Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    24. Studeni 2019. 09:48

Daaa, ja sam si napunila kosaricu na hm online i samo cekam, samo sto ne znam koliko cega da uzmem, termin mi je 7.5, iako je gin rekla da ona misli da ce bit ranije stavila je 3.5 po uzv.
    bojim se da ne kupim previse dugih stvari, ipak u petom mjesecu vec bude ok a sesti je bio sauna prosle godine, kupila sam tri duge pidzamice i tri duga bodica, sve 62 u pepcu, mozda jos neki kompletic tako mali. Trebala bi nesto i ljetno nek se nade da ne moram bas jurit kupovat kad iznenada zatopli. mozda ovo sto mi se svidja iz hma uzmem za 6-9 mj velicinu. Iako ce biti snizenje i u 6. Mj ono sezonsko pa se mogu zimskim opremit. Nisam pametna...

It’s a baby boy💙

Vaki
    24. Studeni 2019. 09:50

Tina1803

Tina1803

Curke pliz savjet o najboljoj web stranici di mogu naruciti stvarcice za bebu-kvalitetna roba, brza dostava itd.👶

Budući da nažalost ne mogu đirati kao vi 😔 pliz savjet ako itko zna, ponavljam pitanje😁👶

Na žalost, ja ti ne znam jer sve što sam nsručivala on-line sam dugo čekala i većinom je izgledalo drugačije nego na fotografijama. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

neverland
    24. Studeni 2019. 09:57

Uzela sam sve S, bila na sniženju pa nisam mogla birati i na kraju mi sve paše. Inače nosim 36, ponekad 38 hlače, malo sam jača gore. 
    Ove su bez gume. Vjerojatno zato mi malo klize pa moram navlaciti, ali nisga strasno jer su preudobne, ne skidam se iz njih
    https://www.asos.com/new-look-maternity/new-look-maternity-seamless-legging/prd/7679838?clr=black&colourWayId=15326321&SearchQuery=&cid=5813
    A ove sam uzela dok su bile 12£ i njih najčešće nosim, Ali one imaju gumu gore pa mi sad kad se operu nisu baš najkomotnije, ta guma me malo stisce dok sjedim pa bih uzela M sada da uzimam. sad ću samo u njih uvuci drugu gumu
    https://www.asos.com/new-look-maternity/new-look-maternity-2-pack-leggings-in-grey-and-black/prd/13787258?clr=grey&colourWayId=16566222&SearchQuery=&cid=5813

Boa35
    24. Studeni 2019. 10:19

Tina1803

Tina1803

Curke pliz savjet o najboljoj web stranici di mogu naruciti stvarcice za bebu-kvalitetna roba, brza dostava itd.👶

Budući da nažalost ne mogu đirati kao vi 😔 pliz savjet ako itko zna, ponavljam pitanje😁👶

Moja frendica naručuje online iz h&m..e sad koliko čeka da joj stigne paket to ne znam.. pretpostavljam da nije više od 2 tjedna..

Boa35
    24. Studeni 2019. 10:26

Fever

Daaa, ja sam si napunila kosaricu na hm online i samo cekam, samo sto ne znam koliko cega da uzmem, termin mi je 7.5, iako je gin rekla da ona misli da ce bit ranije stavila je 3.5 po uzv.
    bojim se da ne kupim previse dugih stvari, ipak u petom mjesecu vec bude ok a sesti je bio sauna prosle godine, kupila sam tri duge pidzamice i tri duga bodica, sve 62 u pepcu, mozda jos neki kompletic tako mali. Trebala bi nesto i ljetno nek se nade da ne moram bas jurit kupovat kad iznenada zatopli. mozda ovo sto mi se svidja iz hma uzmem za 6-9 mj velicinu. Iako ce biti snizenje i u 6. Mj ono sezonsko pa se mogu zimskim opremit. Nisam pametna…

Pošto ti je termin početak svibnja ja bi kupila 5-6bodića dugih rukava i toliko kratkih, pa onda kombiniraš.. a početak ljeta bome se znaju dogodit dani da bude za jaknu a ne kratke rukave.. ja ću i za ljeto uzet barem 3bodića da imam dugih rukava..još ono navečer nije pretoplo.. 
    Što se veličine tiče imam nešto stvari 56 i 62 što sam dobila..a sad uglavnom kupujem 62..

Fever
    24. Studeni 2019. 10:40

Tnx,  tako ce i biti. Planiramo na more vec u osmom mj moram naci i neki kompletic sa spfom. Iako ce malac bit samo u kosari i preko tetrica, s obzirom da je ta dob premala za mazanje kremama sa spf.

It’s a baby boy💙

• Pupi30
    24. Studeni 2019. 10:50

neverland

Uzela sam sve S, bila na sniženju pa nisam mogla birati i na kraju mi sve paše. Inače nosim 36, ponekad 38 hlače, malo sam jača gore.
    Ove su bez gume. Vjerojatno zato mi malo klize pa moram navlaciti, ali nisga strasno jer su preudobne, ne skidam se iz njih
    https://www.asos.com/new-look-maternity/new-look-maternity-seamless-legging/prd/7679838?clr=black&colourWayId=15326321&SearchQuery=&cid=5813
    A ove sam uzela dok su bile 12£ i njih najčešće nosim, Ali one imaju gumu gore pa mi sad kad se operu nisu baš najkomotnije, ta guma me malo stisce dok sjedim pa bih uzela M sada da uzimam. sad ću samo u njih uvuci drugu gumu
    https://www.asos.com/new-look-maternity/new-look-maternity-2-pack-leggings-in-grey-and-black/prd/13787258?clr=grey&colourWayId=16566222&SearchQuery=&cid=5813

Super,hvala ti, odmah cu danas naruciti te prve a ove gdje su u paketu 2 komada nema broja...samo L...ali cu ih pratiti,sigurno ce doci uskoro. 
    Za bebilicu jos nisam pocela nista kupovati jer nemam puno mjesta u stanu pa ne zelim krcati prije vremena a imam osjecaj ako budem svaki dan gledala u njegove stvari da cu tek onda postati nestrpljiva kad cu ga vise vidjeti 🤣🤣🤣

Fever
    24. Studeni 2019. 12:12

Jel moguce osjetiti otkucaje bebe? Sada sam lezala i mazila stomacic i ostavila sam malo duze ruku na jednom mjestu i osjetim onako pulsiranje, cak je i suprug uspio osjetiti

It’s a baby boy💙

• mamasita05
    24. Studeni 2019. 12:14

Tina1803

Tina1803

C&a ima super robicu, odlican pamuk, meksi nego hm, imaju i dostavu koja se plati nesto sitno. Ja sam u ducanu uzela jedan presladak kompletic. Platila sam ga 69kn i premekan je. https://www.c-and-a.com/eu/en/shop/newborn-outfit-organic-cotton-2-piece-2071865/1?categoryId=15698
    Planiram iza Nove godine obavljati shopping. 

• mamasita05
    24. Studeni 2019. 12:17

Tina1803

Tina1803

Sad vidim da smo obje na 23+4 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.