Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    neverland
    16. Studeni 2019. 21:24

TiKi92

neverland

A slatka je Školjka 🤗🤗🤗
    Jeste li možda gledale baby monitore s kamerama na Aliju? gledam već danima i svi su oko 300kn, puno mi je to da riskiram, a ne znam kakva je…

Imaju moje kolegice dvije s posla. Kupile preko wisha i super im je. Jedna ima kao kameru koja se spaja na mob, a druga kameru i taj monitor mali. Susjeda mi ima identicnu samo je ona platila duplo vise kod nas u trgovini. Zato slobodno naruci 😉

Ali ne znam koju 🤷‍♀️ ima ih 237 različitih 🤔

🌼TiKi🌼
    16. Studeni 2019. 22:07

www.wish.com/share/4969htnuvl
    www.wish.com/share/3661htnvqs
    Nadam se da sam dobro stavila linkove. Ovakve imaju. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

neverland
    16. Studeni 2019. 22:14

TiKi92

www.wish.com/share/4969htnuvl
    www.wish.com/share/3661htnvqs
    Nadam se da sam dobro stavila linkove. Ovakve imaju.

Neće mi otvoriti link. Probala sam ručno tipkati to i neće opet 

🌼TiKi🌼
    16. Studeni 2019. 22:23

Vjerojatno jer je preko aplikacije. Hmm. Monitor izgleda kao mali svemirski brod i uz njega je kamera, kosta oko 250kn, samo kamera kosta oko 100kn. Mislim da je to sve na istu foru pa neces pogrijesiti puno koji god odaberes. Ja cu si također naruciti sigurno. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

neverland
    16. Studeni 2019. 22:31

TiKi92

Vjerojatno jer je preko aplikacije. Hmm. Monitor izgleda kao mali svemirski brod i uz njega je kamera, kosta oko 250kn, samo kamera kosta oko 100kn. Mislim da je to sve na istu foru pa neces pogrijesiti puno koji god odaberes. Ja cu si također naruciti sigurno.

Hvala ti. Hoću, javi i ti kad ti stigne kakvo je 🙂

Fever
    16. Studeni 2019. 22:34

Ja cu si isto naruciti s Alija kameru.
    Sto se tice zimske vrece ja cu ju sigurno koristiti iducu zimu, jer mi je termin pocetkom petog.
    Vreca uvijek dobro dode, moja frenda fura sad malu u njoj vec, mala ima 9 mj.

Sto se tice alija i carine vec sam magistrirala, selleri mi pisu gift ili manju vrijednost na paket :-)

It’s a baby boy💙

skoljka
    17. Studeni 2019. 08:26

Jutrooo, sta ste se uspavale, dizite se pogle sunca vani 😎
    Ja evo pijem caj, pa cu doruckovati, pa onda pakiranje, itd... Bit ce mi ludnica danas 🙈

neverland
    17. Studeni 2019. 08:27

Fever

Ja cu si isto naruciti s Alija kameru.
    Sto se tice zimske vrece ja cu ju sigurno koristiti iducu zimu, jer mi je termin pocetkom petog.
    Vreca uvijek dobro dode, moja frenda fura sad malu u njoj vec, mala ima 9 mj.

Sto se tice alija i carine vec sam magistrirala, selleri mi pisu gift ili manju vrijednost na paket :-)

Bravo! I ja ću odsada onda tako za veće stvari 🙂🙂 hoćeš mi poslati link tu ili na fb kad budeš narucivala kameru?

neverland
    17. Studeni 2019. 08:29

Sorii zamijenila sam te, ovdje onda 🤣

Jahanara
    17. Studeni 2019. 09:33

Jutro!

Bome kod nas ni s od sunca...

Budna od 6.20, popila kavu, doruckovala, malo citala knjigu dok su se moji probudili. Mir i tisina.😊

Juha kuhana od jucer, meso i povrce cu u pecnicu stavit tako da nemam velikog posla oko rucka.

Skoljka danas putujes ako dobro pamtim. Sretan put!🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.