Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilypie
    14. Listopad 2019. 20:49

Lemon, za jednu bebu misli da je curica ali mi je naglasio da to  ne uzmem za gotovo. Za drugu bebu nema pojma 😂
    Skoljka ako posteljica bude nisko, sto on trenutno misli da ipak neće, vjerojatno ću morati ležati. Težina dviju beba sama od sebe gura prema dolje i dolazi do prijevremenog otvaranja a kamoli ako budu nisko na ušću.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Lilypie
    14. Listopad 2019. 20:50

Lemon, čestitke na dečkiću ❤️🎉
    Ja ću još sve ostaviti otvoreno 😁

Sara & Nora 💞

• emama260212
    14. Listopad 2019. 20:52

Imam pitanje, neznam ako mi itko moze pomoci, radi se o bolovanju, naime meni je ginic otvorio bolovanje u 6. Tjednu trudnoce, a na potvrdi mi pise da je ocekivano trajanje bolovanja 60 dana, jel to znaci da se moram vratiti na posao u 4. Mjesecu trudnoce i radit do porodiljnog ili? Takoder me zanima kako to sad funkcionira, kamo nosim doznake? Imam ugovor na neodredeno medutim imam tek 2 mjeseca radnog staza pa me zanima koja je moja naknada odnosno ako odnesem poslodavcu doznake hoce li mi naknada biti 70% place ili onih 830 kn ? 

Leonie90
    14. Listopad 2019. 21:05

Smiley koliko se cekaju nalazi testa? Bas mi je drago da je sve u redu, mislim da od danas nanovo dises 🤗

Ima li koja od vas da ima problema s glavoboljama?
    Ja imam uzasne, uvijek pijem jake tablete.. i danas prvi put otkako sam saznala me uhvatila, i trpila sam nekoliko sati, pokusala zaspati nadajuci se da cu se probuditi bez glavobolje, i ne.. to se samo raspirilo. Na kraju sam morala popiti lupocet, procitala sam da se jedino to smije, ali svejedno bas me brine cinjenica da ce tako biti kroz cijeli period.
    Crna kava s limunom, i neki kucni prirodni pripravci mi ne pomazu.

E da- ni ja ne znam kako cu bez tune 🙈😂

Leonie90
    14. Listopad 2019. 21:06

Djevojka s blijedom crticom- pa to bi trebao biti pozitivan test. Javi nam sutra nakon ginekologa.

Lilypie
    14. Listopad 2019. 21:13

emama ako piše da je očekivano trajanje bolovanja 60 dana, to znaci to. Ne znam hoce li ti dalje produživati. Doznake nosiš jedan primjerak poslodavcu a drugi u nadležni HZZO.
    Za pune komplikacije moraš imati najmanje 12 m mjeseci neprekidnog staza sto to ako sam dobro razumjela nemaš. Znaci da ćeš dobiti onih 800 i nešto kuna.

Sara & Nora 💞

vanush
    14. Listopad 2019. 21:56

Lemon cestitam na decku! 
    Lilypie bravo za bebice! Dobro da ce te cesto kontrolirat, osjecat ces se sigurnije 😊
    emama meni je na prvom otvaranju bolovanja pisao ocekivani period 30 dana jer nije znala kako ce bit ali nakon toga sam samo nastavila podizati doznake svaki mjesec do sada. Ostali odgovor je sve ovo sto ti je Lilypie odgovorila.

Lemon
    14. Listopad 2019. 22:07

Hvala curke 💙

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

ančica
    14. Listopad 2019. 22:09

Meni doktorica jos uvijek racuna trudnocu od spontanog po njoj sam trudna 14+5, sto znaci da je termin 8.4.2020..po uzv je drugacije malo.. prosli put je bilo za obje bebice 29.4.2020.. sad ih nije mogla stavit na jednu slicicu pa je svaka posebno.. jedna je dost veca i po uzv je ona 12+4 i termin joj je 24.4.2020... druga bebica je manja i njoj na uzv pise da je 11+4 i da je termin 30.4.2020.... i sama se doktorica nasmijala na ova dva razlicita termina s uzv... danas mi je rađen prvi put pregled preko trbuha.. bebice se bas lijepo vide i puno se krecu.. pokusala je vidit spol, ali nije uspijela veli mozda sljedeci put budemo imali vise srece.. sljedeca kontrola mi je 5.11. 

sto se zdravstvenog stanja tice, kad sam dosla od doktorice, uzasno me glava bolila i muka mi bila.. uzela sam pojela juhu i otisla u krevet odspavala sam 3h, muka je prestala pa sam otisla jest i vratila se u krevet i odspavala jos 4h, ali mi se jos uvijek spava... povracala nisam, proljev imala vise nisam.. ali opet mi se sad javlja neka muka pa cemo vidjeti kakva ce ova noc biti.. ako bude ko ona sinoc ne gine mi infuzija... drzim si fige da provedemo mirnu noc

Filip&Andrej
    27.03.2020

skoljka
    14. Listopad 2019. 22:20

Ancica mislim da doktori tek poslije 20tt odnosno anomaly scana mogu odrediti kad bi bio termin itd..
    Drzim fige da te do jutra popusti, da se nemucis vise. Ako vec mozes spavati, onda spavaj 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.