Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    05. Veljača 2020. 06:34

Melorine i ja se mislila staviti ves, al kad sam ustala na wc, zaboravila 🙈. Ma kakvi pri kraju, jucer cvrsto odlucila idem spajzu cistiti, i 100 puta nestalo struje zbog nevremena tako da sam vecinu dana prelezala. Sad cu ustat, rekli su mi ovi stolice donijeti u 7 🙃, mada im nevjerujem, zavlace me danima. Probudila sam se iza 5 gladna, a u 9 sam sinoc jela. 

sagi
    05. Veljača 2020. 06:42

Jutro, 
    Karla, hvala za popis. Kad krenem sa pripremanjem prvo ću usporedit tvoj i Skoljkin 🙂
    Jučerašnje nevrijeme nisam ni doživjela jer sam bila na poslu, u sobi za sastanke bez prozora kad je bilo najgore 😁
    Odlučila sam danas bit doma, jučer sam radila do kasno pa ću ostatak danas odradit od doma. 
    I ić popodne u dm vidjet dal imaju još Violeta pletenicu. 
    A žuta srijedu je u Cityju pa je popust u dm-u, ako koja nešto treba, a ne zna za to. 

Tina1803
    05. Veljača 2020. 06:42

Jutro nespavalice 😊 meni jutros dosla med.sestra krv izvaditi i nema sanse vise zaspat a kasno sam legla sinoc...evo moj bebac na lilypie grafu se konacno okrenuo naopakooo🥳👶🏻

Lilypie
    05. Veljača 2020. 06:46

Jutro cure!
    Ja u sobi imam žensku koja nenormalno hrče. Na početku je bilo smiješno i sve ali sad mi već dodje da je lagano zadavim.
    Zena spava dan i noć i hrče kao traktor. Isuse boze 😠
    To je nešto prestrašno! Cijelu noć nisam oka sklopila!
    Ma sekund jedan da je tišina u sobi, ona je već zaspala i počela žagati.
    Kronično sam neispavana i bas mi je počela ići na živce.
    Nju sestr jedva probudi za terapiju. Ja to nisam nikad vidjela 🙄

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Maja 3
    05. Veljača 2020. 06:49

Jutro! Evo i mene! Decke pospremila na posao/vrtic..a mi cemo uzivat..mala jos uvijek na bolovanju. Moj ves se pere..

Fever
    05. Veljača 2020. 06:50

Lilypie, mozes li traziti sestru ako ima mjesta zlu bekoj drugoj sobi da te premjesti? :-/

It’s a baby boy💙

sagi
    05. Veljača 2020. 06:59

Tina 🎉
    Lilypie uf jadna, mogu zamislit živčanost. Ja sam jako osjetljiva na zvukove, sve čujem kad treba ić spavat. Dugo sam spavala s čepićima protiv buke, i sad uzmem ak idem nekam spavat, jer znam da će mi sve živo smetat u hotelu il apartmanu 😂
    Probaj s čepićima. 

Tina1803
    05. Veljača 2020. 07:01

Lilypie

Jutro cure!
    Ja u sobi imam žensku koja nenormalno hrče. Na početku je bilo smiješno i sve ali sad mi već dodje da je lagano zadavim.

Ajme znam kako ti je! Ja kad sam sad zadnji put bila u bolnici da mi rade onaj profil za secer, imala sam takvu cimericu! To je nesto prestrasno! Ona cim je oci zatvorila je pocela hrkati i to tako jako da je cijeli odjel probudila. Sestre i doktori bi dolazili u nocnoj smjeni i nisu mogli vjerovat! Ja cijelu noc nisam oka sklopila, doslo mi je da ju zadavim!🤣🤣

05. Veljača 2020. 07:04

Kod nas nikakvo nevrijeme nije bilo samo kisa bila i puhalo. Vama je super u vecim gradovima imate bar jednom mjesecno taj popust u dm-u. Ja bas ih isla pitati da li nas ima jednom mjesecno koji dan tako, ali nema nisu posteni 😝
    Lilypie uf znaci nema goreg nego kad ni spavat nemozes, mozda koju premjeste. A da li ti sto spominju da ces moci kuci ici mirovati ili to je to cekas u bolnici da rodis.

Tina1803
    05. Veljača 2020. 07:06

Tina1803

Lilypie

Jutro cure!

Ajme znam kako ti je! Ja kad sam sad zadnji put bila u bolnici da mi rade onaj profil za secer, imala sam takvu cimericu! To je nesto prestrasno! Ona cim je oci zatvorila je pocela hrkati i to tako jako da je cijeli odjel probudila. Sestre i doktori bi dolazili u nocnoj smjeni i nisu mogli vjerovat! Ja cijelu noc nisam oka sklopila, doslo mi je da ju zadavim!🤣🤣

I sto je najgore-ta je mogla zaspat u sekundi. A mljela je ko mlin..i cim prestane mljet-po danu ili po noci evo je opet hrče. Strasno mi je isla na zivce,samo kad se sjetim sad se nazivciram🤬 jos se ujutro probudi nakon sto cijela soba nije spavala radi nje i kaze ovoj cimerici drugoj koja isto nije spavala radi nje da ju je cula da hrce!! Ja kazem: ta cura nije cijelu noc oka sklopila,kao ni ja. Ti si hrkala! Jos ide druge optuzivati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.