Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LaLuna
    24. Listopad 2019. 09:20

Frau ne znaš koliko su me obradovali tvoji dobri rezultati testa, čestitam na dečkiću...nadam se da će ti od sad biti bezbrižna trudnoća. Svima vama. Pratim inače i temu potpomognute, jer je moja bebica IVF, pa mi je strašno drago da vidim poznate nickove s te teme u ovoj grupi. Kalendarski spadam u zimske, ali njih nikako više upratit, predaleko su mi otišle...ovdje ste mi taman. 
    Karla89 mi smo vrlo u sličnoj situaciji, 2 neuspjele inseminacije kod mene i 1. IVF, treća sreća :) Isto još radim ali lagano gledam kako se izlogirat 
    Pitale ste i kako je prošlo do sad, ja se nikako ne mogu požalit, nikakve mučnine, nikakve posebne tegobe, štrecanja, tu i tamo neki osjećaj istezanja, ali čitam sve je to normalno i za očekivat. Trudnoća koja se samo poželjet može, nadam se da će tako bit do kraja i da ćemo krajem veljače primit naše zdravo dijete, toliko očekivano. To mi je jedina želja <3

LaLuna
    24. Listopad 2019. 09:25

Kihanje o da...kad sam doma, kihnem što glasnije i duže to bolje, inače me tako štrecne dolje, nekad bol ostane par trenutaka pa se uplašim...
    Mimyx nadam se da će sve biti u redu.
    Jahanara sretan rođendan tvojoj maleckoj, lijepo proslavite!
    Al sam se raspisala...

• Frau_Mund6
    24. Listopad 2019. 09:54

Jutro cure!! Umorna sam danas, jedva gledam... 
    Prvo svim novim curama zelim ugodnu trudnocu i dobro druzenje tu na forumu 😉 
    Jahanara, sretan rockas princezi 😍 
    LaLuna, fora je kad skuzis da su navijali i oni koji nisu bili prisutni 😉 
    Moja prva curka je iz ivfa. Plasili su me da bude zdravstveno losija... jos se nismo razbolili jace, dvije virozice je imala, ide u vrtic vec 2 mjeseca i nista, sva ostala djeca su bila bubana. 
    I zekim vam svima da se nakon ove trudnoce, ostale same prine 😉 
    Cure, za bolnicu vam stvarno ne treba puno toga.  Nemate niti gdje to stavit. Koferi ne dolaze u obzir, sve cete vracat doma. Mi smo imali neki uski ormar, mozda 45cm, sa visecim dijelom, dvije police unutra. Trebalo mi je strpat i cipele, i jaknu zimsku, i ogrtac, hrpu ulozaka, kozmetike, pidamu..  
    Budite prakticne!! 

url=https://lilypie.com]

• Molekula
    24. Listopad 2019. 10:32

mamasita05

Chappie

Molekula - dobrodosla, termin ti je na moj rockas 🤗
    Frau - cestitam na urednom testu 😊😊😊❤️

I na moj 😊😊
    Sigurno ce biti dobra beba 😂😂😂

Bas popularan datum! 😂

Boa35
    24. Listopad 2019. 10:35

LaLuna

Fraune znaš koliko su me obradovali tvoji dobri rezultati testa, čestitam na dečkiću…nadam se da će ti od sad biti bezbrižna trudnoća. Svima vama. Pratim inače i temu potpomognute, jer je moja bebica IVF, pa mi je strašno drago da vidim poznate nickove s te teme u ovoj grupi. Kalendarski spadam u zimske, ali njih nikako više upratit, predaleko su mi otišle…ovdje ste mi taman.
    Karla89 mi smo vrlo u sličnoj situaciji, 2 neuspjele inseminacije kod mene i 1. IVF, treća sreća :) Isto još radim ali lagano gledam kako se izlogirat
    Pitale ste i kako je prošlo do sad, ja se nikako ne mogu požalit, nikakve mučnine, nikakve posebne tegobe, štrecanja, tu i tamo neki osjećaj istezanja, ali čitam sve je to normalno i za očekivat. Trudnoća koja se samo poželjet može, nadam se da će tako bit do kraja i da ćemo krajem veljače primit naše zdravo dijete, toliko očekivano. To mi je jedina želja &lt;3

Eto ista situacija.. a znate stiže li vam curka ili dečko?
    Stvarno nas ima puno s mpo.. ja kad sam krenula u te vode nisam mogla vjerovati koliko nas je zapravo u istom problemu.. ovdje nas se jako puno skupilo i to je predivno!

Dobro došle nove cure!!

Lemon
    24. Listopad 2019. 10:40

Vaki meni su oko 9tt sve ukinuli, i progynovu,utrogestan i duphaston. Ali moj soc je rekao da ostavim utrogestan jednu ujutro jednu navečer, i to do daljnjega, i ja sam tako mirnija. Ali ja svom vjerujem i on mi je najbolji gin kod kojeg sam išla.
    Ja mislim da smo mi definitivno tema sa najviše trudnoća mpo. Baš nas ima, nije mi drago da toliko ljudi ima probleme ali ovo pokazuje koliko to može biti i uspješno. Znam da naše bebe budu u prosjeku teže ali je li istina i da se rode prije termina? Naravno to je teorija ali bas me zanima 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Frau_Mund6
    24. Listopad 2019. 10:54

Lemon, moja je bila custi prosjek 3370, rodena 5.3., a termin 9.3. Tako da nisam bas sigurna... 

Jahanara
    24. Listopad 2019. 10:55

Hvala vam cure jos jednom!

Mimmyx se ne javlja? Ili sam propustila...

• Frau_Mund6
    24. Listopad 2019. 10:59

Lilypie

A da vam ne pričam o bolovima u ledjima 😩
    Jučer sretnem jednu susjedu, trudna s blizancima 27. tjedan. Zena je tenk 😂 dragi boze zar toliko 🙃

Lilypie, kazu da je pred kraj dosta teze, a i logicno je, tezina dvoje djece, velicina trbuha..  al to sto je netko tenk, ne mora znacit da ces ti biti tako. 

MiniMe01
    24. Listopad 2019. 11:21

MickeyMouse

Vrapcic123radila sam KKS, glukozu i hormone štitnjače i kombinirani probir u Petrovoj. Sad čekam da mi doktor protumači nalaze pa ću vidjeti za dalje.
    Frau drago mi je da je sve okej i čestitke na dečku
    Lilypie i ja imam ovako kako je Karla opisala, promijenjivo ali tak mi je bilo i prvi put pa sve dok ne svrbi/pece/nema neugodan miris mislim da je okej.
    Malina08 da li možda uzimaš magnezij? Meni zna biti tako nekad kad popijem veću količinu magnezija.
    Ja sam danas baš strgana, sad je mala zaspala a bome sam i ja zalegla s njom. Sjedenje na poslu mi baš teško pada, bilo bi dobro da imam neki kauč da prilegnem malo s vremena na vrijeme
    E i što se tiče kila - u prvoj trudnoći sam startala sa 56 kila i kad sam došla do +20 sam rekla da mi više ni ne govori - ne zanima me. Skinula sam ih sve do njezinog šestog mjeseca. Za sad sam na +2 i nadam se da neću natuč kila ko zadnji put

Hey Mickey Mouse, da li ti sjedenje tesko pada zbog bolova u ledjima ili je nesto drugo jos u pitanju? Ja isto radim sjedeci, nemam jos nekih simptoma ali svejedno mislim oko Bozica prekinuti s radom 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.