Skup je set da.
Ja nisam podloske uzimala, mama je rekla da je deda to dobivao dok je bio ziv te podloske za krevet koji su mic veci od onih baby iz lidla pa je ostalo dva paka po 30 kom, posluzit ce mi🙈
Ja uzela spavacicu sivu iz lidla S vel, taman, to je za radaonuY s gumbicima cu dvije uzeti za odjel, ali mislim da cu i to u Bosni na trznici njihovoj nac prije
Ja sam spavacicu za dojilje narucila iz Galeba. Jako kvalitetna i sluzit ce mi ovako za spavanje nakon trudnoce. Buduci da nigdje ne mogu samo narucujem 😁 btw one tunike iz Lidla za trudnice-strava i uzas. Inace obozavam njihovu robu i sva sretna poslala muza da mi uzme te zimske tunike za preglede-ostaju one bijele mucice po potkosulji, stramplama koje se ne mogu niti oprati niti maknuti nego sam doslovno morala baciti u smece sve sto sam nosila ispod. Nije mi se dalo ni vracat koliko sam bila ljuta😡
Pa vrati tunike ako imaš rč..
Ja sam jednom uzela dvije haljine isti br, jednu probala i stavila ih na pranje..ova druga mi mala bila..lijepo je spakirala u omot i vratila.. nitko ništa ne pita kod vraćanja robe..
A jesi probala onim ljepljivim valjkom skinut mucice? Ja inače sve s njim skidam..
Ma to mi je muž išao, ja nepokretna. On je imao u tom periodu sastanke, obaveze za poludit i uz sve to kuhao,mene presvlacio itd da sad ne nabrajam sve, ugl.ludnica! I rekla sam mu ako stigne nek ode vratit, ako ne ko ga šiša! Baš sam bila ljuta. I ja sam puno puta vracala pa znam da je to kod njih lako ali kad ne mogu mrdnut🤷♀️
Pogledam spavacice i na galebu. Ja ih ne planiram nositi jer spavam u tangama i potkosulji inace, ove gace sto sad nosim “babske” iskljucivo zato sto imam mal mal taj iscjedak inace bi ih davno zapalila🙈🤣
Tak da, spavacice i pidzame kod mene nemaju mjesto trenutno🙈
It’s a baby boy💙
Pogledam spavacice i na galebu. Ja ih ne planiram nositi jer spavam u tangama i potkosulji inace, ove gace sto sad nosim “babske” iskljucivo zato sto imam mal mal taj iscjedak inace bi ih davno zapalila🙈🤣
Tak da, spavacice i pidzame kod mene nemaju mjesto trenutno🙈
Ja ne bih u tangama spavala da mi netko plati tako da svaka čast hot mamasita 😁 A spavacice i pidzame obozavaaam, ljetne i zimske😊
Bok novopecene mame evo mi se prijavljujemo s novim imenom nesto nam se desilo s onim profilom tea33❤️.ima li koja mama da ce roditi u petom mj??
Svi mi se cude, al navikla sam od srednje svakodnevno u tangama. Jos sad kad rodim planiram probati koristiti menstrualnu casicu pa mi nece bit prepreka ni one dane u mjesecu.
Sve tange kupujem u womens secret kad budu na snizenju, uopce ih ne osjetim na sebi mozda je do toga da mi tak pasu :-D
Svi mi kazu cekaj da postanes jos mal starija pa ces vidjet🙈
It’s a baby boy💙
Fever e pa super su ti podlozci, mm kad je imao saobracajku pa sam imala njegu nad njim 0/24 isto sam u ljekarnoj kupovala podloske ne znajuci za mnogo jeftinije za bebe🤷🏻♀️
Tina predpostavila sam da narucujes iz tog razloga
Karla da gace su kao bokserice, imas to sve u bubamari, babycentru. Uzela sam i taj set za pupak toto, i blazinice za pranje one mekane i papirnate, nek se nadje. Pa u principu ovo sto sam ja uzela za te stvari sam nasla najvise pozitivnih sto pisanih sto recenih recenzija, tak da sam se tim vodila.
Ja sam narucila spavacicu sa Alija za 50kn, nju cu iskoriatiti za radjaonu, prije par dana sam kupila u LcWaikiki presuper spavacicu za dojilje, i imam 2 potkosulje, mislim da je to sasvim dovoljno.
Svi mi se cude, al navikla sam od srednje svakodnevno u tangama. Jos sad kad rodim planiram probati koristiti menstrualnu casicu pa mi nece bit prepreka ni one dane u mjesecu.
Sve tange kupujem u womens secret kad budu na snizenju, uopce ih ne osjetim na sebi mozda je do toga da mi tak pasu :-D
Svi mi kazu cekaj da postanes jos mal starija pa ces vidjet🙈
Hotmamasita Sad su ti 7 kom 35kn 👍🏻, i njih sam kupila nek se nadju za poslije, i ja volim njihove gace 😍, jesi mozda uzimala njihove grudnjake, kakvi su?
Ja volim i pidjame i spavacice 😊, meni isto tange ne smetaju, ali kad imam stalno ove dnevne uloske onda su mi draze obicne, ali isto njihove gace nisu kao padobran na guzi nego su usko rezane i ne ocrtavaju se.
Fever e pa super su ti podlozci, mm kad je imao saobracajku pa sam imala njegu nad njim 0/24 isto sam u ljekarnoj kupovala podloske ne znajuci za mnogo jeftinije za bebe🤷🏻♀️
Tina predpostavila sam da narucujes iz tog razloga
Karla da gace su kao bokserice, imas to sve u bubamari, babycentru. Uzela sam i taj set za pupak toto, i blazinice za pranje one mekane i papirnate, nek se nadje. Pa u principu ovo sto sam ja uzela za te stvari sam nasla najvise pozitivnih sto pisanih sto recenih recenzija, tak da sam se tim vodila.
Ja sam narucila spavacicu sa Alija za 50kn, nju cu iskoriatiti za radjaonu, prije par dana sam kupila u LcWaikiki presuper spavacicu za dojilje, i imam 2 potkosulje, mislim da je to sasvim dovoljno.
Di si uzela potkosulje za dojilje?
Znam da ne spada u temu ali Jel ima otvorena tema za trudove ,nenogu naci?hvala
Sortiraj odgovore
Najstariji