Moj je sad napuhan i od hranr, sutra cu poslikat. Joj izluduje me ova koza, toliko me svrbi cijeli dan, ko danimam svrab, samo se cesem, predpostavljam da se koza razvlaci.
Jel ide koja na sajam? Ja cu mozda u subotu, sutra moram cistiti i imam goste, a u nedjelju se mm nece dati jer navecer idemo na put. A jedva cekam i na put, idem po kolica, sobicu i box 🥰
U pravu si😉 koza se razvlaci pa svrbi. Znala sam se mazat i par puta na dan kad me tako svrbilo.
Sad se mazem svaki drugi, treci dan, zaboravim...
Karla super za pregled 😊
Ja jedva čekam svoj u 12.mj.
Lilypie a baš je super bušica 😍
Skoljka ja ipak nejdem na sajam. MM je na službenom puta od subote, a nisam još niš ni gledala pa mi ni nema smisla ić.
Ja sam danas kupila kolica, stara 9 mj, joolz, kao nova su, za 2000 kn 2 u 1 sa zimskom vrecom, kisobranom i adapterima. S njuskala.
Ovakvu priliku nisam mogla propustiti iako nismo planirali kupovati prije 1-2 mj.
Ja sam vec u krevetu pa sutra slikam busu, ujutro mi bude manja, uvecer se ispupci, i bas skuzim kad sam u nekim polozajima kak bude s jedne strane tvrđe na dodir i nekada mi toliko nasjedne na mjehur da moram na wc svakih 15 min🙈
It’s a baby boy💙
Ja sam danas kupila kolica, stara 9 mj, joolz, kao nova su, za 2000 kn 2 u 1 sa zimskom vrecom, kisobranom i adapterima. S njuskala.
Ovakvu priliku nisam mogla propustiti iako nismo planirali kupovati prije 1-2 mj.
Ja sam vec u krevetu pa sutra slikam busu, ujutro mi bude manja, uvecer se ispupci, i bas skuzim kad sam u nekim polozajima kak bude s jedne strane tvrđe na dodir i nekada mi toliko nasjedne na mjehur da moram na wc svakih 15 min🙈
Ja cu uzeti od rodjake, nekakva hiker 3u1. Ne znam da li da kupujem. Primijetila sam da vecina cura koje su uzimale i dale puno novaca za te 3u1 kukaju kako su preglomazna i kroz par mjeseci uzmu neka obicna i praticnija. Sto god da sam gledala nije ispod 500e to je stvarno preskupo za nesto sto necu koristiti sig ni citavu godinu 🙄 Nisam nikada prije zagledala niti se razumijem ali cijene su bas blesave🤔
Its a boy 💙 A .
Jutro, ja ću vjerojatno uzet od šogorice, al vidjet ću još. Neću prije 20 tjedna vjerojatno niš kupovat, ako ne pokleknem prije 😂
Jučer sam išla prvi put na trudničke vježbe, bicikl, lopta i one rastezljive trake. Mala je grupa, 4,5 pa je ok jer voditeljica ima sve na oku. Meni stalno ispravlja držanje tako da ću hodat da ne radim doma krivo.
Karla bravo za pregled , ja idem sutra 🙈 bas sam uzbudena, ni spol ne znam jos 👀🤷♀️🤭
Sretno danas na pregledu! Nadam se da ćeš saznati spol
Jutro cure 😣 meni treba dizalica da me okrene ili digne iz kreveta, ledja me ubijaju. I ja bi trebala vjezbe poceti.
Fever ja sam uzela bugaboo cameleon 3, sa svim mogucim dodatcima isto par mjeseci koristena, zenska platila 2000e, a meni prodala za 400e, tako da te razumijem.
Moj je sad napuhan i od hranr, sutra cu poslikat. Joj izluduje me ova koza, toliko me svrbi cijeli dan, ko danimam svrab, samo se cesem, predpostavljam da se koza razvlaci.
Jel ide koja na sajam? Ja cu mozda u subotu, sutra moram cistiti i imam goste, a u nedjelju se mm nece dati jer navecer idemo na put. A jedva cekam i na put, idem po kolica, sobicu i box 🥰
Ja ću isto danas poslikat trbuh, ne mogu sad na poslu
Na sajam idemo sutra popodne i jeeedva čekam! Tako se veselim kao malo dijete.. planiramo kupit kolica i možda hranilicu.. hranilicu mislim uzet onu od 0mj jer kad ću sama bit s njom doma, dok kuham ili čistim, da je ne ostavljam na kauču, ipak mi je sigurnije da je u hranilici..
Ostale stvari ćemo nakon nove godine kupiti, ne želim si trpat u stan dok sobu ne sredimo.
Koliko sam vidjela bubamara ima popust 20% (samo nisam skužila da li na jedan artikl ili na sve)..
Mi se jučer počastile nakon pregleda i obavile mali shopping
https://ibb.co/XJXqGqC
Skoljka meni su leđa bolje samo nakon par dana vježbe tak da svakako preporučam.
Mi hranilicu već imamo, bilo je sniženje lani u Lesnini, kao hranilica koja može biti i stol sa stolićem. To kupili jer kao imamo nećaka i nećakinje pa da i oni mogu jest dok dođu k nama 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji