Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    17. Studeni 2019. 14:03

Bome ima nas🥰🥰🥰🥰

It’s a baby boy💙

skoljka
    17. Studeni 2019. 14:10

Fever

Bome ima nas🥰🥰🥰🥰

Da i ja sam nabrzinu sad preletila preko spiska, spisak do Dubrovnika, a trecina cura se samo javlja, ja bi to sve pobrisala ( bas sam zlocka🙈) 😂

• Lady33
    17. Studeni 2019. 14:20

Nemojte tako cure ima nas koje vas pratimo stalno hehe ja se i javljam na svakih par dana al ne stignem svaki dan u tolikim sam obavezama trazenju stana da nemam kad hehe

url=https://lilypie.com]

Boa35
    17. Studeni 2019. 14:31

Vaki

Djevojčice su preuzele vodstvo.

🥰💪

sagi
    17. Studeni 2019. 14:39

Ja sam sama za vikend, i baš uživam u miru. Jučer cijeli dan čistila i spremala, kuhala, pa su mi došle cure na žensko druženje nakon dugo vremena. Danas sam malo šetala i išla na mjerenje tlaka, šećera. I nakon doručkovanja vafli s bananom i medom, bio je 4.2,tak da sam baš sretna jer sam bila uvjerena da će skočiti iznad 5.

Pogledala sam sve buše i super su 😍

neverland
    17. Studeni 2019. 15:02

Fever, hvala ti, ija sam si spremila u kolica pa ce valjda uskoro malo sniziti. To ce mi onda biti znak da uzimam. I ja sam gledala baš tu kameru, izgleda odlično.
    Školjka, i ja imam pregled 28.11. 🤗

17. Studeni 2019. 16:10

Bok cure, mi smo radili kombinirani i sve je super :)  mucnine su mi stale, ali imam velike probleme s glabovoljama, cak sam na infuziji zavrsila od povracanja od bolova tako da sam sad na komplikacijama... Najbolje da se ne vracam vise na posao,a i zbog platne liste, jel tako? Imate sve super trbuscice, ali moj se jos ne nazire :( slj pregled 10.12.,tad mozda saznamo i spol 😊

Tina1803
    17. Studeni 2019. 16:24

Sve ste tako rano počele kupovat. Ja dok ne udjem u 30.tjedan ništa. Sreća pa puno toga već imamo (od većih stvari-autosjedalica, kolica, stolic za presvlačenje...) od mladih mama u obitelji a za ove ostale gušte čekam da moj bebi uđe u sigurnu zonu i onda kreće navala, jedva čekam 🤗

• Newmum
    17. Studeni 2019. 17:04

Jučer sam pokušala napisati komentar ali me iz nekog razloga zezala stranica. Netko me pitao za slike a ja ne znam kak se to stavlja 🙈 jel mi može netko objasniti? Vidjela sam komentare da su twistshake termosice loše, a ja naravno kupila jednu 😂 Inače znam osobe koje koriste njihove bočice za vodu i njima ne cure pa sam zato pokupovala njihove stvari, ali eto bas me zanimaju ovi negativni komentari jer osobno nemam iskustva. Bila je tema za izdajalice. Kupila sam avent električnu preko njemačke stranice jer je bila super cijena i nekako želim imati to u pripremi. Biti će toliko stvari koje još moram kupiti pa ove veće stvari uzimam svaki mjesec da ne bude sve na hrpi. Možda mi neće trebati, ali eto neka se nađe. Nadam se da ću dojiti i voljela bi imati pripremljeno mlijeko za neke izvanredne situacije. Ja sam si to tako zamislila a sad šta će biti 😂😂 

• Sancy3
    17. Studeni 2019. 17:11

Ja se rijetko javljam al redovno pratim i evo nastojat cu bit cesca,evo da malo pojacam brojcano stanje deckica jednog prijavljujem😊😊sljedeci pregled 29.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.