Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Prosinac 2019. 13:02

Lilypie

Hvala vam cure 😘 Da, u Merkuru sam… luda kuća od gužve. Ja sam u sobi sa rodiljama i upravo su stigle 3 preslatke bebice na dojenje 😍 Uglavnom mi je rečeno ako ne daj boze dodje do kakvog prijevremenog poroda da će me prebaciti u Petrovu jer imaju bolju neonatalnu skrb.
    Ja sam dobro i za divno čudo prilično mirna. Izdržat ćemo mi to 💪

Držim fige da sve u redu ostane, definitivno je Petrova najbolja za neonatalnu skrb, mi smo tamo bili i imam samo pohvale za njih 😊 ali nadam se da neces ipak morati tamo, samo miruj i odmaraj pa da ides kuci ☺

skoljka
    04. Prosinac 2019. 14:54

Lily kako je prosao Ctg? 

Tina1803
    04. Prosinac 2019. 14:56

Lilypie

Čekam CTG da vide imam li kontrakcije. Ako nemam onda je super… vjerojatno ću tu malo ležati koji dan i ići doma na strogo mirovanje a ako budem imala kontrakcije onda ode tokoliza za zaustavljanje.
    Duphaston je izbačen… u ovoj fazi trudnoće ni ne sluzi ni čemu ali eto, meni su ga ipak davali 😏 dobivat ću jednu tabletu nečega dnevno ali nemam sad nalaz kod sebe da vidim.
    Jutros su odmah vadili secer i od danas ide preventivno dijabetalna ishrana a sutra se kreće raditi GUK profil pa će vidjeti sto i ako mi uopće ishrana utječe na secer.
    I bez obzira sto su mi svi ovi nalazi stari tjedan dana ponavlja se KKS, urin i urinokultura, brisevi i ne znam sto sve ne još.

Sve će biti ok 💪 super da si tamo, da rade sve pretrage i da prate ctg...javljaj novosti i drži se😘

Boa35
    04. Prosinac 2019. 15:07

Cure, mene od jutra kako sam išla na posao (imam 20min pješke) boli desna strana trbuha..nekako u visini pupka, ali na desnoj strani.. nije ništa da ne mogu trpiti, ali bolucka..
    Beba se javila nekoliko puta kroz dan..nije preaktivna, ali se javila.. jel kojoj bilo slično?
    Kad dođem doma ću legnut i odmarat cijelu večer, pa vidjet kak će bit..u ponedjeljak mi je tek pregled..

Jahanara
    04. Prosinac 2019. 15:07

Lilypie drzim fige da sve bude dobro i da bebice budu sto duze u trbuhu!

Jahanara
    04. Prosinac 2019. 15:11

Karla  mene je pred 10-tak dana bolilo pokraj pupka isto s desne strane, mislim da je trajalo 2 dana. Tu su mi cure pisale da su bolovi oko pupka normalni. 
    Ako te ne popusti, mozda da zvrcnes doktora pitati. 

Fever
    04. Prosinac 2019. 15:20

Koliko je normalno da se beba javlja? Meni se moja jutros, pa oko podne opet, mislim tek ima dva tjedna kako ju osjetim pa ne znam sto je pod normalno s tim da je jos mala i npr dok hodam nekad samo osjetim valjda ovisi kako se namjesti i kad spava

It’s a baby boy💙

Lilypie
    04. Prosinac 2019. 15:21

Nisam išla na ctg ali jesam na UZV od pola sata. Pregledao je bebe uzduž i poprijeko... novi anomaly je radio i sve je hvala Bogu ok. Dr. nije nešto pricljiv ali mi je rekao da nema nikakvih odstupanja. Jedna bebica je 688 g a za drugu ne znam. Uzeli su mi odmah nalaz. Otvorena jesam 2 cm, on ne vidi razlog zašto pa će se konsultirati.
    Promjena kod ishrane, nema dijete za mene. Kaže idemo s normalnom prehranom pa ćemo vidjet. Prvo vadjenje GUK 2 sata nakon ručka uredno 6,9 a do 7,8 je granica.
    Premjestili su me u drugu sobu. Nagledala sam se predivnih bebica na intenzivnoj. Premedene su... došle su ruckit 😍
    Sve su nekako mirne, ne placu. Većina se nekako snalazi s dojenjem koliko vidim ali kad je jedna počela da hrče zajedno s bebom 😂😂😂😂

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

brankica09
    04. Prosinac 2019. 16:01

Lilypie

Nisam išla na ctg ali jesam na UZV od pola sata. Pregledao je bebe uzduž i poprijeko… novi anomaly je radio i sve je hvala Bogu ok. Dr. nije nešto pricljiv ali mi je rekao da nema nikakvih odstupanja. Jedna bebica je 688 g a za drugu ne znam. Uzeli su mi odmah nalaz. Otvorena jesam 2 cm, on ne vidi razlog zašto pa će se konsultirati.
    Promjena kod ishrane, nema dijete za mene. Kaže idemo s normalnom prehranom pa ćemo vidjet. Prvo vadjenje GUK 2 sata nakon ručka uredno 6,9 a do 7,8 je granica.
    Premjestili su me u drugu sobu. Nagledala sam se predivnih bebica na intenzivnoj. Premedene su… došle su ruckit 😍
    Sve su nekako mirne, ne placu. Većina se nekako snalazi s dojenjem koliko vidim ali kad je jedna počela da hrče zajedno s bebom 😂😂😂😂

Sve ce to biti super , no frks 💜💙😻 

brankica09
    04. Prosinac 2019. 16:04

Meni ova prehlada nikako da prode  🤔 kupili smo kimbac i komodicu , sad mi je 💜 na mjestu .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.