Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    25. Svibanj 2020. 22:06

MiniMa čestitam 🥳 brz oporavak 🙂

Dva Patrika 💙💙

My baby i Jahanara možda moj mali čekao tu čast pa se zato nije dao van do sad 😁

Corinne
    25. Svibanj 2020. 22:46

Karla89

Sad vidim da ti se izvija za vrijeme hranjenja i onda je nervozan..nama je pomoglo to da sam prekinula dojenje i dignula je da podrigne, to bi je mučilo..

Zaspao nakon 5 minuta hranjenja, valjda nije bio gladan. Ja sam se navikla da jede uzasno puno zadnjih tjedan dana, i mame grijese. Madrac podignut, white noise ukljucen, pa cemo vidjeti..

Fever
    25. Svibanj 2020. 23:01

Mini ma cestitke!
    Ja svog dizem uvijek, ali toliko se prejede da se ne probudi.
    Ako mi ne podrigne skuzila sam da ga muci stomacic i napinje se onda jer mu ostane zraka. Nekada zeli tek nastaviti jesti kada “napravi mjesta podrigivanjem”🤣

It’s a baby boy💙

skoljka
    25. Svibanj 2020. 23:01

MiniMa cestitam🥳 sta je rec jeste se dogovorile za ime u radjaoni ahahahha, dobro dosao Patrik 2
    Vaki nejavljas se bas, nisu valjda jos grcevi 🙄
    Sagi ajde iznenadi nas do jutra 😉

Ovo moje djete je jedva zaspalo. Pa nije valjda da ce mu se tempo promjeniti 😒a tako mi je bilo super da zaspe oko 21h pronjurga oko 3 ili 4 ili 5 jede i odspava jos 4 sata. Zadnjih dana mi zaspe skoro u 22 i u 6 najbudniji, nesvidja mi se bas ova druga opcija, draze mi je da duze odspava a da i ima nocni obrok 🤷🏻‍♀️

Jahanara
    25. Svibanj 2020. 23:04

Fever

Mini ma cestitke!
    Ja svog dizem uvijek, ali toliko se prejede da se ne probudi.
    Ako mi ne podrigne skuzila sam da ga muci stomacic i napinje se onda jer mu ostane zraka. Nekada zeli tek nastaviti jesti kada “napravi mjesta podrigivanjem”🤣

A kad nastavi jesti nakon sto podrigne da li ga i tada dizes?

Tina220210
    25. Svibanj 2020. 23:53

Majuska čestitam, dobro si to prenijela.
    Neverland moja je prihvatila dudu s 3 tjedna, prije joj nisam bas dala zbog dojenja.
    Jahanara i nama se zalijepila gaza za pupak, isto sam našpricala octaniseptom i za par minuta otpustilo. Meni se svaki put ruke trese a naravno da nije otpao dva tjedna🤪
    Monalisa i MiniMa čestitam na dva imenjaka😍
    Ajmoooo Sagi...

Fever
    26. Svibanj 2020. 00:21

Jahanara da, dozem uvijek, jer ne zeli spavati na boku pa ono, ne zelim da se nesto desi , sad ne zna jos okrenuti glavicu

It’s a baby boy💙

26. Svibanj 2020. 01:57

Cestitam MiniMa! 
    Skoljka, super vam js tempo! Nadam se ds ce tako biti i nama,moj se budi svakih sat i pol :( 
    Youtube video sa fenom me sinoc preporodilo, toplo preporucam svima sa grcevima...

26. Svibanj 2020. 01:59

Moj ne podriguje, ostane na boku. Milijun puta ga dizem i muckam i nist. Na kraju ga raz*ebem do kraja. Kad bi sve izracunala,pola noci bi ga drzala, pola noci sisao :(

neverland
    26. Svibanj 2020. 06:17

malina08

Moj ne podriguje, ostane na boku. Milijun puta ga dizem i muckam i nist. Na kraju ga raz*ebem do kraja. Kad bi sve izracunala,pola noci bi ga drzala, pola noci sisao :(

Ma ja sam ti odustala.kad vidim.da spava čvrsto, a ja sam na rubu već, samo ju prebacim u gnijezdo ili krevetic na bok. I bude sve ok. Jer ili podrigne odmah kad ju dignem ili nikako. Samo ju razspi*dim s tim podizanjem i spuštanjem i svaki put požalim..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.