Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    23. Listopad 2019. 16:33

Frau,u mislima smo sve s tobom!
    Vibram za dobre vijesti!
    Molekula,dobrodosla!
    Skoljka,hhahah ogladnila od gledanja!😉😋

• Frau_Mund6
    23. Listopad 2019. 17:39

Stigli su nalazi. Sve je super! Cekam decka  ❤ hvala cure na podrsci 😘😘😘😘😘

url=https://lilypie.com]

Lilypie
    23. Listopad 2019. 17:45

Frau_Mund6

Stigli su nalazi. Sve je super! Cekam decka ❤ hvala cure na podrsci 😘😘😘😘😘

Hvala Bogu ❤️ Čestitam na sineku 🎉

Skoljka, Karla i ostale cure koje ste tu negdje samnom po tjednima, danas sam u dva navrata na dnevnik ulošku primjetila nekakvu malu rastezljivu sluz 🤨 
    Je li imala koja cura nešto slično?

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Jahanara
    23. Listopad 2019. 17:47

Frau 🎉🎉❤

skoljka
    23. Listopad 2019. 18:03

Frau_Mund6

🤩🤩🤩
    Ej od 16h sam  sto puta usla da vidim jesi li nesto napisala. Cestitam na urednom nalazu,i malenoj sto ce dobiti bracu💙 i ruzne misli is is is 😉 sad uzivaj  u trudnoci sa obitelji.
    Lilypie mislim da znam o cemo govoris, ja sam taj neki sluzavi gusti rastezljiv (sorry na opisu) imala par puta ali sad mogu reci davno, u zadnje vrijeme ne. Vjerovatno se malo cisti unutra, ako nema zeleklastu boju i ruzan miris, trebalo bi biti sve ok. 

Vrapčić123
    23. Listopad 2019. 18:23

Frau_Mund6

Čestitam od srca ❤️❤️❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Lemon
    23. Listopad 2019. 18:48

Frau super super, i čestitke na pisulincu 😊

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Boa35
    23. Listopad 2019. 19:04

Frau_Mund6

Čestitam draga!! 🥰🥰🥰 
    Lilypie ja imam cijelo vrijeme neki iscjedak..onako malo žučkasto-bijeli..jedan dan više, drugi manje, treći ga nema i tako u krug..ali nije mi bilo rastezljivo, više vodeno..ne znam.. dr mi je rekla da ako nema miris i ne osjećam ništa dolje, da ne to sve ok. 

23. Listopad 2019. 19:36

Joj cure, od petka imam proljev. Ali jednom dnevno, cudno mi je to, do neki dan problemi sa zatvorom. Sto bi moglo biti, vitamini? Ne jedem nesto ekstra.. kruh s Omegolom ili neki sendvic..

• Frau_Mund6
    23. Listopad 2019. 20:03

Skoljka ❤ 
    Sad su se strasti malo smirile. Plakala sam cijelo popodne 😍 na treningu sam s malom i dragim. On pokusava s njom nesto odradit a ja suzjih ociju sa strane 😀 peru me emocije na najjac e. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.