Rana trudnoća i testovi

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    GIRL22
    23. Siječanj 2023. 17:47

Bok, upadam ko padobranac i nisam sigurna dal ovo uopce spada u ovu temu al eto , ako ima itko da mi pomogne . 

Ugl . Menst. sam dobila 28.11.2022 uredno je trajala kao i uvijek . 
    ciklusi su mi vise manje 32-34 
    U 12om mj mi je kasnila 7 dana , pa sam dobila 2.01. u trajanju od 5 dana al ne kao inace prvi dan je bilo krvi ostalo smedarenje.. 
    od prije tjedan dana se osjećam jako čudno , kava mi ima čudan okus, muka mi je popodne i navečer .. 
    u predjelu maternice me probada kao i u jajnicima .. 
    i plus sto sam cijela napuhana doslovno mi je trbuh ko balon napuhan 🙄🙄
    odnose imamo redovno uz prekinuti snosaj ( znam nije pametno ) 
    imam iza sebe urednu trudnocu i djecaka od 3 god tako da ako jesam trudna odlicno. 
    Napominjem test sam radila u 12 om u periodu kad mi je kasnila 2 dana i bili su neg, 
    s obzirom da sam kao dobila nisam ih ponavljala al evo sad neznam dal da cekam jos 12 dana iducu mj . il da bapravim testic .. 
    Hvala Vam i oprostite na dugom postu 

💙 - 2019
    we made a family
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;28/st/20191113/dt/6/n//k/78f3/age.png

• regica123
    23. Siječanj 2023. 19:00

GIRL22

Bok, upadam ko padobranac i nisam sigurna dal ovo uopce spada u ovu temu al eto , ako ima itko da mi pomogne .

U 12om mj mi je kasnila 7 dana , pa sam dobila 2.01. u trajanju od 5 dana al ne kao inace prvi dan je bilo krvi ostalo smedarenje..
    od prije tjedan dana se osjećam jako čudno , kava mi ima čudan okus, muka mi je popodne i navečer ..
    imam iza sebe urednu trudnocu i djecaka od 3 god tako da ako jesam trudna odlicno.
    Napominjem test sam radila u 12 om u periodu kad mi je kasnila 2 dana i bili su neg,
    s obzirom da sam kao dobila nisam ih ponavljala al evo sad neznam dal da cekam jos 12 dana iducu mj . il da bapravim testic ..

Test nije skup, 50tak kn, a moze te smiriti i rjesiti dileme tako da bi ja na tvom mjestu napravila da sam sigurna, iako mi s obzirom da je 5 dana trajalo krvarenje i smirilo se ipak zvuci da je to bila m.

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

GIRL22
    23. Siječanj 2023. 19:20

Krvarenje je trajalo 2 dana ostala 3 je bilo smeđe .. nikad do sad nije takvo bilo zato me buni . al da ujutro kupim test i mirna sam 

💙 - 2019
    we made a family

LoraPoznjak
    23. Siječanj 2023. 20:33

GIRL22

Ja bih na vasem mjestu ujutro napravila test, onda cete zbat tocno, ili odite vadit betu..

• regica123
    24. Siječanj 2023. 12:20

GIRL22

Krvarenje je trajalo 2 dana ostala 3 je bilo smeđe .. nikad do sad nije takvo bilo zato me buni . al da ujutro kupim test i mirna sam

Javi sto je test pokazao. Sretno!

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

GIRL22
    24. Siječanj 2023. 13:15

Jutros sam radila test sa 2.urinom i negativan je 😢
    dusu sam isplakala 
    Ovaj mj smo imali odnose u plodnim danima .. pa cemo vidjeti .
    Danas je 4dpo ne osjecam bas nista .. 
    jedino neznam s obzirom da je prosli ciklus kasnila  da li sad ovaj koji dolazi .. bi trebao doc u "redovno vrijeme " il kasnije kao i prosli. 🙄 ako me razumijete .. 
    ugl simptoma nemam osim napuhnutosti 
    grudi su normalne 
    iscjedka nema 

💙 - 2019
    we made a family

Rose.
    24. Siječanj 2023. 13:58

GIRL22

Jutros sam radila test sa 2.urinom i negativan je 😢
    dusu sam isplakala
    Ovaj mj smo imali odnose u plodnim danima .. pa cemo vidjeti .
    Danas je 4dpo ne osjecam bas nista ..
    jedino neznam s obzirom da je prosli ciklus kasnila da li sad ovaj koji dolazi .. bi trebao doc u "redovno vrijeme " il kasnije kao i prosli. 🙄 ako me razumijete ..
    ugl simptoma nemam osim napuhnutosti
    grudi su normalne
    iscjedka nema

Ako je kasnila prošli mj, ne može ovaj doći u “očekivano” vrijeme, pomakla se M pa se pomakla i ovulacija. 4dpo je prerano za ikakve simptome i za test, još se nije mogla dogoditi implantacija. Kako znaš da si 4dpo? Jesi pratila ovulaciju trakicama ili iscjetkom ili nečim? Ako se orijentiras samo po menstrualnom kalendaru, ne mora ti biti to točno, to je samo neki okvir koji on određuje na temelju unesenih M… 

GIRL22
    24. Siječanj 2023. 14:26

Pratila sam trakicama , pa znam da je ovul.bila 20.01 
    iskreno ne nadam se previse ni u ovom ciklusu al eto .. 
    Puno nama dragih ljudi ocekuje prinovu tokom 2023 pa me malo ponijela prevelika zelja za jos jednom mrvom nasom 

💙 - 2019
    we made a family

Rose.
    24. Siječanj 2023. 14:58

GIRL22

Puno nama dragih ljudi ocekuje prinovu tokom 2023 pa me malo ponijela prevelika zelja za jos jednom mrvom nasom

Onda se strpi još par dana za testic, sretno :)

andjelina23
    24. Siječanj 2023. 16:37

GIRL22

Ja bi ti savjetovala cesce odnose. Sad kad sam zatrudnila imala sam ovulaciju na sredini ciklusa i dan pred ocekivanu mjesecnicu 🙉 inace ciklusi uredni. Tako da sam imala pozivan test tek 10i dan kasnjenja

Ginekolog mi je rekao da je moguce imati 2 ovulacije. Nije cesto, ali se događa 

🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
    🧑 Curica 3 godine /2019.
    🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
    🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
    🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.