Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    29. Svibanj 2020. 15:51

Mada je normalno i da kakaju poslije svakog podoja meni je tako mladja kcer pa je to bilo vise od pet stolica a kao bebe na ad jednom dnevno ili u nekoliko dana.Doji?

29. Svibanj 2020. 15:57

Ja dok napisem odg i posaljem ono vec dvije stranice nove 😂😂moja isto kaka 4/5 puta i to je normalno. Papa isto jednom godisnje. Bebice su vam preslatke 😍
    A jucer je nesto bas mucilo moju i sva je napuhana bila, a nisam nista novo jela i jutros mi frendica rece da je i njena se mucila 😕 ali zato je super spavala.

neverland
    29. Svibanj 2020. 16:04

Isključivo doji, uglavnom kaka dok jede. Bude nekad i nervozna pa pljuje sisu i grabi ju za 2 sec. I onda kad se pokaka jede 20min ko prava. Više ju ne presvlacim prije podoja jer znam sa će se ukakati vrlo brzo.
    .
    Majo, pa predivnooo 😍 

mom3
    29. Svibanj 2020. 16:16

Je li neka od vas dobila mjesecnicu nakon 4 tjedna?

Fever
    29. Svibanj 2020. 16:31

Neverland mi dosli taman od ped, rekla je da daktarin stavljam jos tj dana nakon sto ne bude nista na jeziku.
    Sve super na pregledu, dobio je ravno 500g u dva tj

It’s a baby boy💙

sagi
    29. Svibanj 2020. 16:32

Maja presladak osmijeh 🥰
    Vaki očito mu se neda radit pa ti je zato rekao 1 godišnje 🙄
    .
    Ja sam danas preumorna, ujutro neš sitno počistila, napravila brzinski ručak i od onda relacija krevet kauč, već par puta zadrijemala. 
    I danas primijetila tragove sluznog, užasno me boli donji dio leđa, i imam povremene menstrualne.
    A sve živo me boli, mislim da imam upalu mišića od čučnjeva, radila vježbe za otvaranje zadnjih par dana 🙈
    Mislim da nećemo bit u komadu nakon ovog vikenda 🤞

Jahanara
    29. Svibanj 2020. 16:43

Fever bravo za dobar pregled!
    .
    Majo preslatka je🥰
    .
    Sagi 🤞 da se ovaj vikend mazite.
    .
    Mmammaa ne vjerujem da je tako brzo menga dosla, sigurno ti je to jos krvarenje nakon poroda🤔
    .
    Jedno pitanje oko pupka. Otpao je u srijedu. Patronazna je tad bila i stavila malo srebra i rekla da svaki dan spricam octeniseptom i posusim samo. Stvorila se krastica koju je ona danas skinula i rekla da nek par puta na dan to pospricam i posusim i nek skidam te krastice. Bez stavljanja praska. Meni to bas nekako ruzno izgleda i rekla bih da je u sredini pupka mokro. S malom mi je bila druga patronazna i nije to tako radila. Jeste vi to tako? I ne vidim razlog zasto ne prasak, on bi to posusio iznutra.

Maja 3
    29. Svibanj 2020. 16:43

sagi

Maja presladak osmijeh 🥰
    Vaki očito mu se neda radit pa ti je zato rekao 1 godišnje 🙄
    .
    Ja sam danas preumorna, ujutro neš sitno počistila, napravila brzinski ručak i od onda relacija krevet kauč, već par puta zadrijemala.
    I danas primijetila tragove sluznog, užasno me boli donji dio leđa, i imam povremene menstrualne.
    A sve živo me boli, mislim da imam upalu mišića od čučnjeva, radila vježbe za otvaranje zadnjih par dana 🙈
    Mislim da nećemo bit u komadu nakon ovog vikenda 🤞

Samo odmori! Ja sam zadnja 2 dana pred porod prelezala skoro jer mi se nista nije dalo..
    Mozda su povremeni trudovi,a ne povremeni menstrualni!

skoljka
    29. Svibanj 2020. 16:52

Vaki

https://ibb.co/ys58nR6
    Što vi mislite? Da ga budim i prebacujem u krevetić?

Ja ga ne bi budila, nije mu vrat savijen, ali mozes probat mozda se ni ne probudi. Navukao ti mlijeko zato ti sad pucaju. To je sad super sto izdrzi do 3 sata, uspije se sve polako preradit, da crijeva normalno rade. Jel mu dovoljna jedna cica za jedno dojenje, ako je ulovi ritam da mu svaki put nudis drugu i onda ce ti biti lakse. 

skoljka
    29. Svibanj 2020. 16:55

Pupi30

Cure jeste vi bile na ginekoloskom pregledu nakon 40 dana? Ja sam se kasno narucila kod svog socijalnig i ima mi tek 17.6 termin a to bi bilo 55 dana od poroda.Jel to kasno? Ili da probam privatno ranije?

Ja jos nisam. Bila sam narucena al tad je bila panika zbog korone pa sve odgodjeno. Sad sad zaboravila, mogla bi se naruciti ovih dana. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.