Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elenicaa20
    12. Studeni 2019. 14:15

Hej zeneeee gdje ima uzeti ono kao iznenadenje djecak ili djevojcica?Prvo ne znam kako da kazem to haha 😂kad trazim u prodavnici
    A ako koja od vas zna gdje se tacno ima uzet napisite mi

Chappie
    12. Studeni 2019. 14:15

Mi obavili tecaj, ali bolnica sv.duh je prijatelj djece i moze se bez tecaja.. da sad nesto poduzimaju jer zapravo po zakonu otac ako zeli moze prisustvovati porodu svoga djeteta bez ikakvih tecaja. 

🧔39
    👧31

skoljka
    12. Studeni 2019. 14:31

Chappie

Mi obavili tecaj, ali bolnica sv.duh je prijatelj djece i moze se bez tecaja.. da sad nesto poduzimaju jer zapravo po zakonu otac ako zeli moze prisustvovati porodu svoga djeteta bez ikakvih tecaja.

Ej pa i ja sam gore planirala na tecaj, kojim danima je kod njih i koje vrijeme.? Koliko dana se ide? 

skoljka
    12. Studeni 2019. 14:33

Elenicaa20

Hej zeneeee gdje ima uzeti ono kao iznenadenje djecak ili djevojcica?Prvo ne znam kako da kazem to haha 😂kad trazim u prodavnici
    A ako koja od vas zna gdje se tacno ima uzet napisite mi

Neznam od kud si? Mislis nanonaj balon pa kad ga probusis ispadaju konfeti roza ili plavi? Ako si iz zg imas u cityju i areni gdje se prodaju oni baloni. A pogledaj i na njuskalu

Jahanara
    12. Studeni 2019. 14:34

Dobro sam napisala za peticiju. 

Evo link ako netko zeli potpisati
    https://www.peticija24.com/moj_porod_moja_pratnja_moj_izbor

brankica09
    12. Studeni 2019. 14:44

Vidjela sam listu sa terminima , pa da i ja napisem 🤰02.04. 🙈 u iscekivanju sam pregleda u petak , mozda sad napokon i spol saznamo 🤗🙈🥰

Maja 3
    12. Studeni 2019. 15:06

Jahanara

Pitat cu ih, ako bas bude potrebno nekako cemo se organizirati pa ici.

Nadala sam se iz razloga sto sam cula za neke da su ih pustili bez tecaja, al stvarno ne bi htjela riskirati pa da ne moze biti sa mnom.

A sad i Rode nesto poduzimaju po tom pitanju da se omoguci da na porodu umjesto supruga bude npr majka, sestra, te da nema uvjetovanja tecajem. Ako sam ja to dobro pohvatala, jer vijesti slusam u prolazu.

Mi ne cemo ic na tecaj. Bili smo kad sam 1 puta bila trudna. Kad sam malog rodila..isto je suprug bio samnom. I sad ce bit. Ako ga ne misle pustit unutra..mogu im i pred bolnicom rodit! Bez njega ne mislim. A ne mislim im ni placat 400 kn za svako dijete. A i uz njih dvoje zbilja nemam kad na tecaj. I ne zelim. Radje to vrijeme iskoriatim da se druzimo kao obitelj mi..provedemo u igri..ili sto vec zele pacici.

Fever
    12. Studeni 2019. 15:18

I sada na tecaj mogu umjesto supruga ici mama, prijateljica, ali idu na tecaj s trudnicom.
    I kad se jednom polozi ne mora se ici za svako dijete.

It’s a baby boy💙

Tina1803
    12. Studeni 2019. 15:48

Samo isprobavam da vidim jeli potpis uspio 😊

Tina1803
    12. Studeni 2019. 15:55

Drugi pokušaj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.