Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom3
    26. Veljača 2020. 13:35

Karla89

mmammaa

Krenulo je, krenulo s tim porodima! Jedna završi, druga počne. Jel to psihološki efekt foruma ili nevjerojatna slučajnost?
    Već sam i sama ozbiljnije počela s pripremama jer nikad se ne zna. Jučer mi se stalno bio veliki pritisak "dolje", imala sam osjećaj da ću i ja morati u rodilište. Sva sreća, smirilo se.
    U međuvremenu sam još kupila nesšto robice. Pidžamicu/kombinezon za izlazak iz bolnice i 2 bodića kratkih rukava za ljeto u Lidlu.

Jel i pidžamica iz lidla? Nisam je vidjela..ja dva put tjedno nešto u lidlu uzmem 🙈 al veće bude i kratkih rukava, taman nam bude za ljeto 😊 stave kod nas tamo gdje je do 70% popust, to im valjda ostane od akcija iz kataloga kad bude! Bodiće imamo i mi iste i to dvije veličine! 🤗

Pidžamica je iz C&A. Nažalost nema Lidl tako slatkih stvari..

26. Veljača 2020. 14:17

E da stvarno i ovo skupljanje bodova u dm-u ok funkcionira. Isla uzet pelene dva paketa ppc dvojke i jos neke stvarcice i racun je trebao biti oko 380, a ja platila 211 sve tako da su me ugodno iznenadili 😀 mirna sam valjda sa pelenama zasad i sa vecinom stvari. To za pupak moram isto jedino jos.
    Svi nestrpljivo cekamo svako novo skoljkino javljanje. Mene zanima jel imas sve potrebno ili da jos sto dodamo na spisak.
    Nadam se da ce se ubrzo javiti i Tina.

Boa35
    26. Veljača 2020. 14:24

Mellorine

E da stvarno i ovo skupljanje bodova u dm-u ok funkcionira. Isla uzet pelene dva paketa ppc dvojke i jos neke stvarcice i racun je trebao biti oko 380, a ja platila 211 sve tako da su me ugodno iznenadili 😀 mirna sam valjda sa pelenama zasad i sa vecinom stvari. To za pupak moram isto jedino jos.
    Svi nestrpljivo cekamo svako novo skoljkino javljanje. Mene zanima jel imas sve potrebno ili da jos sto dodamo na spisak.
    Nadam se da ce se ubrzo javiti i Tina.

Skupljanje bodova u dmu je meni super. Pogotovo kad aktivirate kupone na netu..kako ja tamo sve kupujem, skoro svaki put mi račun bude umanjen za 20-30kn.. 
    Još sad kad krenemo pelene kupovati, to će biti odlično! 

Jahanara
    26. Veljača 2020. 14:50

Morat cu i ja malo prouciti novi dm program kad ga tako hvalite. 😃

skoljka
    26. Veljača 2020. 14:52

Docko je spavalica danas, jutros se nesto mazio sa cicom, cijeli dan spava, nema sanse razbuditi ga da malo povuce, sad smo ga sestra i ja pokusavale razbuditi, pa je vukao svega 5 min. Pokako se, i ja sam uspjela 🙈( nije bilo bolno kako sam mislila da ce biti) Sav me boli, ketonali mi ne djeluju, paracetamoli dupli malo nesto, ibuprofen sam oko 12 popila ali nisam ustajala.
    .
    Evo i ovdje javili za posjete, da ukidaju, samo muzevi mogu i iskljucivo od 4-5. 

Melorine pa sve sto sam spakirala to je to, jedino nisam trebala podloge, njih daju i mjenjaju non stop i u radjaoni i na babinjacama. I papuce na kraju koristim samo japanke ove druge niti ne koristim. Ovi chicco ulosci su super stvarno, vidim da cura do ima lola uloske i one imaju mrezicu, ko je sivan dole ne dolaze u obzir. 

Tina1803
    26. Veljača 2020. 14:54

Curke, na pregledu mi očitalo trudove, poslala me u bolnicu na skidanje šava i evo me u predrađaoni. Javim sve😘

sagi
    26. Veljača 2020. 15:06

Skoljka joj meni je još čudno da si već rodila, očekivala sam u 3.mjesecu 😁
    onda ćete sutra doma?
    Da, ja sam isto uzela paket chicco jer su mi obje šogorice rekle da su stvarno najbolji.

Što se tiče dm-a i bodova, meni su stvarno super, aktiviram online bodove i kod svake kupnje ih dosta skupim, prošli tjedan sm kupila ppc po 2 paketa 1 i 2 i iskoristila bodove iz knjižice i dobila bodova blizu vrijednosti računa. 
    Inače mi je super dm u cityju, em mi je blizu, na deset min pješke od zgrade, a imaju i ljekarnu pa onda na žutu srijedu kupim i bezreceptne lijekove s popustom. Imaju Novalac prenatale koje pijem, pa mi to super dođe. 

sagi
    26. Veljača 2020. 15:07

Tina sretno 🙂🤞 bebice samo stižu 🥰

Mom
    26. Veljača 2020. 15:24

Tina, sretno, baš si me iznenadila! 😀🤞🍀
    Školjka, čestitam na bebici! 🥰💐

Pitanje za te stvari za rodilište, koliko nam treba tih Chicco ulozaka, paket je ogroman, kontam ne cijeli? 🤔

skoljka
    26. Veljača 2020. 15:25

Tina1803

Curke, na pregledu mi očitalo trudove, poslala me u bolnicu na skidanje šava i evo me u predrađaoni. Javim sve😘

Ma sta sam ti rekla jutros 🤗😚🤞🏻 da sve prodje sto brze i bezbolnije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.