Čestitke na pregledima! Rita mi je baš lijepo ime, i ne čuje se tako često. Moj dragi navalio na Enu, kćer na Emu a ja ni na jedno od toga. Šta nije dečko pa da smo bez brige
Ena je lijepo, ja da je curka nazvala bi Mila, ovako je suprug birao za decka 🙈
Kad ce popis? Da vidimo tko je u vodstvu, cure ili decki❤️💙
It’s a baby boy💙
Meni je i Ena bila u uzem izboru 💜💛 pa moram priznat da muz bas nije odusevljen ali 😂😂 kad ga pitam koje bi on ne zna al bitno da zna koje nebi ( ona koja ja kazem ) 😂😂🙈 ali popusta , bude se navikao 🥰
Pregled je prosao dobro 🐝🐞 beba je teska 380 🙈 razocarana sam samo jer je jako kratko trajalo, valjda to tako biva u bolnici a meni je ovo prvi puta tamo 🤷♀️ cini se da je cura 💜🙈🙊 ali kao nije 100 % ali ja smatram da jE
Lijepe busice!! :) :)
moram I ja slikati svoju nikako nisam :D
iskreno, I ja sam razocarana s pregledom anomaly, doktorica sve nabrzinu zbrda zdola nabrzinu, tako da cu ici malo kasnije raditi 3d, 4d da malo uzivamo u utrazvuku
Tako I ja mislim, ako se nije piso vidio, ni nece :D ipak je on puno uocljiviji haha
Lijepa su mi imena i Rita i Ena i Mila. Volim kratka imena. Kod nas da je cura bila bi Iva ili Nela. Za decka nemamo ni prijedlog, a doktor rekao da ce izgleda biti decko...
Drage zene ja imam ocigledno ozbiljan psihicki problem ahahha
Molim zene ako neka ima iskustva ovakva da mi pomogne da se ne mucim vise jer sve mislim nesto nije uredu😂
Eh ovako ja ubrzo ukazim u 5mj teudnoce medutim odnosi s partenrom mi uopste nisu prijatni vjerovatno zato sto se bojim da se nece sta desit a do sad je sve oke
I imam osjecaj da sam dolje uska da izvinete uvijek mi je neugodono tokom odnosa i imam osjecaj cudan nikako se ne mogu opustit
I poslije toga imam osjecaj da uvijek napravim dolje neki problem na ukazu u vaginu jer me pecne kad piskim al samo poslije odnosa to odmah sutradan bude sve uredu
Isto kao da napravimo neku ranicu ne znam kako drugacije to da opisem
I bas me pecne kad piskim i to prode odmah sutradan
Ja je znam jel problem u meni i kojoj psihi il sta vec
Molim zene ako su imale ovakva iskustva da mi pisu
Jel moguce da imam upalu neeku pa da. Je to zato?Kontam da ne bih trebalo biti to jer bi me peckalo i ostale dane ako razumijete a ne samo to
I nemoite da mi se smijete😂😂😂
Nemam koga da pitam eto osim vasss
Mislim da bi bilo dobro napraviti test da vidis dali je kakva upalica, tek toliko da budes mirnija … uostalom nakon toga probajte I drugacije poze , mozda ti neka druga vise sada odgovara… ovo je dobro vrijeme I za otkrivanje novih
Ali definitivno I psiha cini svoje, napravi I okruzenje koje te opusta I laganiji ritam
Drage zene ja imam ocigledno ozbiljan psihicki problem ahahha
Molim zene ako neka ima iskustva ovakva da mi pomogne da se ne mucim vise jer sve mislim nesto nije uredu😂
Eh ovako ja ubrzo ukazim u 5mj teudnoce medutim odnosi s partenrom mi uopste nisu prijatni vjerovatno zato sto se bojim da se nece sta desit a do sad je sve oke
I imam osjecaj da sam dolje uska da izvinete uvijek mi je neugodono tokom odnosa i imam osjecaj cudan nikako se ne mogu opustit
I poslije toga imam osjecaj da uvijek napravim dolje neki problem na ukazu u vaginu jer me pecne kad piskim al samo poslije odnosa to odmah sutradan bude sve uredu
Isto kao da napravimo neku ranicu ne znam kako drugacije to da opisem
I bas me pecne kad piskim i to prode odmah sutradan
Ja je znam jel problem u meni i kojoj psihi il sta vec
Molim zene ako su imale ovakva iskustva da mi pisu
Jel moguce da imam upalu neeku pa da. Je to zato?Kontam da ne bih trebalo biti to jer bi me peckalo i ostale dane ako razumijete a ne samo to
I nemoite da mi se smijete😂😂😂
Nemam koga da pitam eto osim vasss
Ako je trudnoca uredna i sve je u redu onda smijes imati odnose. Ako trudnoca nije uredna-doktor ti napomene da ne smijes imati odnose. Ako se psihicki ne osjecas dobro tokom seksa i bojis se da nebi naskodilo trudnoci-nemoj se seksati dok ne "rijesis" to u svojoj glavi i dok ne pocnes uzivati opet. Sto se tice fizickih tegoba nakon seksa-mogu biti prouzrokovani psihom (jer nisi opustena pa se dolje grčiš tokom seksa, strah te, suha si itd) i onda to rezultira fizickim tegobama.
Svakako popricaj sa svojim ginekologom otvoreno o tome i on ce te smiriti i dati zeleno svjetlo ako je trudnoca uredna 😉
Meni je moja rekla ( uredna trudnoca)
Da mi ona ne moze rec ni da ni ne nego da postupim kako se osjecam.
Bas super, normalno da me strah +nisko nosim za sad.
Kod nas ce biti Ante, meni se jos sviđa Duje, Frane, Noa, Mak ( predivno, al gledam onu seriju na novoj i sve mi vise ide na zivce kao i Roko🙈) Petar mi je lijepo isto.
S obzirom da ce ovaj biti Ante ako bude imala kojim slucajem jos deckica mora isto završavat na e🙈🙈🙈
It’s a baby boy💙
Tina, i mene je tako na početku trudnoće jedan dan proljev uhvatio, moguće da je virozica. Suho jedi, a ako slučajno potraje duže, javi se doktorici.
Ja sam sinoć bila kod privatnika, beba mi ima normalne bedrene kosti (moja soc.gin. mi je na zadnjem pregledu rekla da su blago savijene 🙄), rekao je da ne uzimam antibiotik na slijepo jer mi nisu toliko loši nalazi, a i dobro se osjećam. Danas stigao nalaz UK i sve ok, tako da samo nastavljam s brusnicom.
Super su vam trbuščići curke😍 Ja još ništa bebici nisam kupila🙈 Stalno planiram otići u neki veeeliki šoping. Svakako ću škicnuti ponudu na crni petak pa možda i ja nešto upecam🙄
Eto tako je i meni bilo, leukociti stalno poviseni, oko 40, a urionokultura uredna. Izludila sam od pocetka do 16.tjedna misleci da moja dr ne radi dobro svoj posao jer mi nije dala nikakvu terapiju. Samo mi je ponavljala da pijem puno tekucine, a sama sam odlucila piti brusnicu. Ispocetka sam kupovala u ljekarni, al sam skuzila da to preskupo izidje jer sam svaki dan morala kupovati.. na kraju sam uzela kg susenih brusnica i od tog kuhala caj i eto nestalo je sve na sljedecoj kontroli.
Sortiraj odgovore
Najstariji