su mi jajnici nalik na njih, ali su sve vrijednosti uredne. Mislim da je do genetike, jer svim ženama u obitelji je tako bilo do prvog poroda.
Odnedavno se muž i ja ne pazimo, napravim nekad test iz znatiželje jer ponavljam, nikad ne znam kad mi M kasni. Prije par dana napravim test jer sam se osjećala mučno i test mi pokaže drugu, skroz blijedu crtu. Sutradan napravim 3 testa i sva 3 pokažu negativno. Ne znam šta misliti ni raditi. Molim savjet.
Jeste ponovili sa jutarnjim urinom? Ako menstruacija jos nije dosla, odite vadit betu... onda cete znat 100%
Sortiraj odgovore
Najstariji