Frau_Mund6 drao mi je da si imala pozitivno iskustvo sa porodom i da je sve prošlo kako treba.
Mjuza7 lijepo je imati veliku obitelj 💖 Da, slažem se da u današnje vrijeme sve manje ljudi želi veliku obitelj, ja osobmo imam dva brata i dvije sestre pa zam iz iskustva da je to lijepo 💓
Lilypie žao mi je na tvom teškom i sresnom iskustvu poroda, no ovaj put će sve biti kako trebs 🧡
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Skoljka, ti si na pola 😍 opa, vrijeme je za konkretnu pripremu 😀
Da ti porodi su svakome drugaciji.. ali po meni je nabitnije ne panicarit, jer se onda izgubi disanje i sve postaje teze. Ja nisam bila mlada, al nisam nista slusala od drugih, vec samo da je to lagano i stalno sam imala u glavi da je toliki br zena rodio pa kako nebi i ja. Primili su me u ponoc i do 7 me nitko nije pogledao, tek na moj zahtjev je doktor dosao. Babica je prosla pored boxa do 10h 2x i nije se zaustavljala... opet sam ja trazila da dode pogledat u kojoj sam fazi. Sve vam ovo pisem da vas malo ohrabrim. Da je moj fokus bio na tome da nikog nema, da sam sama, da nitko nece primjetit da radam tko zna kako bi zavrsilo. Ja sam vjerovala da je dobro da sam tu, ako trebam pomoc mogu ih dozvati.
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro cure! Lijep vikend vam želim 🥰
Hvala vam što ste podijelile svoja iskustva s poroda, nama kojima će to prvi put biti to stvarno puno znači.. žao mi je što ste neke imale ružno iskustvo..nadam se da će ovaj put biti puno lakše! Mislim da to sve ovisi i o doktorima/babicama kakve su volje i koji su u smjeni..
Ivcy1306 žao mi je na tvom teškom i sresnom iskustvu 🙄 Nadam se da će ovaj proći kako treba. U kojoj bolnici si rodila?
Ja svoje bebice slabo osjećam u trbuhu iako smo evo već do tu dogurali 😩 Obje imaju posteljice sprijeda i s vremena na vrijeme ih osjetim ali kad se bas ono jako okrenu.
Na UZV su uvijek živahne ali se mami još stidno javljaju 😍
Srećom imam baby watcher pa kad me ulovi panika, malo si slušamo srceka i sve bude ok.
Jel još koja cura imala posteljicu sprijeda i kad bi ih mogla jače osjetiti?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Hvala ti. Baš si detaljno objasnila. Planiram ostavljati bebu po noći jer sam svjesna da će mi to btii zadnje što spavam po noći u naredinih par godinaAli nisu mi jasne ove zabrane. Kak one znaju da ljuljaš bebu i kak da ju inače smiriš
I vidiš nisam znala za taj jastuk i zabranu vađenja iz istog
ja bi ju odmah išla vaditi ali eto sad znam da ne smijem
Njihova objasnjenja su da su zene znale hodat i ljuljat djecu i zviznut jer nisu same po sebi stabilne pa se oni odgovorni. Osim tigase tako male bebe nie dobro jako ljuljat jer im navodno mozak jos nije skroz stabilan u glavi kao kod malo vece djece. Al sve to nije toliko bitno, i tko zna mozda su se pravila i promijenila u ovih god i pol.
Sobevsu po 3 odobe, i imaju kupaonicu, to je po meni bitna stvar. 😉
Nisam znala za to. Ako je tako onda su ok zabrane. Ma meni broj cimerica nije problem. Dijelila sam kupaonu i sa više cura. Iako sam jučer pročitala da je kupanje u određeno vrijeme, ako je to točno onda može biti problem.
Super su mi iskustva cura koje su prošle porod. Naravno svatko ima drugačije iskustvo koje ovisi o xy faktora. Držim fige da će ovog proljeća svima porod ostati u dobrom sjećanju.
Curke jel vas zna nekada kao zaboljeti dolje (čak ne znam ni točno gdje) bol nije strasna, no kao neki mix probavnih smetnji i menge, tesko opisati... Je li to to širenje maternice?
Cure, malo me hvata nervoza. (Možda i bezveze)
Vadila sam 24.10. bHCG koja je bila 64.74
Da li je to preniska beta za 4 tt? Mislim da je ovulacija bila malo kasnije.
Drugi put nisam vadila jer danas ne radi laboratorij
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Curke jel vas zna nekada kao zaboljeti dolje (čak ne znam ni točno gdje) bol nije strasna, no kao neki mix probavnih smetnji i menge, tesko opisati… Je li to to širenje maternice?
Je :)
cure, zanima me kako se gleda prosjek zadnjih 6 placa za porodiljni ako ste bile na komplikacijama? Isplata place od poslodavca je 0kn, kako onda dobiti na porodiljnom puni iznos svoje place?
Sortiraj odgovore
Najstariji