Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leonie90
    14. Listopad 2019. 22:25

Ancice, nadam se da neces morati na infuziju i da ces se probuditi, a da je noc iza tebe bez ustajanja osim za popiskiti se. 🤞

Reni
    15. Listopad 2019. 00:14

ančica

Renipitala doktoricu za ananas, kaze ona to je voce smije se naravno ali ne pretjerivat, da pojedes u danu kilu ananasa…

❤️❤️

Smiley
    15. Listopad 2019. 05:53

Leonie90

Smiley koliko se cekaju nalazi testa? Bas mi je drago da je sve u redu, mislim da od danas nanovo dises 🤗

Ima li koja od vas da ima problema s glavoboljama?
    Ja imam uzasne, uvijek pijem jake tablete.. i danas prvi put otkako sam saznala me uhvatila, i trpila sam nekoliko sati, pokusala zaspati nadajuci se da cu se probuditi bez glavobolje, i ne.. to se samo raspirilo. Na kraju sam morala popiti lupocet, procitala sam da se jedino to smije, ali svejedno bas me brine cinjenica da ce tako biti kroz cijeli period.
    Crna kava s limunom, i neki kucni prirodni pripravci mi ne pomazu.

E da- ni ja ne znam kako cu bez tune 🙈😂

Za Harmony je 3 radna dana, u srijedu prošlu sam radila, krv se šalje u Njemačku, i jučer sam dobila rezultat. Može bit koji dan više ako je praznik tu ili tamo. Ma puno mi je lakše i baš sam sretna. 
    Nadam se da ti je bolje danas i nema više glavobolje 

sirenita
    15. Listopad 2019. 09:28

Jutro, obavili pregled sa 13+6, beba odgovara mjerama za 14 tt...i prema viđenom, trebala bi biti muško 👶🏻💙

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

Jahanara
    15. Listopad 2019. 09:56

Pozdrav djevojke!

Sirenita bravo za dobar pregled😃

Ja imam danas popodne, jedva cekam. 
    Zaspala sam sinoc sa kceri oko 9.15 i u 5 jutros naspavana. Vec sam 2 puta do sad jela😅 

• carizma
    15. Listopad 2019. 09:57

mame može li koja riječ utjehe ili savjet?
    danas sam točno 5 tj trudna, imam neki smede zuti iscjedak, vidljiv samo na gacicama..bolove u jajnicima, ledima..pijem duphaston 2×3..strah me..narucena sam u petak na pregled...jel imala koja takvo iskustvo?? 

06.01.2016 ❤

10.06.2020 ❤

27.09.2021. II ---> 19.10. Čekamo pregled 😁

Boa35
    15. Listopad 2019. 10:01

Smiley - čestitam na urednom harmoniju i na još jednoj curici ne znam da li vodimo ili su dečkići u prednosti..
    Lemon - tebi čestitike na dečku
    Stvarno lijepih vijesti s pregleda jučer, bilo vas je baš puno
    Nove cure dobro nam došle!!

sierrav
    15. Listopad 2019. 10:08

carizma

danas sam točno 5 tj trudna, imam neki smede zuti iscjedak, vidljiv samo na gacicama..bolove u jajnicima, ledima..pijem duphaston 2×3..strah me..narucena sam u petak na pregled…jel imala koja takvo iskustvo??

Pozzic evo mee,5 tjedan smedi mrvicasti iscjedak probadanje u jajnicima,sutra idem podobniku a u petak kad je pocelo bila na hitnoj rekla mi je da je zasad sve ok izgleda,nastaviti utrice 3x2 i strogo mirovanje...na iglama sam do sutra mada moj dr.kaze da jako puno trudnica krvari i da ce biti sve ok jer je beta dobra,a dr.u rijeci u hitnoj je rekla ovako,niti jedno krvarenje nije dobro niti vam itko moze garantirati ishod trudnoce no po utzu izgleda sve dobro...
    Moze biti hematom,sirenje maternice,moze biti da je kapilarica pukla,
    Inace moja frendica je imala 3 mj.krvarenje sto smede sto roskasto sto crveno,jako joj je sluznica bila iziritirana od stavljanja utrica,evo je muku muci sa dojenjem😍 
    Sretno😊😊😊

• carizma
    15. Listopad 2019. 10:13

sierrav

carizma

danas sam točno 5 tj trudna, imam neki smede zuti iscjedak, vidljiv samo na gacicama..bolove u jajnicima, ledima..pijem duphaston 2×3..strah me..narucena sam u petak na pregled…jel imala koja takvo iskustvo??

Pozzic evo mee,5 tjedan smedi mrvicasti iscjedak probadanje u jajnicima,sutra idem podobniku a u petak kad je pocelo bila na hitnoj rekla mi je da je zasad sve ok izgleda,nastaviti utrice 3x2 i strogo mirovanje…na iglama sam do sutra mada moj dr.kaze da jako puno trudnica krvari i da ce biti sve ok jer je beta dobra,a dr.u rijeci u hitnoj je rekla ovako,niti jedno krvarenje nije dobro niti vam itko moze garantirati ishod trudnoce no po utzu izgleda sve dobro…
    Inace moja frendica je imala 3 mj.krvarenje sto smede sto roskasto sto crveno,jako joj je sluznica bila iziritirana od stavljanja utrica,evo je muku muci sa dojenjem😍
    Sretno😊😊😊

ma meni najgore jer trebam raditi jos do petka, nije da se ubijen od posla, ali opet...mislim da bi trebala mozda mirovati, ležati.. 
    prosla trudnoca završena carskim, pa me i taj rez boli kad kasljem..baš sam zabrinuta..nadam se najboljem..
    hvala ti❤❤❤❤

06.01.2016 ❤

10.06.2020 ❤

• carizma
    15. Listopad 2019. 10:14

sierrav

carizma

Pozzic evo mee,5 tjedan smedi mrvicasti iscjedak probadanje u jajnicima,sutra idem podobniku a u petak kad je pocelo bila na hitnoj rekla mi je da je zasad sve ok izgleda,nastaviti utrice 3x2 i strogo mirovanje…na iglama sam do sutra mada moj dr.kaze da jako puno trudnica krvari i da ce biti sve ok jer je beta dobra,a dr.u rijeci u hitnoj je rekla ovako,niti jedno krvarenje nije dobro niti vam itko moze garantirati ishod trudnoce no po utzu izgleda sve dobro…
    Sretno😊😊😊

jel ti se sa 5 tj vidjela gest vrecica??

06.01.2016 ❤

10.06.2020 ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.