Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    07. Kolovoz 2019. 09:43

ribi1234

Karla89

skoljka

Karla ❓

Evo meee 🥰
    Imamo jednu bebicu u buši i 💚 kuca ko velikoo!! 🥰🤩
    Veliki je 1.4cm kao za 7+5, a ja točno danas 7tj 😆 🤗
    Uglavnom sve je u najboljem redu 😁 sad se napokon mogu opustiti i naspavati..valjda 😜😀

Nasa bebi je isto malo veca. Valjda ti je ovulacija bila malo ranije :)

Ma ja sam imala fet pa točno znamo kad je što bilo..ali dr kaže da je to normalno..kasnije će se sve posložiti 😆 
    Bitno da je sve u redu i da napokon imamo 💚 koje kuca! 
    Lilypie dobro nam došla draga sa svojim twinsićima 💚💜
    Zinnia dobrodošla! Čekamo s tobom četvrtak 🥰🤗

Boa35
    07. Kolovoz 2019. 09:44

skoljka

Karla89

skoljka

Karla ❓

Evo meee 🥰
    Imamo jednu bebicu u buši i 💚 kuca ko velikoo!! 🥰🤩
    Veliki je 1.4cm kao za 7+5, a ja točno danas 7tj 😆 🤗
    Uglavnom sve je u najboljem redu 😁 sad se napokon mogu opustiti i naspavati..valjda 😜😀

Aa kako divne vijesti sa pregleda😍 maleno dobro napreduje🥰 sad relax ⛱️
    I jesi pitala za keks 😅

Daaaa 🤗 
    Sex dozvoljen! 😜🥂 Jedino, užasno mi je rodnica suha od utrića 😣 to sam bila čitala da oni isušuju jako..😕😔

Vaki
    07. Kolovoz 2019. 11:32

Lilypie - ja sam se mislila službeno priključiti nakon pregleda, ali me Skoljka izazvala sa statistikom pa eto... 
    Lista trudnica s terminima:
    LaLuna – 23.2.                                                                                                                                                              Ribi1234 – 3.3                                                                                                                                                                  Maya20 – 8.3.
    Katarina1990 - 9.3.                                                                                                                                                          Lilypie – 10.3.
    Skoljka - 13.3.
    Mama33 - 16.3.
    MeddLeo407 - 16.3.                                                                                                                                                          Zinnia – 17.3.                                                                                                                                                                  Nova19 – 20.3.
    Karla89 - 25.3.
    Mrvičak - 31.3.                                                                                                                                                                Kiki156 – 2.4.
    Vaki - 6.4.

ApČiha - 10.4.
    Točkica37
    Japanka
    Antonela93

Pregledi:
    Zinnia – 8.8.                                                                                                                                                                    Skoljka – 9.8.                                                                                                                                                                  Maya20 – 9.8.
    Katarina1990 – 21.8.
    Vaki – 23.8.
    MeddLeo307 – kraj kolovoza                                                                                                                                        Kiki156 – kraj kolovoza
    Ribi1234 – 2.9.
    ApČiha – 3.9.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    07. Kolovoz 2019. 11:32

LaLuna – 23.2.                                                                                                                                              Ribi1234 – 3.3                                                                                                                                               Maya20 – 8.3.
    Katarina1990 - 9.3.                                                                                                                                        Lilypie – 10.3.
    Skoljka - 13.3.
    Mama33 - 16.3.
    MeddLeo407 - 16.3.                                                                                                                                        Zinnia – 17.3.                                                                                                                                              Nova19 – 20.3.
    Karla89 - 25.3.
    Mrvičak - 31.3.                                                                                                                                               Kiki156 – 2.4.
    Vaki - 6.4.

ApČiha - 10.4.
    Točkica37
    Japanka
    Antonela93

Pregledi:
    Zinnia – 8.8.                                                                                                                                                      Skoljka – 9.8.                                                                                                                                                Maya20 – 9.8.
    Katarina1990 – 21.8.
    Vaki – 23.8.
    MeddLeo307 – kraj kolovoza                                                                                                                     Kiki156 – kraj kolovoza
    Ribi1234 – 2.9.
    ApČiha – 3.9.

🤞❤️🙏

Vaki
    07. Kolovoz 2019. 11:33

Nešto me zeza komp.

🤞❤️🙏

Vaki
    07. Kolovoz 2019. 11:41

LaLuna – 23.2.
    Ribi1234 – 3.3
    Maya20 – 8.3.
    Katarina1990 - 9.3.
    Lilypie – 10.3.
    Skoljka - 13.3.
    Nova19 - sredina ožujka
    Mama33 - 16.3.
    MeddLeo407 - 16.3.
    Zinnia – 17.3.
    Nova19 – 20.3.
    Karla89 - 25.3.
    Mrvičak - 31.3.
    Kiki156 – 2.4.
    Vaki - 6.4.
    ApČiha - 10.4.
    Japanka
    Antonela93

Pregledi:
    Zinnia – 8.8.
    Maya20 – 9.8.
    Skoljka – 9.8.
    Katarina1990 – 21.8.
    Vaki – 23.8.
    MeddLeo307 – kraj kolovoza
    Ribi1234 – 2.9.
    ApČiha – 3.9.

🤞❤️🙏

Chappie
    07. Kolovoz 2019. 12:23

Bok curke, bila sam na zimskima dok niste otvorile grupu, :) ja sam 10+5, termin 29.2., iduci pregled 4.9. 
    Radila sam danas Nifty. Rezultati ce kroz desetak dana. :) 

🧔39
    👧31

Boa35
    07. Kolovoz 2019. 12:24

Chappie

Bok curke, bila sam na zimskima dok niste otvorile grupu, :) ja sam 10+5, termin 29.2., iduci pregled 4.9.
    Radila sam danas Nifty. Rezultati ce kroz desetak dana. :)

Dobro došla 🤗

Vaki
    07. Kolovoz 2019. 12:38

Chappie - to se može raditi već u 11. tjednu trudnoće? Odlično. Koliko si platila? 4.500 kn ili? Super da su nalazi tako brzo... 

🤞❤️🙏

skoljka
    07. Kolovoz 2019. 12:56

Lilypie

Pozdrav cure 😊
    Evo mene s moje dvije bebice. Termin nam je oko 10.03.2020. S blizancima se nikad ne zna 😉
    Pozdravljam svoje suborkinje sa potpomognute Vaki, Skoljka, Karla… Nemojte mi zamjerit ali nekakomi se teško bilo priključiti jer je nas put do bebica trnovit i dug uz silu lijekova i injekcija a cure na trudničkim forumima obično vagaju svaki aspirin kao štetan pa se mrvicu razlikujemo ali svaka od nas svim srcem čeka svoju bebicu i želim da nam svima trudnoća prodje u najboljem redu ❤️

Dobro dosla, bas sam sretna da si nam se pridruzila🤗  Nemoj da te opterecuje to, ja niti ne zelim misliti da je neka zena koja je prirodno zatrudnila nesto bolja od mene/nas koje smo se svim silama borile i zrtvovale da ostvarimo majcinstvo. To sto mi jos uvijek koristimo hormone i raznovrsne vitamine minerale, to je zato sto se trudimo da zastitimo nase mrvice, a ne da im nastetimo 🤗😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.