Bila sam danas na 4D ultrazvuku i sve je o. k.! Gledao mi je i cerviks zbog jučerašnjeg pritiska i kaže da je visoko. Tako da sam mirna. Maleni se baš narihtavao pa sam ga mogla lijepo vidjeti. Nakon nekog vremena smo mu dosadili pa je stavio ručice na lice i počeo se mršiti.
Skoljka - super je sobica!
Odlično!
Moja je isto na zadnjem pregledu staaalno držala rukice na licu, čak u jednom trenu i palac imala u ustima..
Ljepote male... Žao mi je što nisam dobila CD kao u prethodnoj trudnoći pa da pokažem mužiću.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Jutro cure, kako ste danas?
Mi sinoć bili u areni u kinu i shopping prije.. tražila sam grudnjak za dojenje al sam odustala, jer su oni baš tanki, ne volim takve nositi..aj ok kad sam doma, al na posao ne mogu u njemu nikako 🙈 pa sam u tezenisu uzela normalan ali s 90 širinom..sve police prekopala sve 85 najviše..ne znam gdje cure kojima trebaju širi kupuju grudnjake? Baš sam se iznervirala..a onda h&m, sve bi kupila od robice za bebu koliko je slatko 🥰 al suzdržala sam se i čekat ću božićno sniženje, mada ni ovako nije skupo 3bodića 69kn, skroz ok cijena..
Ja isto nikako nisam uspjela naci sirinu 90 ili su nekako ogromne kosarice, pa sam uzela samo onaj produzetak za grudnjak, spasio je stvar.. grudnjaci za dojenje tanki i skupi
Daaa, ja sam si napunila kosaricu na hm online i samo cekam, samo sto ne znam koliko cega da uzmem, termin mi je 7.5, iako je gin rekla da ona misli da ce bit ranije stavila je 3.5 po uzv.
bojim se da ne kupim previse dugih stvari, ipak u petom mjesecu vec bude ok a sesti je bio sauna prosle godine, kupila sam tri duge pidzamice i tri duga bodica, sve 62 u pepcu, mozda jos neki kompletic tako mali. Trebala bi nesto i ljetno nek se nade da ne moram bas jurit kupovat kad iznenada zatopli. mozda ovo sto mi se svidja iz hma uzmem za 6-9 mj velicinu. Iako ce biti snizenje i u 6. Mj ono sezonsko pa se mogu zimskim opremit. Nisam pametna…
Pošto ti je termin početak svibnja ja bi kupila 5-6bodića dugih rukava i toliko kratkih, pa onda kombiniraš.. a početak ljeta bome se znaju dogodit dani da bude za jaknu a ne kratke rukave.. ja ću i za ljeto uzet barem 3bodića da imam dugih rukava..još ono navečer nije pretoplo..
Što se veličine tiče imam nešto stvari 56 i 62 što sam dobila..a sad uglavnom kupujem 62..
Curke koliko okvirno je bodica potrebno kupiti za novorodence? :D
Daaa, ja sam si napunila kosaricu na hm online i samo cekam, samo sto ne znam koliko cega da uzmem, termin mi je 7.5, iako je gin rekla da ona misli da ce bit ranije stavila je 3.5 po uzv.
bojim se da ne kupim previse dugih stvari, ipak u petom mjesecu vec bude ok a sesti je bio sauna prosle godine, kupila sam tri duge pidzamice i tri duga bodica, sve 62 u pepcu, mozda jos neki kompletic tako mali. Trebala bi nesto i ljetno nek se nade da ne moram bas jurit kupovat kad iznenada zatopli. mozda ovo sto mi se svidja iz hma uzmem za 6-9 mj velicinu. Iako ce biti snizenje i u 6. Mj ono sezonsko pa se mogu zimskim opremit. Nisam pametna…
Pošto ti je termin početak svibnja ja bi kupila 5-6bodića dugih rukava i toliko kratkih, pa onda kombiniraš.. a početak ljeta bome se znaju dogodit dani da bude za jaknu a ne kratke rukave.. ja ću i za ljeto uzet barem 3bodića da imam dugih rukava..još ono navečer nije pretoplo..
Što se veličine tiče imam nešto stvari 56 i 62 što sam dobila..a sad uglavnom kupujem 62..
Curke koliko okvirno je bodica potrebno kupiti za novorodence? :D
Ja stvarno ne znam iz iskustva, jer nam je ovo prva bebica.. ali kako mi prijateljice govore, svaka drugačije mišljenje ima..
Jedna ima sušilicu pa je rekla da joj ne treba više od 6-8 komada, jer stavi prati i za 4 sata ima suho već.. druga nema sušilicu pa joj treba puno više.. sad ne znam..
Ja kombiniram duge i kratke bodiće.. za sad imam oko 8 komada dugih i 4 krakta.. kupit ću još koji sigurno..
Imam pitanje za iskusne mame.. što obući bebi ispod bodija? dobila sam neke kao potkošulje isto kao bodi..jel to obući bebi ispod dugih rukava? mislim i ja nosim potkošulju ispod majice.. kako to ide s njima? u stanu nam je oko 21-22 temp..kako ste vi oblacile vaše bebice?
Karla s bebama kao i s nama 😉
Nisam nikad sinu ništa ispod bodya oblačila. Bodic i kombinezon ili sto već oblačiš je sasvim dovoljno za po doma.
Bebama je isto vruće i hladno kao i nama! I ne vole biti obučene u sto stvari. Vidjet ćeš i sama.
Ja se toliko ne opterećujem robicom. Moram priznati da nisam ni prvi put kad sam bila trudna. Bila sam danas malo po dućanima i moram priznat da nisam oduševljena ponudom. Robica za novorodjencad je preskupa kad uzmemo u obzir koliko dugo će je beba nositi. I kako kupujem sve duplo nervira me sto npr broj 50 od odredjene stvari imaju samo jedno.
I sto su sve stvari za curice roze boje 🙄 Ali ima još vremena na pretek... sredit ćemo se mi 😍
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Školjka sobica je super, ja nemam sobicu za bebu biti će s nama u sobi ( stane krevetić i to je to) pa nemam to zadovoljstvo
Vaki odlično sto je sve dobro prošlo.
Malo upadam s temama ali već neko vrijeme pokušavam naći nekakav pilates za trudnice u Zg...i ne mogu nikako. Svi fitness centri i sl. koji na webu imaju u ponudi programe za trudnice trenutno nemaju jer nema dovoljno zainteresiranih cura i jako im je teško održati grupe Ako koja cura ima neke informacije pliz podijelite
Vaki super za odlican pregled, i ja svoj jedva cekam u srijedu 🤩
Dr je rekla da moze biti od dijareje koju sam imala 5 dana, ali ako se nastavi roakasto kroz dan ili pocnu bolovi, da javim odmah. Ali eco nemam kroz dan, dva puta me je nesto probolo dole al nemam konstantan bol. Tako da cu cekati redovan pregled, ako se sto do tad ne promjeni.
A sad evo da podjelim sa vama sto sam od robice kupila sad zadnje, 56 i 62 br po slikama
https://ibb.co/d0DmtcZ
https://ibb.co/QKhrLWN
A sad ove dole slike su sve ukupno sto imam, i nadam se da je to i sasvim dovoljno, pa nemam namjeru nista vise od robice kupovati, predpostavljam da cu nesto i dobiti za babinje, ne bi da gomilam, lakse je oprati i posusiti 🙈
https://ibb.co/BnmBbj7
https://ibb.co/n1YJRjD
A ovo sa lijeve strane sam dobila, hrpa stvarcica u jednom setu, a ovo sa desne strane sam kupila 74 brkao za jesen/zimu 🙈 i hrpa slatkih carapica🙈mislim da sam pretjerala
I sad meni ono najsladje (tata izabrao🥰)
https://ibb.co/zXNwzxw
Karla ja sam bila ubjedjena, do ovog tvog zadnjeg posta, da bodici sluze kao potkosulja, a da se preko njih oblaci neko odjelce, zato sam uzela paketic od 5 bodica 56 i isto tako 62, a ova ostal robica kao preko, nisam valjda zeznula, ni ja nemam pojma, prvo pa sve napamet radim kako mislim 🙈😂, a sto se tice temp, slazem se da je dovoljna do 22°,preko noci oko 18°
Lilypie bas sam cure htjela pitati sta je s tobom, neznam nekako nam valjda propustila da si se javljala 🙈
Karla s bebama kao i s nama 😉
Nisam nikad sinu ništa ispod bodya oblačila. Bodic i kombinezon ili sto već oblačiš je sasvim dovoljno za po doma.
Bebama je isto vruće i hladno kao i nama! I ne vole biti obučene u sto stvari. Vidjet ćeš i sama.
Ja se toliko ne opterećujem robicom. Moram priznati da nisam ni prvi put kad sam bila trudna. Bila sam danas malo po dućanima i moram priznat da nisam oduševljena ponudom. Robica za novorodjencad je preskupa kad uzmemo u obzir koliko dugo će je beba nositi. I kako kupujem sve duplo nervira me sto npr broj 50 od odredjene stvari imaju samo jedno.
I sto su sve stvari za curice roze boje 🙄 Ali ima još vremena na pretek… sredit ćemo se mi 😍
pa ja za sada imam samo bodiće, hlačice i jednodjelne pidžame.. moram kupiti one hlačice s tregerima (ne znam kak se to zove ) a vidjet ću da, znam da ih treba oblaciti kao i što se mi.. naučit ćemo sve, valjda
Nego, ja se skoro svaki dan sjetim naše Lemon..nije nam se javila uopće.. nadam se da je dobro
Sortiraj odgovore
Najstariji