Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    09. Siječanj 2020. 22:43

Tina1803

skoljka

Fever e pa super su ti podlozci, mm kad je imao saobracajku pa sam imala njegu nad njim 0/24 isto sam u ljekarnoj kupovala podloske ne znajuci za mnogo jeftinije za bebe🤷🏻‍♀️
    Tina predpostavila sam da narucujes iz tog razloga
    Karla da gace su kao bokserice, imas to sve u bubamari, babycentru. Uzela sam i taj set za pupak toto, i blazinice za pranje one mekane i papirnate, nek se nadje. Pa u principu ovo sto sam ja uzela za te stvari sam nasla najvise pozitivnih sto pisanih sto recenih recenzija, tak da sam se tim vodila.
    Ja sam narucila spavacicu sa Alija za 50kn, nju cu iskoriatiti za radjaonu, prije par dana sam kupila u LcWaikiki presuper spavacicu za dojilje, i imam 2 potkosulje, mislim da je to sasvim dovoljno.

Di si uzela potkosulje za dojilje?

H&m  i jako su kvalitetne, bas me iznenadilo, ali imaju oni vise vrsta, pokusat cu naci bas te pa ti stavim

Tina1803
    09. Siječanj 2020. 22:44

skoljka

Tina1803

skoljka

Fever e pa super su ti podlozci, mm kad je imao saobracajku pa sam imala njegu nad njim 0/24 isto sam u ljekarnoj kupovala podloske ne znajuci za mnogo jeftinije za bebe🤷🏻‍♀️
    Karla da gace su kao bokserice, imas to sve u bubamari, babycentru. Uzela sam i taj set za pupak toto, i blazinice za pranje one mekane i papirnate, nek se nadje. Pa u principu ovo sto sam ja uzela za te stvari sam nasla najvise pozitivnih sto pisanih sto recenih recenzija, tak da sam se tim vodila.
    Ja sam narucila spavacicu sa Alija za 50kn, nju cu iskoriatiti za radjaonu, prije par dana sam kupila u LcWaikiki presuper spavacicu za dojilje, i imam 2 potkosulje, mislim da je to sasvim dovoljno.

H&m i jako su kvalitetne, bas me iznenadilo, ali imaju oni vise vrsta, pokusat cu naci bas te pa ti stavim

Tenkjuu 👍 još mi to fali i set za pupak si napisala Toto? To nemam isto..

skoljka
    09. Siječanj 2020. 22:55

Tina1803

skoljka

Tina1803

skoljka

H&m i jako su kvalitetne, bas me iznenadilo, ali imaju oni vise vrsta, pokusat cu naci bas te pa ti stavim

Tenkjuu 👍 još mi to fali i set za pupak si napisala Toto? To nemam isto..

Da me ubijes ja ih sad na stranici nemogu naci, neda mi se sad ustajat iz kreveta jer cu ovog svog hrkavca probuditi 🙈, moram ih bolje pogledat pa naci na stranici. Da toto set za pupak. 

skoljka
    09. Siječanj 2020. 22:59

Ovo moje cudo opet izvodi vratolomije u stomaku. Taman sam se bila navikla ova dva tjedna da je poprijeko, i bas mi je prijalo, i jucer poslijepodne kad me zasarafio, opet se okretai izgleda na dole, i danas cijeli dan gole pritisak i bas se vidi da mi je stomak propao, al evo sad opet nesto pokusava, izletit ce van kroz kozu 😂

Fever
    09. Siječanj 2020. 23:11

Uuu svidja mi se ovaj nadimak hotmamasita🙈😛
    E kupovala sam njihove grudnjake samo cipkaste one, kao poluprozirne, i imam jedan postavljeni on je dobar isto al je jako tanko postavljen isto cipka i onda kao spuzvica tanka tanka. Ja sam bas zadovoljna, jos od kad sam saznala da Ferivi karticu mogu vuc tamo cesto si smanjim racun s tim bodovima.

Kakav set za pupak spominjete?
    Ja kupila ono sto koristim na poslu ( Tyrosur(20ak kn , Octenisept ( ovo sam imala mali al mislim da nije vise od 30 kn, dobro dode za rane uvijek u kuci) gazice i mrezice toxke isto nesto sitno u ljekarni).

It’s a baby boy💙

Fever
    09. Siječanj 2020. 23:12

Mislila sam i ja potkosulje za dojilje al kazu mi da kak budes 2 dana u bolnici ak je prirodni porod u viziti gledaju dolje stanje, pa mi spavacica nekako komotnija i za to, pogotovo ak gledaju i ujutro i navecer u viziti

It’s a baby boy💙

• mamasita05
    09. Siječanj 2020. 23:42

Tina1803

skoljka

Potkosulje za dojilje ce ti biti u lidlu 16.01. Meni su odlicne, kupila sam prosli put kad su bile i jos cu sada 2. Dosta su jeftinije nego u hm-u. 

Hany92
    09. Siječanj 2020. 23:48

TeeaS

Bok novopecene mame evo mi se prijavljujemo s novim imenom nesto nam se desilo s onim profilom tea33❤️.ima li koja mama da ce roditi u petom mj??

Helou, ja sam pocetak 5.mj..tako5.5/6.5😉

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    09. Siječanj 2020. 23:50

Tina1803

brankica09

Cure evo nas u 7.om mjesecu 😍 bila na pregledu , cura ima 1200 grama 🙈 sve ok 🧚‍♀️
    https://ibb.co/hYhGRFK 🤭

Bravoo👏👏🥳

Supac😍

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

My baby
    10. Siječanj 2020. 00:27

Aaaaaee2eeeeeew2

TeeaS

Bok novopecene mame evo mi se prijavljujemo s novim imenom nesto nam se desilo s onim profilom tea33❤️.ima li koja mama da ce roditi u petom mj??

Helou, ja sam pocetak 5.mj..tako5.5/6.5😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.