Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala 1
    25. Studeni 2019. 18:25

Vaki nisam pametna... Svaki put u trudnoci ja bolesna ko konj.... Bas me boli grlo, ne kasljem jako, al me boli, temperatura mi je 37, al to je od utrica.... 
    Cekam da mi Lucinger odgovori, ali svakako miskim da neću piti
    Spricam Tantum Verde od malog :) i kao da mi je bolje

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

skoljka
    25. Studeni 2019. 18:58

Fever

Skoljka, mozda ti je puknula neka kapilarica od naprezanja pa ti je iscjedak takav. No sikiriki

Joj stvarno moze biti, nije mi ni palo na pamet to, a jucer sam sve stranice ormara sama odnijela na kat,100 puta sam se popela i sisla niz stepenice, muz kad je vidio poludio, a ja velim pa nije to tesko bilo 🙈budala, valjda sto se fizicki super osjecam mislim smijem ja sve kao i inace.
    Mala1 evo i mene grlo ulovilo, hrapavo, izgleda da i sinusi krecu, pijem caj sa limunom i medom i cuclam mentol🤷🏻‍♀️neznam sta bi jos
    Cestitke na deckicu, jel to prelazimo u vodstvo 😜😂

Mala 1
    25. Studeni 2019. 19:24

Meni je MPO dr rekao da mogu ove kapsule piti bez problema, ali zasad necu... Ako mi sutra bude ovako ili jos gore o da cu pocet.... 

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

sagi
    25. Studeni 2019. 20:14

Vaki

Bila sam danas na 4D ultrazvuku i sve je o. k.! Gledao mi je i cerviks zbog jučerašnjeg pritiska i kaže da je visoko. Tako da sam mirna. Maleni se baš narihtavao pa sam ga mogla lijepo vidjeti. Nakon nekog vremena smo mu dosadili pa je stavio ručice na lice i počeo se mršiti.
    Skoljka - super je sobica!

Super 😊

sagi
    25. Studeni 2019. 20:19

Pupi30

Školjka sobica je super, ja nemam sobicu za bebu biti će s nama u sobi ( stane krevetić i to je to) pa nemam to zadovoljstvoVaki odlično sto je sve dobro prošlo.

Malo upadam s temama ali već neko vrijeme pokušavam naći nekakav pilates za trudnice u Zg…i ne mogu nikako. Svi fitness centri i sl. koji na webu imaju u ponudi programe za trudnice trenutno nemaju jer nema dovoljno zainteresiranih cura i jako im je teško održati grupeAko koja cura ima neke informacije pliz podijelite

Ja hodam na vježbe za trudnice u Vježbaonicu (kraj crkve na Jarunu) i zadovoljna sam. Manja je grupa, trenerice su super, jako se pazi na pravilno držanje i izvođenje vježbi. Navikla sam na jače treninge pa mi je bilo čudno u početku, ali prihvatila sam da je sad drugačije. Pomaže mi kod bolova u leđima. 

Boa35
    25. Studeni 2019. 21:39

Cure, jesu i vama trbusi narasli? 
    Moj se skoro poduplao u zadnjih tjedan dana..imam osjećaj da ću eksplodirati.. 🙈 
    https://ibb.co/60gH51f
    Mala je cijeli vikend bila baš mirna..al zato danas me probudila u 5 ujutro i imala tulum do pola 6..onda sam uspjela zaspati još pola sata..lupa cijeli dan, evo i sada..inače mi se uglavnom javlja kad ja mirujem..danas je to nešto totalno drugačije, jedino je ne osjetim kad hodam.. što će tek biti kasnije, a još 17 tjedana ispred nas 🤷😃

25. Studeni 2019. 21:51

Ja koliko se sjecam 10ak bodija ali pola dugih pola kratkih, duge sam kombinirala sa onim plišastim gegicama kao sto su npr u kiku vec skombinirani kompletici, a kratke bodije sam kombinirala sad dugim kombinezonicima. Ili cak nekad i dugi bodi i duga majica ali ako je tanje obadvoje. Sve ovisi koliko vam je toplo u stanu/kuci. I za pocetak je definitvno najlakse da je sve na preklopno kopcanje i bodiji i majcice bar meni. Tesko je reci koliko ce biti dosta robice jer sve ovisi i o bebici koliko ce bljuckati, a i kad smoci samo gornji sloj robice nije potrebno i bodi presvlačiti.

25. Studeni 2019. 21:54

Karla89

Moj se skoro poduplao u zadnjih tjedan dana..imam osjećaj da ću eksplodirati.. 🙈
    Mala je cijeli vikend bila baš mirna..al zato danas me probudila u 5 ujutro i imala tulum do pola 6..onda sam uspjela zaspati još pola sata..lupa cijeli dan, evo i sada..inače mi se uglavnom javlja kad ja mirujem..danas je to nešto totalno drugačije, jedino je ne osjetim kad hodam.. što će tek biti kasnije, a još 17 tjedana ispred nas 🤷😃

Meni je isto sad u tjedan dana dosta trbuh narastao i vec je dosta veci nego u prvoj trudnoci pa mi je isto neobično pogotovo navece kad se napuse, ujutro je jos ok 😊

Boa35
    25. Studeni 2019. 22:11

Mellorine

Karla89

Meni je isto sad u tjedan dana dosta trbuh narastao i vec je dosta veci nego u prvoj trudnoci pa mi je isto neobično pogotovo navece kad se napuse, ujutro je jos ok 😊

Sad sam skužila da smo nas dvije u dan trudne, 22+6 danas 😍🥰

25. Studeni 2019. 22:22

Karla89

Mellorine

Karla89

Sad sam skužila da smo nas dvije u dan trudne, 22+6 danas 😍🥰

Heheh da gle stvarno, vidit cemo koja ce prva ako ne isti dan 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.