Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina1803
    12. Studeni 2019. 15:57

I treći..

Tina1803
    12. Studeni 2019. 15:59

Evo uspjela sam, ispričavam se na porukama ali jedino tako sam mogla isprobati a komentare ne mogu obrisati 😁

skoljka
    12. Studeni 2019. 16:52

Tina1803

I treći..

👍

Chappie
    12. Studeni 2019. 18:27

Školjka na netu pise kad je sljedeci put.. dva dana traje, od 16-19.. 

🧔39
    👧31

neverland
    12. Studeni 2019. 19:38

Fever, a što ako muž ne može doći baš svaki put na tecaj? Nije valjda da sve propadne onda 😏

Fever
    12. Studeni 2019. 19:57

A trebao bi, mislim da ak jednom ne dode nece nista biti, vjerojatno ovisi o predavacu, ali traje prvi tjedan dva dana, i to navecer, drugi tj u grupama dva ili tri dana, moze se zamjeniti za grupu vjerojatno ako se ne moze doci.

It’s a baby boy💙

Fever
    12. Studeni 2019. 19:58

Mi cemo zato ici nagodinu prvi drugi ili treci mjesec kako nam bude suprugu najvise pasalo

It’s a baby boy💙

LaLuna
    12. Studeni 2019. 20:05

Pozdrav cure, posebno nove, dobrodošle :)
    Ja isto čekam poziv patronažne za tečaj, baš mi je krivo da nisu ranije to organizirali, nego sad kad ide ružno vrijeme. Malo mjesto, čekaju valjda da se skupi neki broj...
    Nego, danas sam primjetila početak hemeroida . Pijem heferol, dosta sjedim na poslu, zatvor je učinio svoje... Sad čitam i informiram se, svaki savjet je dobrodošao.

skoljka
    12. Studeni 2019. 20:39

Chappie

Školjka na netu pise kad je sljedeci put.. dva dana traje, od 16-19..

Ja to nemogu naci

Lavica27
    12. Studeni 2019. 21:53

Maja 3

Jahanara

Pitat cu ih, ako bas bude potrebno nekako cemo se organizirati pa ici.

Nadala sam se iz razloga sto sam cula za neke da su ih pustili bez tecaja, al stvarno ne bi htjela riskirati pa da ne moze biti sa mnom.

A sad i Rode nesto poduzimaju po tom pitanju da se omoguci da na porodu umjesto supruga bude npr majka, sestra, te da nema uvjetovanja tecajem. Ako sam ja to dobro pohvatala, jer vijesti slusam u prolazu.

Mi ne cemo ic na tecaj. Bili smo kad sam 1 puta bila trudna. Kad sam malog rodila..isto je suprug bio samnom. I sad ce bit. Ako ga ne misle pustit unutra..mogu im i pred bolnicom rodit! Bez njega ne mislim. A ne mislim im ni placat 400 kn za svako dijete. A i uz njih dvoje zbilja nemam kad na tecaj. I ne zelim. Radje to vrijeme iskoriatim da se druzimo kao obitelj mi..provedemo u igri..ili sto vec zele pacici.

Ne znam jel mislis na karlovacko rodiliste,ali ni nemoras svaki put plaćati. Ja sad idem na carski pa ionako muz nemoze samnom...
    Jahanara,vidjela sam peticiju al dok oni to usvoje.. uh.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.