Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    24. Listopad 2019. 09:05

Jutric! 
    Jahanara sretan rodjendan tvojoj curki 🥳🧁💐
    Vrapcic ja sam kihala stalno od par dana nakon transfera pa do nekog desetog tjedna, al sam stvarno puno kihala usred ljeta 😂, bas sam na potpomognutoj pisala da mi je to bio jedan od znakova da se nesto desava 😂 jer sam isto negdje to procitala 🙈

Jahanara
    24. Listopad 2019. 09:07

Hvala vam cure😘😘

• Molekula
    24. Listopad 2019. 09:13

skoljka

Vrapcic123

Frau_Mund6 hvala na pojašnjenju ☺️

Ja sam vam jos danas stavila sliku sa objasnjenjem, ocito niste pogledale 😅

Ja sam pogledala, hvala ti, ali klik mi se upalio tek kada je napisano da treba kliknuti na forum pa onda kopirati PseudoHTML, a ja se drzala samo onoga sto mi je izbacilo po defaultu i shvatila da tamo tog nema, pa kopirala sve koji su mi bili ponudjeni 🤦‍♀️

• Molekula
    24. Listopad 2019. 09:15

Jahanara sretan rođendan curicii! 🥳🎈

Lilypie
    24. Listopad 2019. 09:16

Jahanara čestitam rodjendan 🥳
    Ja vam cure spavam na rate... i tako sve od transfera. Navečer 22h ne mogu glavu držati i čim zaspim budim se svakih pola sata i teško zaspim 😏 Bas me izluđuje ta nesanica! 

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

LaLuna
    24. Listopad 2019. 09:16

Drage cure...nema me par dana i odeee 50 stranica dalje...neću lagati - zapisala sam si što moram reagirat :D
    Školjka ima par frendica dobar popis az u rodilište pa kad to ulovim podijelit ću s vama...mislim da se radi više - manje o istim stvarima, iako znam da ću spakirati previše, netko je komentirao da ti zapravo treba samo par stvarčica i muž da donese ono što fali 

24. Listopad 2019. 09:17

Evo  i mene kod vas😃
    Trudna sam 8+2, uspjeli iz 3.ivf

LaLuna
    24. Listopad 2019. 09:17

Inače kako sam već preko pola, a ne da mi se upasti u zimske gužve po dućanima, gledam već pomalo što kupiti od opreme, za sada se informiram, skupljam dojmove od frendica, spremam linkove...još radim ali kad budem doma, nadam se uskoro, vjerujem da će biti vremena za to proučavati i nabavljati. Cilj je iskoristiti dane centara i black friday, samo pazite, nekad znaju umjetno dignut cijene, pa se ljudi pomame...dogodilo mi se to u Primi prije par godina s namještajem.

24. Listopad 2019. 09:18

Jahanara sretan rođendan tvojoj srecici😘😘

Lilypie
    24. Listopad 2019. 09:18

A da vam ne pričam o bolovima u ledjima 😩
    Jučer sretnem jednu susjedu, trudna s blizancima 27. tjedan. Zena je tenk 😂 dragi boze zar toliko 🙃

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.