Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    neverland
    16. Studeni 2019. 19:46

Školjka i Karla, bas dobri ulovi! Ali tvoja cica školjka mi je najbolja na slici 😍🤣
    Ja sam naručila s alija ovu izdajalicu pa i da ne treba, nisam bacila puno, a nekome mom će sigurno zatrebati kad tad. Nije mi uopce zao. Treba stići  svaki čas pa kad stigne javim kakva je iako ju još duuugo neću moći probati 😁😁
    HRK 150.92  40%OFF | Emon Double Electric Breast Pump Powerful Intelligent Automatic Baby Breast Feeding Milk Extractor Accessories With USB BPA free

https://s.click.aliexpress.com/e/oizo7Dgy

Jahanara
    16. Studeni 2019. 20:02

Mi smo imali jastuka al nismo ga koristili, bilo nam je nezgodno s njim. Tako da ni sad necu kupovati. 

Izdajala sam se kad bi isla nekud, pa bi ona pila mlijeko na bocicu. 
    Ako bi uzimala elektricnu, narucila bi sa Alija. 

skoljka
    16. Studeni 2019. 20:05

Da da, sva u cudu gleda sta to ima novo, sigurno misli da je njeno, svaki dan obilazi oko stvari za bebaca, danas sam je nasla da spava na podlozi za presvlacenje, vec je sve prisvojila🙈

Fever
    16. Studeni 2019. 20:08

I da, mi smo uz ta rabljena kolica dobili joolz original zimsku vrecu, sad surfam alijem
    Upisite elodie na aliexpress trazilicu na aplikaciji.  znaci imaju sve dezene elodie details vreca zimskih za kolica 333 kn, sa svim tagovima i etiketom. Ona bijela s crnim tockama je hit, iza curke njezno roza.
    U trg su od 900 na dalje

It’s a baby boy💙

skoljka
    16. Studeni 2019. 20:20

Snimila sam ovu izdajalicu, mozda zatreba 🤷🏻‍♀️ 
    Ja cu zimslu navlaku dobiti uz kolica, a jel mislite da ce nam to trebati u 3mj, al dobro nikad se nezna, meni je 38tt krajem drugog mjeseca 🙈

Boa35
    16. Studeni 2019. 20:21

Fever

I da, mi smo uz ta rabljena kolica dobili joolz original zimsku vrecu, sad surfam alijem
    Upisite elodie na aliexpress trazilicu na aplikaciji. znaci imaju sve dezene elodie details vreca zimskih za kolica 333 kn, sa svim tagovima i etiketom. Ona bijela s crnim tockama je hit, iza curke njezno roza.
    U trg su od 900 na dalje

Pazite samo od kud vam dolazi pošiljka.. ako nije iz eu sve iznad 160kn ide na carinu.. pa da vam ne opale još toliko carine. 

neverland
    16. Studeni 2019. 20:40

A slatka je Školjka 🤗🤗🤗
    Jeste li možda gledale baby monitore s kamerama na Aliju? gledam već danima i svi su oko 300kn, puno mi je to da riskiram, a ne znam kakva je...

Jahanara
    16. Studeni 2019. 20:54

Sto se tice monitora, jel ima neka fora sa 2 mobitela i nekom aplikacijom? Sve mi se cini da sam to negdje citala...

neverland
    16. Studeni 2019. 20:58

Jahanara

Sto se tice monitora, jel ima neka fora sa 2 mobitela i nekom aplikacijom? Sve mi se cini da sam to negdje citala…

Vidjela sam da se neki monitori spajaju na mob.. Ali baš da bih ostavila mob pored bebe pa da ništa i ne čujem možda ili se isprazni. A i opet moram kupiti neki mob jer nemam  viska 😁

🌼TiKi🌼
    16. Studeni 2019. 21:05

neverland

A slatka je Školjka 🤗🤗🤗
    Jeste li možda gledale baby monitore s kamerama na Aliju? gledam već danima i svi su oko 300kn, puno mi je to da riskiram, a ne znam kakva je…

Imaju moje kolegice dvije s posla. Kupile preko wisha i super im je. Jedna ima kao kameru koja se spaja na mob, a druga kameru i taj monitor mali. Susjeda mi ima identicnu samo je ona platila duplo vise kod nas u trgovini. Zato slobodno naruci 😉

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.