Ajde sagi pridruzi se sutra monalisi i minima da bude 3u1 rjeseno sve 😂😂😂
Karla bas mi je drago da se M popravlja, da puno je lakse kad imaju i povratne reakcije pa nesto mozes i skuziti sta im je. Drzim 🤞🏻da
spavanje ostane po novom 😃. Ja sam navikla na to, maloprije razgovaram sa svekrvom veli ona bas si ga dobro navikla na vrijeme u krevet i sam da zaspe,, a ja se opet bojim da mu se to ne promjeni da gore, ipak svi govore da se djeca mijenjaju, valjda nisam peh.
.
Bas neki dan razmisljan, sve je super beba se rodi sreca ogromna, volis je... Ali tek kad ti pocne uzvracat osmjeh, pruzat rukicu, trazi te pogledom onda shvatis ustvari tu majcinsku neizmjernu ljubav, stvarno se osjecaj prema djetetu nemoze s nicim usporediti.
.
Pupi nastavi tako kako vidis da odgovara i bebi i tebi, bolje nwgo da ga gnjavis pa nervozan, ipak mu je sad preko mjesec slobodno moze suze odapavat i onda ce se bolje najeati, ili ako je duze budan teazit xe cesce i apuper, nadoknadit ce on sebi 😉
Jahanara kako je curka prihvatila bracu? Stalno zaboravim pitat kako je izdrzala bez tebe dok si bila u bolnici?
Miki vjerovatno je jos skok pa te iscicava navlaci 🤷🏻♀️, kod mog je onaj sa 6t teajao 8-9 dana izludila sam bila.
Ajde sagi pridruzi se sutra monalisi i minima da bude 3u1 rjeseno sve 😂😂😂
Karla bas mi je drago da se M popravlja, da puno je lakse kad imaju i povratne reakcije pa nesto mozes i skuziti sta im je. Drzim 🤞🏻da
spavanje ostane po novom 😃. Ja sam navikla na to, maloprije razgovaram sa svekrvom veli ona bas si ga dobro navikla na vrijeme u krevet i sam da zaspe,, a ja se opet bojim da mu se to ne promjeni da gore, ipak svi govore da se djeca mijenjaju, valjda nisam peh.
.
Bas neki dan razmisljan, sve je super beba se rodi sreca ogromna, volis je… Ali tek kad ti pocne uzvracat osmjeh, pruzat rukicu, trazi te pogledom onda shvatis ustvari tu majcinsku neizmjernu ljubav, stvarno se osjecaj prema djetetu nemoze s nicim usporediti.
.
Pupi nastavi tako kako vidis da odgovara i bebi i tebi, bolje nwgo da ga gnjavis pa nervozan, ipak mu je sad preko mjesec slobodno moze suze odapavat i onda ce se bolje najeati, ili ako je duze budan teazit xe cesce i apuper, nadoknadit ce on sebi 😉
Jahanara kako je curka prihvatila bracu? Stalno zaboravim pitat kako je izdrzala bez tebe dok si bila u bolnici?
Miki vjerovatno je jos skok pa te iscicava navlaci 🤷🏻♀️, kod mog je onaj sa 6t teajao 8-9 dana izludila sam bila.
Ajme koliko gresaka, vidi se da jedva gledam i u polusnu pisem, sry cure 😬
Hvala cure na podrsci ❤❤
Minima mi smo iskoristili dan za uzivanje i uopce ne razmisljam o sutra, sve je spremno tak da mozemo i to obaviti, jedino mi sada vrag neda mira i oci ko sova 🙄🙄 ugl sretno sutra 🤞🤞🤞
Sagi ajde i ti s nama da ne ostanes jedina ☺
Monalisa sretno i ako ides na indukciju nisam popratila sretno da ne traje dugo 💪
Jutro cure!
Trebala sam prije pitati za popisane i pokakane pelene, sve je nadoknadio sinoc.
.
Skoljka prvi dan kad su me ostavili bila je jako zalosna i u suzama, poslije je bilo dobro. Brojala je dane kad ce mama i braco doci kuci. Bracu obozava, samo bi ga grlila, ljubila, non stop je kraj njega. 🥰 sve u svemu odlicno!
Mome princu danas 3 mjeseca 🙊💙😊 kako vrijeme leti 🙁, nije vise ona malena bebica. Jucer je nesto izvodio u boxu, gledao vrtuljak kako se okrece i bas visoko izdizao nogice i prevrtao se prvo na jedan bok pa na drugi i umirao od smijeha 😂, po novom nevoli biti na stomaku, odmah panika kad ga stavim i nece vise da odize glavu😬
Mome princu danas 3 mjeseca 🙊💙😊 kako vrijeme leti 🙁, nije vise ona malena bebica. Jucer je nesto izvodio u boxu, gledao vrtuljak kako se okrece i bas visoko izdizao nogice i prevrtao se prvo na jedan bok pa na drugi i umirao od smijeha 😂, po novom nevoli biti na stomaku, odmah panika kad ga stavim i nece vise da odize glavu😬
Kako leti vrijeme 💙❣
Sortiraj odgovore
Najstariji