Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    16. Studeni 2019. 18:44

MickeyMouse

Fever u pepcu su manje velicine definitivno. Moja cura npr nosi 74 eventualno 80, ali pepco nosi 86/92.

Ne znam..ja sam uspoređivala s bodićima iz h&ma i isti su..možda ovi koje mi je frendica dala su se isprali i stisnuli 🤪

Jahanara
    16. Studeni 2019. 18:45

Meddle divna busa😃

Skoljka odlican ulov, bas mi se svidja 👍 TT bocicu sam dobila uz izdajalicu i bila sam zadovoljna s njom. Poslije sam uzela i njihovu kljunasicu.

Izdajalicu imam rucnu, al sam se bas tesko izdajala s njom, nikako mi nije islo. 
    Nisam uopce pametna da li da sad kupujem elektricnu. Jel vi planirate kupovat izdajalice?

Boa35
    16. Studeni 2019. 18:48

Jahanara

Meddle divna busa😃

Skoljka odlican ulov, bas mi se svidja 👍 TT bocicu sam dobila uz izdajalicu i bila sam zadovoljna s njom. Poslije sam uzela i njihovu kljunasicu.

Izdajalicu imam rucnu, al sam se bas tesko izdajala s njom, nikako mi nije islo.
    Nisam uopce pametna da li da sad kupujem elektricnu. Jel vi planirate kupovat izdajalice?

Čitala sam na zimskim bebama da su im na tečajevima govorili da ne kupuju nepotrebno izdajalice.. nikad ne znate hoće li vam trebat ili ne..lako se one naknadno kupe.. 
    Ja sam se tog i mislila držati. 
    E sad, jel vi planirate kupovati poplun? 
    Nama beba dolazi na kraju 3.mj..nekako mislim da je dovoljno je stavit u vreću i pokriti dekicom .. što vi mislite? 

Vaki
    16. Studeni 2019. 18:55

Ja sam se izdajala bez ikakve izdajalice jer mi je ručna koma za stiskanje. Otpadne mi ruka svaki put. Zato bih voljela električnu. Npr. kad vam dijete ne smije još piti kravlje mlijeko, možete mu raditi mliječne kašice od svog mlijeka. No, meni je dugo trebalo da to ovako istisnem mada sam imala dosta mlijeka. Joj kad se sjetim... 
    Mislim da ti poplun ne treba, moj se mali rodio u 2. mjesecu, a nisam ga ni jednom pokrila njime. Nije bilo potrebe. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

skoljka
    16. Studeni 2019. 18:58

Meni je u ovom setu za 400kn dosla ogradica sa navlakom, posteljina, plahta, poplun i jastuk, tako da sam uzela, nema veze hocu li odmah koriatiti. Ovaj jastuk sam i ja gledala bas taj, i vidjela sam da puno uzimaju te jastuke, neznam sto ga ja nisam uzela, a sigurno bi mi bilo lakse za nositi i mm koji se boji drzati djete dok ne ocvrsne. Koliko je kostao taj? 

Boa35
    16. Studeni 2019. 19:09

💙✨🤴🏻✨💙

Meni je u ovom setu za 400kn dosla ogradica sa navlakom, posteljina, plahta, poplun i jastuk, tako da sam uzela, nema veze hocu li odmah koriatiti. Ovaj jastuk sam i ja gledala bas taj, i vidjela sam da puno uzimaju te jastuke, neznam sto ga ja nisam uzela, a sigurno bi mi bilo lakse za nositi i mm koji se boji drzati djete dok ne ocvrsne. Koliko je kostao taj?

95kn i 100kn ogradica
    Meni su tamo nudili taj cijeli set za 300kn..dvoumila sam se no na kraju ipak nisam uzela..živcira me to što svako ima svoje dimenzije popluna i jastuka.. ikea svoje, yjsk svoje, ovi što sami šivaju imaju dvije veličine, kako koji.. i onda gdje jednom kupim moram uvijek kod njih..pa sam odlučila uopće ne kupit 😃 kad će mi trebat na zimu bit ću valjda pametnija tamo za god dana 🙈😃

Fever
    16. Studeni 2019. 19:14

Hvala na odgovorima za pepco.
    Sto se tice izdajalica ja imam aventovu rucnu, dobila novu nekoristenu.
    Izdajalice elektricne ( cak i za obje dojke odjednom) imate za 200 kn vec na aliexpressu, s obzirom da neke imaju preko 10000 kupnji i pozitivne povratne ne sumnjam u kvalitetu.

Ja imam tu bocicu uz izdajalicu i dobila sam  dr.Brown anti kolic ( protiv grceva bocicu, ima fitilj unutra da se beba ne naguta zraka) ja dobila staklenu, da mogu iskuhavati, mislim da je 79 il 89 u babycenter.

It’s a baby boy💙

Fever
    16. Studeni 2019. 19:16

I nemojte iskuhavati izdajalice rucne niti plasticne flasice, nakon par puta ce se toliko isfucati, pobijeliti, biti ce uzas, iskuhajte samo prvi put i to u kljucalu vodu na 20ak sekundi. Ostalo stvarno nema potrebe, vjerujte.

It’s a baby boy💙

Vaki
    16. Studeni 2019. 19:33

Ispast će da sam luda, ali ja bočice uopće nisam koristila. Kad je bio gladan, nudila sam dojku. Doktori ionako govore da bebama ne treba voda jer sve dobivaju preko mlijeka... Dudu nije htio pa ni bočicu. Kad je bio malo veći onda je dobio čašu ili vodu na žlicu. Tako da imam set aventovih bočica koje nisu nikad raspakirane.
    Fever - hvala za savjet gdje povoljno kupiti el. izdajalicu.
    Školjka, Karla - ja sam stvarno uvijek koristila taj jastuk za nošenje. Imala sam 2. Kad je jedan bio u pratnju, drugi je bio u uporabi. Lakše sam ga spustila u krevetić kad bi zaspao preko dana jer je volio spavati na rukama pa bi se odmah probudio kad bih ga spuštala bez jastučića. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Fever
    16. Studeni 2019. 19:44

Pa da, moja prijateljica se recimo izdajala kada bi isla negdje pa je u bocici ostavila da netko da bebi kada se probudi, i sada tu bocicu koristi za vodu u setnji, samo je sisac siri stavila

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.