Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    neverland
    13. Studeni 2019. 21:21

Nova19

neverland

Nova 19, slazem se s Karom, lupocet možeš i u trudnoći tako da ne brines

Hvala ti 😊

Ma ništa, želim ti puno sreće u babymakingu 😁

Boa35
    13. Studeni 2019. 21:22

Ne znam pratite li zimske bebe, ali tamo su stigle već dvije! Jučer jedna i danas druga 🥰🍼🍼 
    Ja pratim i njihov forum i stvarno sam puno pametnih stvari pročitala koje nisam znala. 

bejb1
    13. Studeni 2019. 21:38

💙✨🤴🏻✨💙

bejb1

Cure, kad vec pricate o tome. Meni je CRP bio povisen tocnije bio je 20. Da li netko zna što bi to moglo biti, tj. sa cim ima veze tocno? Ostatak krvne slike i urin je skroz u redu..

Crp ukazuje na to da u organizmu ima neka upala, bakterija… koju treba rjesavati sto prije

Hvala  draga.
    Idem sutra kod ginekologa, ali ne mogu docekat da saznam o cemu se tocno radi, pa je google  najbolji i najgori prijatelj za sve moguce probleme u zivotu. :') 

• mamasita05
    13. Studeni 2019. 21:41

Sheena

Nisam na kraju morala ostati u bolnici. Sutra sam inače naručena kod privatnika u 18h pa ću njega sve detaljno ispitati pa ako da zeleno svjetlo, tada popiti prvi antibiotik. Dobila sam odmah i vaginalete uz tu terapiju. Inače sam iz Našica.
    Ma baš sam se nasekirala danas i našetala i načekala, ma koma😔

Ja sam 2 mjeseca imala leukocite u urinu 40 pa 25, a urinokultura uredna. Nisam pila nikakvu terapiju, osim caja od ploda brusnice i na trecem pregledu ih nije bilo. Crp je bio ok, samo leukociti poviseni i pisalo je isto kao i tebi nesto bakterija. Ako su ti crp i urinokultura uredni, pij dosta caja i to ce izaci.

skoljka
    13. Studeni 2019. 21:51

Karla89

Ne znam pratite li zimske bebe, ali tamo su stigle već dvije! Jučer jedna i danas druga 🥰🍼🍼
    Ja pratim i njihov forum i stvarno sam puno pametnih stvari pročitala koje nisam znala.

Ma daj, ko se vec porodio, jel sve ok, ja nisam dugo ulazila, nestignem  tri teme citat 🙈

skoljka
    13. Studeni 2019. 21:53

mamasita05

Sheena

Nisam na kraju morala ostati u bolnici. Sutra sam inače naručena kod privatnika u 18h pa ću njega sve detaljno ispitati pa ako da zeleno svjetlo, tada popiti prvi antibiotik. Dobila sam odmah i vaginalete uz tu terapiju. Inače sam iz Našica.
    Ma baš sam se nasekirala danas i našetala i načekala, ma koma😔

Ja sam 2 mjeseca imala leukocite u urinu 40 pa 25, a urinokultura uredna. Nisam pila nikakvu terapiju, osim caja od ploda brusnice i na trecem pregledu ih nije bilo. Crp je bio ok, samo leukociti poviseni i pisalo je isto kao i tebi nesto bakterija. Ako su ti crp i urinokultura uredni, pij dosta caja i to ce izaci.

To si upravu, i meni su bili leukociti poviseni ali ne toliko kao njoj, isto sam brusnicu koristila. 

Ivcy1306
    13. Studeni 2019. 23:00

Lavica, hvala na odgovorima. 
    Drago mi je da se i kod tebe na kraju sve sretno zavrsilo. 
    Za oporavak znam da je bio bolan jer sam i sama prosla lose, ali uvijek kazem dobro je dok se dobro zavrsi. 
    Sretno sa drugim porodom i javi cim saznas sto ti kazu, hoces li imat pripreme i bit par dana prije operacije tamo ili ce te narucit da dodjes taj dan itd.
    Zanima me hoces li opcu ili spinalnu anesteziju uzet? Ja sam bila u opcoj jer je bilo hitno pa javi sve uglavnom. I sorry na davljenju! 
    Takoder ostale curke, ispricavam se na upadanju zbog svojih  strahova!

Lavica27
    13. Studeni 2019. 23:06

Ivcy1306

Lavica, hvala na odgovorima.
    Drago mi je da se i kod tebe na kraju sve sretno zavrsilo.
    Za oporavak znam da je bio bolan jer sam i sama prosla lose, ali uvijek kazem dobro je dok se dobro zavrsi.
    Sretno sa drugim porodom i javi cim saznas sto ti kazu, hoces li imat pripreme i bit par dana prije operacije tamo ili ce te narucit da dodjes taj dan itd.
    Zanima me hoces li opcu ili spinalnu anesteziju uzet? Ja sam bila u opcoj jer je bilo hitno pa javi sve uglavnom. I sorry na davljenju!
    Takoder ostale curke, ispricavam se na upadanju zbog svojih strahova!

Da,nazalost nemamo privatne poruke ovdje,pa cure sorry😕 Idem sad kroz dva tjedna na prvi pregled kod Stajcera i dalje me on vodi pa cu sve saznati,koji je plan. Samo znam da predlazu "hladni carski" cim je beba spremna za van, 36-37tt. Radije bih spinalnu da budem bar "svjesna" dogadjaja iako imam filing da ce me u općoj jer prvi put sam se "izvukla" bez vadjenja maternice,a spomenuli su mi taj rizik ovaj put,samo sam sad recimo spremnija u glavi na takve scenarije. Javim ti na ljetnima!

maybaby
    14. Studeni 2019. 09:04

Elenicaa20

Hej zeneeee gdje ima uzeti ono kao iznenadenje djecak ili djevojcica?Prvo ne znam kako da kazem to haha 😂kad trazim u prodavnici
    A ako koja od vas zna gdje se tacno ima uzet napisite mi

Ginekologu svom predaš kuvertu i lijepo mu objasniš da ne želiš znati spol  neka samo napiše na papirić i stavi unutra. S tom kuvertom ideš kod neke cvjećarice koja radi to sa balonima (najčešće sve jer pripremaju i za svadbe konfete u balone) i isto sve lijepo objasniš. (roza konfete za curu a plave za dečka ) i neka napuni. Kasnije pokupiš i organiziraš party iznenađenja za sve pa uključujući i sebe i muža. Svi se na kraju iznenade. Eto toliko 

url=https://lilypie.com]

• meddleO407
    14. Studeni 2019. 10:18

Baš sam naletila na članak o žgaravici u trudnoći, da je to povezano s količinom kose kod bebe. Što vi cure mislite, ima li istine u tome? Ja se patim svaki dan sa žgaravicom, ne smijem ništa pojesti odmah počne. Usred noći se probudim i eto žgaravice 😁 šalila sam se sa mužem da ćemo dobiti nešto čupavo u prvoj trudnoći sam rijetko patila od žgaravice i kćer je bila doslovno ćelava. Baš me zanima je li ta babska priča točna 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.