Curke evo da se javim, malo poslje 11 prikljucena na drip, na kraju je gin odustao od gela, brzo sam se otvarala, ali se mali nije htio spustiti, ali sve u svemu brzo je bilo, u 14:05 se rodio mali/veliki Patrik 4170g i 52cm, ja sam mrvicu pukla i stavili mi 3 sava, sve u svemu super porod 🥰🥰
Iskrene cestitke!🎉💐
Dobrodosao Patrik!💙
Cure pomagsjte , preporuke da ova velika nuzda bude sto bezbolnija ubuduce ? Tko sta uzima 😔
Eva qu cepici 💪
Corinne, danas sam rekla muzu da smo rodili malog demona. Jedva cekam navecer vrisku od 8 do 11 -.-
Curke evo da se javim, malo poslje 11 prikljucena na drip, na kraju je gin odustao od gela, brzo sam se otvarala, ali se mali nije htio spustiti, ali sve u svemu brzo je bilo, u 14:05 se rodio mali/veliki Patrik 4170g i 52cm, ja sam mrvicu pukla i stavili mi 3 sava, sve u svemu super porod 🥰🥰
Čestitam 🥳🥳 super je ispalo, bravo 🙂
Cestitam 🥳 dobrodosao Patrik 💙 bome bravo 💪
Jel jos koja beba jede i kaka/prdi u isto vrijeme? Zadnjih nekoliko dana dojim na rubu suza. On se cijelo vrijeme koprca, prdi i kaka i onda je zivcan jer ne moze jesti..pa place i migolji se, i sve to s mojom bradavicom u ustima. Ako ga maknem, onda vristi jer je gladan. Sinoc sam ga isla hraniti u polusnu, malo je sporije jeo, ali onda se ipak na kraju posrao i rasplakao..jer - posrao se.Vise ni ne pamtim koliko dugo traje ovaj skok, moze biti isto preko tjedan dana.
Nova fora je i buđenje oko 6 ujutro, i onda kenjkanje do 11. Oci mu se sklapaju ali nece spavati, samo da ga se nosi, ne sjedi nego hoda po stanu. Leđa me ubijaju. U maramu nece jer misli da je to poziv na jelo. Ja sam sama doma, neki dan nisam imala slobodne ruke ni jesti, od jutra do kad mi se muz nije vratio s posla oko 19h. Ovo je bas trening za zivce.
Kod mene nema kakanja bez prdenja. Obavezno odradi oboje. Tako i znamo da se ukakala. A kaka brat bratu bar 6x dnevno.. čak se bojim da je previše 🙈
Isto vrijeme je i kod nas! i ujutro isto tako. Sad je zaspao pa imam vremena kopati po internetu, sumnjam da mozda ima refluks. Jer bas nakon jela radi te neke kisele face, i kad jede takoder.. mozda nije da samo kaka, nego i da mu se sadrzaj vraca natrag iz zeludca. Sad trazim nesto da povisim madrac. Nasla sam na savjete od 15 i 30 stupnjeva.. Zna li netko koliko se smije povisiti madrac? Kod nas je povisen par cm, 3 prsta otprilike, mozda nedovoljno.
Cure pomagsjte , preporuke da ova velika nuzda bude sto bezbolnija ubuduce ? Tko sta uzima 😔
Sok od sljive iz dma. Staklena boca, ona njihova marka. Top!!
Sortiraj odgovore
Najstariji