Skoljka - joj kako slatko! 💕💕💕
MeddLeo407 - moj suprug je upravo saznao da mora na službeni put dan prije mog termina i neće ga biti čitav taj tjedan. Baš sam tužna… 😪
Ajme Vaki 😪 mozda bebac pozuri pa bude uz tebe al onda ces biti sama te prve dane... kako god okrenes zeznuto.
.
Meddle tesko je bez obzira jesu mala ili velika...
Cvjetic123 pa nisam bas shvatila krvarila si nisi isla na pregled?? Ili sam nesto krivo shvatila jer ja kad sam prokrvarila sam otisla na hitnu,ostala u bolnici par dana jer sam imala dva hematoma i prijeteci pobacaj.Poslije sam dobila vaginalete tj.utrogestan do treceg mj trudnoce i bilo je sve ok.
Karla89 mislim da ce njima biti neobicno u pocetku ( imam dva psa) jer su moje kcerke velike,tako je isto bilo kad smo hrcka donijeli 😂gledali su ga u cudu.
Fever Hvala upratit cu sada tu njihaljku baby bjorn na tim stranicama mislim da mi se isplati malo i sacekat mozda negdje i bude🙂 na baby centar sam gledala web shop al ima samo crna ne bi bas crnu🤷🏼♀️Al eto ako neka naleti negdje na akciju nek javi ode...bilo kako bilo evo smo mi sve jos jedan tjedan izgurale...vikend gotov../😀
Fever Hvala upratit cu sada tu njihaljku baby bjorn na tim stranicama mislim da mi se isplati malo i sacekat mozda negdje i bude🙂 na baby centar sam gledala web shop al ima samo crna ne bi bas crnu🤷🏼♀️Al eto ako neka naleti negdje na akciju nek javi ode…bilo kako bilo evo smo mi sve jos jedan tjedan izgurale…vikend gotov../😀
https://ibb.co/KXC2WPH
https://ibb.co/5v5kWpw
https://ibb.co/pb8MJvQ
It’s a baby boy💙
Hvalaa sad sam nasla🙂stalno mi prikazivalo crnu...sad moram pratit akcije pa gdje uspijem uhvatit😍
Na svaku bol trzam,ovo je za poludit. Valjda od te traume sto mi se dogodilo proslu trudnocu, ne znam...probada dolje u rodnici bas jako, pa fobija od neke infekcije ili upale, stalno nesto boli. Bas me strah
Školjka i Maybaby preslatki ljubimcii🥰🥰
Vaki nadam se da ce bebi doci par dana ranije pa cete biti svi zajedno 😊 ako i ne ispadne tako-znam da ce biti tesko ali uz svu tehnologiju ce biti barem malo lakse
Tina to ti je sigurno malo strah od prosle trudnoce ali nije nI cudo da te probada jer si ti bas blizu za roditi...nije svejedno nikad kad boli...al ako ti bas ne prestane bol do sutra zovni doktora pa pitaj da dodjes da se uvjeris da je sve ok...a neces ti dobit nikakvu upalu sto si otvorena ne brini😀ja cu sad bit isto 35 tjedana i da me bas pocne boliti bilo gdje da ne popusta isla bi vidit
Na svaku bol trzam,ovo je za poludit. Valjda od te traume sto mi se dogodilo proslu trudnocu, ne znam…probada dolje u rodnici bas jako, pa fobija od neke infekcije ili upale, stalno nesto boli. Bas me strah
Joj vjerujem da ti nije svejedno!
Ali da i krene sada, nema veze, daleko ste dogurali 💜
Ja danas opet kontrakcije, ne toliko česte kao jučer, ali jave se.. nekoliko put mi se javila i neka čudna bol dolje.. imam osjećaj da me mala gura rukom ili nečim dolje i to me peče.. uopće ne znam kako objasniti..ali nije ugodno nimalo 😒
Sutra ujutro imam prvi pregled u bolnici, baš me zanima jel se što pokrenulo s tim bolovima zadnjih dva dana..
Počela sam i čaj piti, jednu šalicu dnevno za sad.
Maybaby presladak je pesonja 💞
Minnie255 meni uopće nije jadno zašto su te baby bjorn njihaljke toliko skupe?! Pa skoro duplo nego druge..
.
Mi se vratili u zg..opet imam probleme s perilicom za rublje..u ova 3 dana kako nas nije bilo nacurila mi voda unutra..to su nam već jednom popravljali.. u 3 god koliko je imamo 4x smo zvali servis..sad je bio mir god dana i evo krenulo opet..od nerviranja me trbuh počeo boliti..sva sreća pa sam oprala sve za malecku.. 😡😡
Tina1803 mozes malo vise objasnit kako te boli? I da rodis pa sto i ja sam u 37 rodila pod normalno 🤗bas sam danas citala nalaze dan prije sam se javila u bolnicu isto sam imala takve bolove pregledali me,napisali misljenje,poslali doma i slj sam sam se vratila i rodila sve u pokretu 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji