Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    27. Listopad 2019. 17:41

Lemon

Hm ja sam mislila neki jeftiniji kupiti tek za dojenje, meni mora sve po spagi biti kada spavam, samo jastuk pod glavom i to je to, mislim da bi mi samo smetao ali probat ću.
    Ja sam se u početku suzdržavala od kave samo da naviku maknem, nekad ne popijem ni jednu ali u zadnje vrijeme mi baš paše. Bolje da popijem nego da me boli glava cijeli dan. I kupila sam si i bez kofeina da imam za gušt kad mi se pije više od jedne. I to ja sve sa mlijekom

Ovaj u lidlu je bio po 80kn, što je super jeftino. 
    A za kavu, da bolje da popijemo šalicu nego trpimo glavobolju i onda pijemo tablete protiv glavobolje.. doktor mi je rekao da mogu sve bez pretjerivanja.. meni je inače dovoljna jedna kava ujutro..popodne popijem il kapučino ili ništa. 

vanush
    27. Listopad 2019. 17:52

Hvala svima na podijeljenim iskustvima 😚 meni nekako pomaze procitati iskustva, bilo pozitivna ili negativna jer makar dobijem neki dojam kako to gdje tece. Nadam se da ce nam i na tecaju u bolnici malo to pribliziti.

Fever
    27. Listopad 2019. 18:30

Kavu sam pila jos taj dan kad sam saznala kao i cigarete pusila, od tada nista..
    I nikakav mi problem nije, doduse ja sam pila jednu nesicu dnevno ( s vodom i malo hladnog mlijeka) tako da mi nije bio problem, a i nisam bila neki pusac doduse.
    Al pivo sam obozavala, nekada znam popiti casu od 2 deci dnevno, unazad 10 dana. Sigurno me zato grlo i boli.
    Nemam temp samo me muci jako suhi kasalj. Jedem puno voca, caj kamilica s limunom i medom, ljute bombone cuclam al vec dva dana uzas

It’s a baby boy💙

• Lady33
    27. Listopad 2019. 18:48

Curke koje ste 14/15 tjedana trudne vidil vam se stomacic ja ga ne mogu docekati nemam ga jos :(
    Ja sam danas 14+3...
    Kontrola 4.11 :)

url=https://lilypie.com]

Boa35
    27. Listopad 2019. 19:01

Lady33

Curke koje ste 14/15 tjedana trudne vidil vam se stomacic ja ga ne mogu docekati nemam ga jos :(
    Ja sam danas 14+3…
    Kontrola 4.11 :)

Sve to ovisi kakve si građe.. 
    Ja imala 62kg na 170cm i tek sa 17tj mi se krenuo vidjeti onako lijepo zaobljeni..a od 14tj je to više bila škembica nego trudnički trbuščić.. strpi se još malo, uskoro će se vidjeti 😆💞
    Cure koliko ste kg dobile do sada?? 
    Ja ostala u šoku jutros..od prošle nedjelje do danas dobila kilu 🙊🙈 sad sam u plusu 3.7kg, a još ni nisam na pola puta.. 

• Elenicaa20
    27. Listopad 2019. 19:19

Lady33 nemaaa jos nistaaa polahko hahaha 
    I ja sam isto kao i ti🤣🤣
    Doduse ja svoje hlace danas probala obuci nema sanse al e vjer mi ne primjetimo toliko promjene kao neko ko nas ne vidi duze
    De mi reci kakvi su ti simptomi sada?

Lemon
    27. Listopad 2019. 19:21

Budem onda čekala akciju pa kupim jastuk, neda mi se davati 250kn za neki bolji ako ga neću koristiti često
    Ja sam sve veća i veća, kako kile nisam dobivala tako sam sad u tjedan dana počela skupljati, tako da sam skoro dvije kg u plusu

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Meg_026
    27. Listopad 2019. 19:40

Prvo sam izgubila 6, sad sam na -1kg od pocetne tezine. Normalno jedem, ali malci crpe energiju.

Jahanara
    27. Listopad 2019. 19:48

Na +2 sam. Koliko jedem nista cudno🙄

neverland
    27. Listopad 2019. 20:03

Hvala, cure, nadam se da će ostati curica jer sam sve već roza pokupovala 🤣
    Kad bude opet takva akcija za jastuk, obavezno javite da si uzmemo mi koje nemamo.
    Ja oduvijek imam 60kg i prije trudnoce sam došla na 62 odjednom i sad sam na 63 već mjesec  dana 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.