Cure danas sam cijeli dan bila na sajmu, ima super stvari. Tko planira ići, neka obavezno ode. Predivni su vam trbuščići 🙈 bas se lijepo vide 🤰
Newmum jesi kupila sta? Kakvi su popusti?
Mislim da sam pola sajma kupila 😂 super su popusti. Jedino je kadica bila 10% sto je ništa al ok, neke tetre sam uzela na 60%(imaju grešku ali uopće se ne kuži ili nije ništa strašno). Većina stvari je na 20% tako da se isplati. E i ako niste vidjeli twistshake je na 50% u većini trgovina sto je isto super popust.
Twistshake termosice nemojte uzimati, vise sam cula negativnog nego pozitivnog za njih.
Ovak je pribor ok. Meni se svidja drveni od juditas world al mi je npr bez veze sto ne mozes sad kupit klasicni onaj set nego cekas proljece 2020 jer nemaju na zaliihama.
Tetrice u pepcu nemojte kupit, kupila sam bijele 3 kom-9,90 - uzas tamke kao gaza
I uzela od 17,90 predebele kao stoljnjak, nisam jos probalw one od 14,90😂🙈
Gdje uzimate tetre a da nisu sad preskupe
It’s a baby boy💙
😵Koja kisa cijelu noc i grmljavina, par puta me probudilo. Pa onda borba da zaspem 🥴
Jutro cure, kako ste mi? Ja sam nesto cudno sanjala, stalnonsam isla nesto u krug i uz brdo 🙈, ali i da nam se javila Lemon ali nikako nisam mogla procitati njen post. Sta ima novo, sta ste shopingirale, ajde da vidimo i mi. Gdje su ti silni trbuscici, da vas vidimo, nemojte ih kriti?
😵Koja kisa cijelu noc i grmljavina, par puta me probudilo. Pa onda borba da zaspem 🥴
Jutro cure, kako ste mi? Ja sam nesto cudno sanjala, stalnonsam isla nesto u krug i uz brdo 🙈, ali i da nam se javila Lemon ali nikako nisam mogla procitati njen post. Sta ima novo, sta ste shopingirale, ajde da vidimo i mi. Gdje su ti silni trbuscici, da vas vidimo, nemojte ih kriti?
Joj..i kod nas kisa i grmljavina!
Ja sam sanjala da mi je Dejan Lovren decko! Hahhahhaha🤣😂
Jos danas i sutra..pa se vracamo kuci. Vec mi i dosta mora kad je ovakvo vrijeme!
Jutro!
I kod nas kisa, cijelu noc i jutro.
Ja sam sanjala da idem roditi.😅
Evo i nas sa slikom:
https://ibb.co/Y8WZvTM
https://ibb.co/d6hs9tK
Moja buša prošli tjedan, danas se moram ponovno 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji