Ivey koliko si trudna? I ja sam rodila na svarci, i opet cu. Porodila me dr. Natasa Stiglic i babica je bila Duda-tako ju je doktorica zvala. Cijelo vrijeme su bile uz mene. Nakraju dosao dr.Ramic. Sve u svemu ok iskustvo.
I mene Stiglicka porodila 1 puta,uz prisutstvo dr Marijana,a drugi puta mi je bio samo on. Oboje su mi super,i nadam se da cu naletit na njih i 3 put!
Ivchy,ja sam kod stanicke ns dubovcu,meni je ok,zbilja si da truda! Al ne pase svakom svaki dr..tako da znam i cura sto je otislo od nje kod zivcica..a isto tako i znam cura koje su se prebacile kod nje.
Vec sam pisala da mi se cini da se znamo s neke dr teme..sjecam se tvog poroda..i koliko si se namucila!
Maja moguce, bila sam ja na jesenskim bebama 2016. Imale smo tad i grupu na whatsappu al smo se nazalost razisle sve, s nekim curama sam dan danas u kontaktu ali rijetko se cujemo a jos rijedje vidimo..
Ja još isto ništa ne osjetim, kao da vidim lagano podrhtavanje trbuha kad se skroz smirim i kad gledam baš goli trbuh, ali ništa još, moram ga pitati gdje mi je posteljica jer jednom je napisao naprijed a jednom nazad 😀 ja imam baby watcher pa slušam tu i tamo
Meni je posteljica sprijeda, a pocela sam osjecati prije par dana, s 18+5. Bas sam osjetila lupkanje i onda sam stavila ruku i osjetila. Od tada osjetim svaki put kad legnem i umirim se malo.
🥰🥰🥰🥰
Jeeedva čekam taj osjećaj!!
Lemon i meni je trbuh baš veći od prošlog tjedna..muž se sinoć čudio da ne može vjerovati koliko je narastao u par dana! 💞 Ja nemam baby watcher pa moram čekati uzv 😒
Ja se znam žaliti da ga nemam, a on kaže da izgledam kao da sam progutala loptu 🤣
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Evo ga, jutros krenule mučnine. Nisam povraćala, al mi je baš bljak osjećaj... Što može pomoći, molim prijedloge...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Evo ga, jutros krenule mučnine. Nisam povraćala, al mi je baš bljak osjećaj… Što može pomoći, molim prijedloge…
Meni su isto krenule tako rano...pomagali su slani krekeri odmah u krevetu i mentol bomboni. Od obicne vode mi je bila muka pa su me spasili cajevi (kamilica i menta). Ali nista nije univerzalno i ako pomaze danas nije garancija za sutra. Barem je tako meni bilo...
Drzi se! 💪
Molekula hvala na savjetima, evo imam i popodnevnu mučninu 🙄 Al dvopek malo pomaže, bar mi se čini. Imaš li još mučnine?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Evo ga, jutros krenule mučnine. Nisam povraćala, al mi je baš bljak osjećaj… Što može pomoći, molim prijedloge…
Je li ti sam mucnina ili i povracanje?
U mom slucaju je bilo povracanje (svaki dan, cijeli dan, cak sam se dizala po noci :() Od 6. do 14.tt. Jedino sto bi (ponekad) uspjela zadrzati: slanci, dvopek, coca cola. Isprobala sam sve savjete koje sam pronasla na netu, ali kod mene nije upalilo. Ali sve je individualno, neke moje prijateljice uopce nisu imale mucnine, neke su imale mucnine bez povracanja. Nadam se da ce kratko trajati, drzi se!
Sto se tice javljanja bebaca u trbuhu, svoje sam duplice pocela osjecati tek zadnjih 7-8 dana i to jako lagano, a na uzv je sve ok i zivahni su, posteljice su straga. Samo strpljenja, uskoro ce vas buditi i lupkati :)
MojeSve - da, Bračak. Novo uređeno rodilište je veliki plus, a ako si prvorotkinja onda je dobro da saznaš što sve treba i kako jer ti nitko ništa ne govori. Sestre su super, ali ih nema dovoljno. Moj porod je dugo trajao pa ne mogu reči da je bio bezbolan, ali nije osoblje za to krivo... Bilo bi dobro da češće obilaze trudnice u boksu, ali nigdje nije idealno...
Mene mučnine još uvijek ubijaju... Kad će više prestati???
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Dali je netko zbog povracanja isao na hitnu ? Imam od jucer bol u zeludcu i danas povracanje sve sto pojedem (a to je nesto mizerno bilo ) .Inace mucnina je cijelo vrijeme prisutna kao i povracanje :/
Sortiraj odgovore
Najstariji