Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina1803
    24. Studeni 2019. 12:34

mamasita05

Tina1803

Tina1803

Curke pliz savjet o najboljoj web stranici di mogu naruciti stvarcice za bebu-kvalitetna roba, brza dostava itd.👶

Budući da nažalost ne mogu đirati kao vi 😔 pliz savjet ako itko zna, ponavljam pitanje😁👶

C&a ima super robicu, odlican pamuk, meksi nego hm, imaju i dostavu koja se plati nesto sitno. Ja sam u ducanu uzela jedan presladak kompletic. Platila sam ga 69kn i premekan je. https://www.c-and-a.com/eu/en/shop/newborn-outfit-organic-cotton-2-piece-2071865/1?categoryId=15698
    Planiram iza Nove godine obavljati shopping.

Hvalaa ti🥰 daa, 23+4 smo obje👶👶 curka ili decko?

Jahanara
    24. Studeni 2019. 12:58

Cure jel vi nakon sto duze stojite osjetite dole pritisak?

Vaki
    24. Studeni 2019. 14:09

Jahanara

Baš sam to mislila pitati. Taman sam skuhala ručak i osjećam takav pritisak kao da ću roditi. Već me uhvatila panika. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Fever
    24. Studeni 2019. 14:12

Ja osjetim samo kad sam duze na nogama, kad sam tipa bila u sopingu s mamom 4 sata hodanja, onda sam osjetila i jedva sam cekala da dodem u stan i legnem.

It’s a baby boy💙

Jahanara
    24. Studeni 2019. 14:13

Tako je i meni pritisak, kao da ce sve ispasti van. Legla sam malo i evo popusta. Nadam se samo da je normalno 

Vaki
    24. Studeni 2019. 14:33

Ja sam sva nikakva. Muka mi je, bole me kukovi od ležanja na boku pa se ne mogu naspavati kako treba, malom non stop čitam slikovnice jer se nemam snage igrati s njim. Baš mi je grozan dan...

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• mamasita05
    24. Studeni 2019. 15:03

Tina1803

mamasita05

Tina1803

Tina1803

Curke pliz savjet o najboljoj web stranici di mogu naruciti stvarcice za bebu-kvalitetna roba, brza dostava itd.👶

Budući da nažalost ne mogu đirati kao vi 😔 pliz savjet ako itko zna, ponavljam pitanje😁👶

C&a ima super robicu, odlican pamuk, meksi nego hm, imaju i dostavu koja se plati nesto sitno. Ja sam u ducanu uzela jedan presladak kompletic. Platila sam ga 69kn i premekan je. https://www.c-and-a.com/eu/en/shop/newborn-outfit-organic-cotton-2-piece-2071865/1?categoryId=15698
    Planiram iza Nove godine obavljati shopping.

Hvalaa ti🥰 daa, 23+4 smo obje👶👶 curka ili decko?

Deckic 😊

Jahanara, meni je tako stalno. Ne mogu do ducana otici bez da me pritiska. Dr kaze da se beba smjestila nisko u zdjelicu, jos nogicama dolje pa upire. 

Boa35
    24. Studeni 2019. 15:38

Vaki

Jahanara

Baš sam to mislila pitati. Taman sam skuhala ručak i osjećam takav pritisak kao da ću roditi. Već me uhvatila panika.

I meni je isto pritisak ali skužila sam kad kuham zadnja dva dana..inače nemam taj pritisak..čim sam legla mi je bilo bolje.. meni još uz taj pritisak bude baš tvrdo dolje, osjećaj mi je kao da se ona baš spusti nisko.. 

mjuza7
    24. Studeni 2019. 17:27

Fever

Ja sam u h&m uzela trokutaste, mekani su jako, bili su sa 90 na 60 smizeni, meni su se povecale za broj pa sam takav i grudnjak uzela, ne micu se od kad su se povecale, za dojenje cu uzeti mj dana prije cca kad vidim kolike ce biti🙈

Ako ti se nije promijenila veličina košarice onda ti je idealno kupiti proširivač za grudnjak. Ne znam ima li gdje na našim internet trgovinama, ali na ebay-u ima, samo upiši bra extender, super stvar, većini trudnica je korisno.

Jahanara
    24. Studeni 2019. 18:25

Uf lakse mi je kad je i vama drugima tako. Ocito nam tijelo pokazuje kad trebamo malo usporiti.

Vaki ti citas slikovnice a ja se igram s barbikama😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.