A slatka je Školjka 🤗🤗🤗
Jeste li možda gledale baby monitore s kamerama na Aliju? gledam već danima i svi su oko 300kn, puno mi je to da riskiram, a ne znam kakva je…
Imaju moje kolegice dvije s posla. Kupile preko wisha i super im je. Jedna ima kao kameru koja se spaja na mob, a druga kameru i taj monitor mali. Susjeda mi ima identicnu samo je ona platila duplo vise kod nas u trgovini. Zato slobodno naruci 😉
Ali ne znam koju 🤷♀️ ima ih 237 različitih 🤔
www.wish.com/share/4969htnuvl
www.wish.com/share/3661htnvqs
Nadam se da sam dobro stavila linkove. Ovakve imaju.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
www.wish.com/share/4969htnuvl
www.wish.com/share/3661htnvqs
Nadam se da sam dobro stavila linkove. Ovakve imaju.
Neće mi otvoriti link. Probala sam ručno tipkati to i neće opet
Vjerojatno jer je preko aplikacije. Hmm. Monitor izgleda kao mali svemirski brod i uz njega je kamera, kosta oko 250kn, samo kamera kosta oko 100kn. Mislim da je to sve na istu foru pa neces pogrijesiti puno koji god odaberes. Ja cu si također naruciti sigurno.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Vjerojatno jer je preko aplikacije. Hmm. Monitor izgleda kao mali svemirski brod i uz njega je kamera, kosta oko 250kn, samo kamera kosta oko 100kn. Mislim da je to sve na istu foru pa neces pogrijesiti puno koji god odaberes. Ja cu si također naruciti sigurno.
Hvala ti. Hoću, javi i ti kad ti stigne kakvo je 🙂
Ja cu si isto naruciti s Alija kameru.
Sto se tice zimske vrece ja cu ju sigurno koristiti iducu zimu, jer mi je termin pocetkom petog.
Vreca uvijek dobro dode, moja frenda fura sad malu u njoj vec, mala ima 9 mj.
Sto se tice alija i carine vec sam magistrirala, selleri mi pisu gift ili manju vrijednost na paket :-)
It’s a baby boy💙
Jutrooo, sta ste se uspavale, dizite se pogle sunca vani 😎
Ja evo pijem caj, pa cu doruckovati, pa onda pakiranje, itd... Bit ce mi ludnica danas 🙈
Ja cu si isto naruciti s Alija kameru.
Sto se tice zimske vrece ja cu ju sigurno koristiti iducu zimu, jer mi je termin pocetkom petog.
Vreca uvijek dobro dode, moja frenda fura sad malu u njoj vec, mala ima 9 mj.
Sto se tice alija i carine vec sam magistrirala, selleri mi pisu gift ili manju vrijednost na paket :-)
Bravo! I ja ću odsada onda tako za veće stvari 🙂🙂 hoćeš mi poslati link tu ili na fb kad budeš narucivala kameru?
Jutro!
Bome kod nas ni s od sunca...
Budna od 6.20, popila kavu, doruckovala, malo citala knjigu dok su se moji probudili. Mir i tisina.😊
Juha kuhana od jucer, meso i povrce cu u pecnicu stavit tako da nemam velikog posla oko rucka.
Skoljka danas putujes ako dobro pamtim. Sretan put!🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji