Na svaku bol trzam,ovo je za poludit. Valjda od te traume sto mi se dogodilo proslu trudnocu, ne znam…probada dolje u rodnici bas jako, pa fobija od neke infekcije ili upale, stalno nesto boli. Bas me strah
Joj vjerujem da ti nije svejedno!
Ali da i krene sada, nema veze, daleko ste dogurali 💜
Ja danas opet kontrakcije, ne toliko česte kao jučer, ali jave se.. nekoliko put mi se javila i neka čudna bol dolje.. imam osjećaj da me mala gura rukom ili nečim dolje i to me peče.. uopće ne znam kako objasniti..ali nije ugodno nimalo 😒
Sutra ujutro imam prvi pregled u bolnici, baš me zanima jel se što pokrenulo s tim bolovima zadnjih dva dana..
Počela sam i čaj piti, jednu šalicu dnevno za sad.
Maybaby presladak je pesonja 💞
Minnie255 meni uopće nije jadno zašto su te baby bjorn njihaljke toliko skupe?! Pa skoro duplo nego druge..
.
Mi se vratili u zg..opet imam probleme s perilicom za rublje..u ova 3 dana kako nas nije bilo nacurila mi voda unutra..to su nam već jednom popravljali.. u 3 god koliko je imamo 4x smo zvali servis..sad je bio mir god dana i evo krenulo opet..od nerviranja me trbuh počeo boliti..sva sreća pa sam oprala sve za malecku.. 😡😡
Karla, kad sam prvi put vidjela baby bjorn, mislila sam da to kosta 200kn, najobicnija ljulja, sestra je dobila na poklon. Nisam mogla vjerovat da to kosta 1200kn, ali isplati se svaka ta kuna. Djeca su joj do god dana u tom bila, uspavljivali se, hranili.. kad su naucili puzat, dopuzali bi i sami se popeli. Odlicna je jer oni shvate da sto vise mrdaju, vise se ljuljaju. Imali su i neku s vrtuljkom, al uopce im nije bilo zanimljivo i bili su mozda 2-3 mj u njoj. Sad je frendica kupila i mali joj obozava biti u njoj, sam sebe uspava 😊 lako se sklapa, tkanina se pere, mozes s njom gdje god hoces.
Tina1803 ja sam ti imala takve bolove i nekad sam imala osjecaj ko da sam dole sva rasirena kad me probada.ja sam se zbog tog javila na pregled pa su mi napisali pripremne kontrakcije no to nije uopce bilo to.dr me htio otpustit jer je bila guzva i sestra dosla do mene i rekla mi: nemojte potpisivat da hocete doma vi ste se poceli otvarati no zbog loseg iskustva zbog prvog poroda rado sam potpisala da idem doma 😂da to tamo ne prolazim otvaranje i sve ostalo.Taj citav dan sam prosla to doma,i ujutro se u pol sest javima u bolnicu vec skroz otvorena,odma u radaonu popelase nastol,pukao vodenjak i taram rodila 😁
Ovo je za pozeliti! 😃
Jahanara je ibojala sam se kakavce mi biti drugi porod jer sam prvi radala 17 sati nadam se da ce mi i treci biti tako ekspresan 🤗
Jutro cure😊
Sutra idem na ctg i nadam se pregled (da vidi jesam li otvorena) pa cemo vidit🤞
Brankica pesonjaa 🥰
My baby bome dobro si ti to isplanirala i napravila 💪
Jutro,
Slatke mace i peseki 🙂
Tina, sretno na pregledu 😉 i ostalima sretno ako koja ima danas.
Vaki možda se bebač neće dat van pa se mužić taman vrati 😉
.
I super su ležaljke, njihaljke. Ja imam nasljeđenu baby bjorn, nećakinja je stvarno uživala u njoj. Imala je i tu s pjesmicama, vibracijama, ali ta joj nije bila zanimljiva.
Jutro svima 🤗
Slatki su vam i pesonje i mackice
Mi bas prije dva tjedna nabavili malo stene i još smo u fazi upoznavanja svi troje, al mogu rec da se pesonja stisne uz bušu, valjda osjeti bebonju🥰
.
Vezano za njihaljke, mi dobili na poklon ovu https://www.magicbaby.hr/bertonne-lezaljka-forest-kingdom.html
Iskreno, sama je nikad ne bih odabrala... Iako je kao 0+,ima dosta duboko uleknuce pa sam skepticna stavit bebu u to, kao da ce bit sfrkana na pola 😶
Al, budemo probali pa vidjeli jel nam odgovara ili ne...
Ima funkciju svijetla, melodije i vibracije.. Medutim s tim funkcijama se upravlja na plasticnom odvojivom sklopu, i kad se vibracije upale, sklop padne s kontrukcije sam od sebe 🤦♀️
.
Sto se raznih bolova tice, smatram da je uvijek bolje otic kod doktora provjerit pa bit miran, nego nedaj Boze nekih komplikacija...
Al evo zadnji put kad sam otisla na hitnu zbog odvratnih bolova, aposlutno svi nalazi bili uredni i onda sam se malo blesavo osjecala dok su mi doktori govorili kako mi nije nista, a ja se i dalje frcem na stolcu od bolova😶
Al sta ja znam, prva mi je trudnoca i ne radi se tu samo o meni, vec i o bebi i sivurnija sam da pregledaju jel sve u redu s njim
.
Jutro curke..
Karla joj nemoj se sekirat, znam da je nemoguce al et moram tak rec. Moj je muz ubjedjen da sam ja rodila prije termina upravo radi nerviranja i stresa zbog ovog namjestaja. Posebno dan prije nego sam rodila ja sam se ava tresla od stresa zbog njihovog zavlacenja i laganja.
Tina a vjerovatno se otvaras pa to i osjetis. Sta je bilo sa iscjetkom, jel to sluzni bio
Sortiraj odgovore
Najstariji