Baš sam naletila na članak o žgaravici u trudnoći, da je to povezano s količinom kose kod bebe. Što vi cure mislite, ima li istine u tome? Ja se patim svaki dan sa žgaravicom, ne smijem ništa pojesti odmah počne. Usred noći se probudim i eto žgaravice 😁 šalila sam se sa mužem da ćemo dobiti nešto čupavou prvoj trudnoći sam rijetko patila od žgaravice i kćer je bila doslovno ćelava. Baš me zanima je li ta babska priča točna 😁
A koje je objašnjenje? Često su bapske priče i istinite jer su osnovane, imaju neki dobro objašnjenje.. A ovo mi stvarno zvuči smiješno 🤣🤣🤣
I u prvoj trudnoći me ubijala žgaravica a sin bio ćelav do 8. mjeseca tako da nist od toga 😂
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Ne znam pratite li zimske bebe, ali tamo su stigle već dvije! Jučer jedna i danas druga 🥰🍼🍼
Ja pratim i njihov forum i stvarno sam puno pametnih stvari pročitala koje nisam znala.
Karla, nisam pratila ali si mi dala super ideju !
Mi obavili anomaly jutros..sve je super..po svim dimenzijama odgovara tjednima..jedino nije htjela surađivati i vrtjela se na sve strane.. ima već 446grama 🥰
Dobili smo i ovaj put puno slikica i cd s videićima ☺️
Mi obavili anomaly jutros..sve je super..po svim dimenzijama odgovara tjednima..jedino nije htjela surađivati i vrtjela se na sve strane.. ima već 446grama 🥰
Super za odlican pregled! Ma nek se veti..bitno da je sve ok!
Jeej, ma super, samo nek se ona vrti, bitno da je dobro i da sve odgovara. Bas je narasla 👍
Ja u nedjelju idem na dug put autom, mislila sam sutra otici onako mira radi na brzinski pregled, al opet neznam, na zadnjem je bilo sve super i rekla mi je da mogu putovati bez problema. Bebicu redovno osjetim, busa raste, neznam jel ima smisla.
Jeej, ma super, samo nek se ona vrti, bitno da je dobro i da sve odgovara. Bas je narasla 👍
Ja u nedjelju idem na dug put autom, mislila sam sutra otici onako mira radi na brzinski pregled, al opet neznam, na zadnjem je bilo sve super i rekla mi je da mogu putovati bez problema. Bebicu redovno osjetim, busa raste, neznam jel ima smisla.
Ma mislim da nema smisla, ako ti je već i rekla da možeš putovati..samo svakih sat i pol-dva stanite da protegneš noge i malo odmorite.. ja sam već 3x putovala i nisam se uopće zamarala time..a oko Božića planiramo opet i to puno dalje..
Nego, skužila sam da mi je beba baš aktivna kad se vozimo..danas me lupkala sve do Samobora i opet kad sam vozila nazad ☺️ presmiješno mi je to..sad samo ne znam jel se voli voziti ili ne voli pa zato lupka 😃
E pa i ja sam to promjetila da me lupka kad se vozi, ako je na tatu onda ce zivjeti u autu 🙈😂, i jucer i danas sve vrijeme dok sam se vozila lupkao me. Imas li ti problema kad sjedis da se dignes, ja kad sjedim na trosjedu ono malo upadnem i muka se dici, i kad se ispravim sve super
Sortiraj odgovore
Najstariji