Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Svibanj 2020. 20:35

Moj mali zaspao sad uz upaljen fen na sisi, do sad se grcio a i vidim u snu da je gadno. Sad se bojim ugasiti fen jer bude vriske, a ako odvali kriticne sate spavajuci, tko ce po noci? Argh

Jahanara
    25. Svibanj 2020. 21:09

Kad vam beba zaspe dok sisa, da li dizete da podrigne? Nisam do sada dizala, samo sam stavljala na bok. Danas mi patronazna rekla da dizem. Tako mi se svaki put probudi, pa onda sve ispocetka...

• MiniMa
    25. Svibanj 2020. 21:11

Cure evo i mene 🙈
    Dosta bolan porod, al bilo je ovdje na forumu i bolnijih.... 
    Dosla u pola 8 1 prst otvorena.. 
    U 9 i 10 dobila gel i za niti 10 min odvratni trudovi... Konstantni, bez sekunde prekida.... Ja usla u hipertonus, on malo u brahikardiju... Odma zicala epi, kazu moram se jos otvorit, a ja nikako😶
    Dosla oko 12 na 3 cm i napokon dali epi,koja je trajala mozda dva sata... Popustila je epi, a ja u bolovima i trudovima da jedva disem...otvorena 4 cm Dobila drugu dozu epi oko 3, koja je pustila jos brze.. Oko 4 ja vristim, mene boli, mene tiska, bila vec na 9cm i tu mi babica za vrijeme pregleda probusilaslucajno vodenjak..... Napoko u5 dobim trecu epi i od 5 i 10 ja bi tiskala, a glavica jos nije bila u kanalu... Oko pola 6 krenuli tiskati i u 17:50 zakmecao je Patrik sa svojih 3860g i 53 cm 

Ja sam malo tiskala i kad nisam smjela, jer ih nisam mogla prodisat,, tako da sam popucala i zaradila 4 sava.....

Monalisa cestitike i tebi i eto dosla nam danas dva Patrika🙈

My baby
    25. Svibanj 2020. 21:11

Jahanara ne moras ga dizat iako te pita slazes joj ja svoju ama bas nikad ne dizem samo ju na bok stavim

My baby
    25. Svibanj 2020. 21:13

Minima cestitke! Bitno da je sad sve ok brzo ces zaboraviti😀

My baby
    25. Svibanj 2020. 21:14

Ajde sagi jos ti i da zatvorimo temu😀

Jahanara
    25. Svibanj 2020. 21:29

MiniMa cestitam!🎉💙 brz oporavak ti zelim!
    .
    My baby 😉
    .
    Sagi  dobila si cast zatvoriti ovu temu!

MickeyMouse
    25. Svibanj 2020. 21:30

MiniMa čestitam! Dobrodošao Patrik! A tebi želim brzi oporavak ☺️

neverland
    25. Svibanj 2020. 21:35

Monalisa i Minima, čestitam!
    Svakome je njegovo najbolnije, to se ne može ni usporediti. Veliki dečki! Jel mi se to čini ili se obojica isto zovu? Ili sam nešto promašila? 😂
    Patronazna mi je rekla krevet pod 30°

Maja 3
    25. Svibanj 2020. 21:55

MiniMa

Cure evo i mene 🙈
    Dosta bolan porod, al bilo je ovdje na forumu i bolnijih….
    Dosla u pola 8 1 prst otvorena..
    U 9 i 10 dobila gel i za niti 10 min odvratni trudovi… Konstantni, bez sekunde prekida…. Ja usla u hipertonus, on malo u brahikardiju… Odma zicala epi, kazu moram se jos otvorit, a ja nikako😶
    Dosla oko 12 na 3 cm i napokon dali epi,koja je trajala mozda dva sata… Popustila je epi, a ja u bolovima i trudovima da jedva disem…otvorena 4 cm Dobila drugu dozu epi oko 3, koja je pustila jos brze.. Oko 4 ja vristim, mene boli, mene tiska, bila vec na 9cm i tu mi babica za vrijeme pregleda probusilaslucajno vodenjak….. Napoko u5 dobim trecu epi i od 5 i 10 ja bi tiskala, a glavica jos nije bila u kanalu… Oko pola 6 krenuli tiskati i u 17:50 zakmecao je Patrik sa svojih 3860g i 53 cm

Ja sam malo tiskala i kad nisam smjela, jer ih nisam mogla prodisat,, tako da sam popucala i zaradila 4 sava…..

.
    Monalisa cestitike i tebi i eto dosla nam danas dva Patrika🙈

Cestitam!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.