MiniMa čestitam 🥳 brz oporavak 🙂
.
Dva Patrika 💙💙
.
My baby i Jahanara možda moj mali čekao tu čast pa se zato nije dao van do sad 😁
Sad vidim da ti se izvija za vrijeme hranjenja i onda je nervozan..nama je pomoglo to da sam prekinula dojenje i dignula je da podrigne, to bi je mučilo..
Zaspao nakon 5 minuta hranjenja, valjda nije bio gladan. Ja sam se navikla da jede uzasno puno zadnjih tjedan dana, i mame grijese. Madrac podignut, white noise ukljucen, pa cemo vidjeti..
Mini ma cestitke!
Ja svog dizem uvijek, ali toliko se prejede da se ne probudi.
Ako mi ne podrigne skuzila sam da ga muci stomacic i napinje se onda jer mu ostane zraka. Nekada zeli tek nastaviti jesti kada “napravi mjesta podrigivanjem”🤣
It’s a baby boy💙
MiniMa cestitam🥳 sta je rec jeste se dogovorile za ime u radjaoni ahahahha, dobro dosao Patrik 2
Vaki nejavljas se bas, nisu valjda jos grcevi 🙄
Sagi ajde iznenadi nas do jutra 😉
.
Ovo moje djete je jedva zaspalo. Pa nije valjda da ce mu se tempo promjeniti 😒a tako mi je bilo super da zaspe oko 21h pronjurga oko 3 ili 4 ili 5 jede i odspava jos 4 sata. Zadnjih dana mi zaspe skoro u 22 i u 6 najbudniji, nesvidja mi se bas ova druga opcija, draze mi je da duze odspava a da i ima nocni obrok 🤷🏻♀️
Mini ma cestitke!
Ja svog dizem uvijek, ali toliko se prejede da se ne probudi.
Ako mi ne podrigne skuzila sam da ga muci stomacic i napinje se onda jer mu ostane zraka. Nekada zeli tek nastaviti jesti kada “napravi mjesta podrigivanjem”🤣
A kad nastavi jesti nakon sto podrigne da li ga i tada dizes?
Majuska čestitam, dobro si to prenijela.
Neverland moja je prihvatila dudu s 3 tjedna, prije joj nisam bas dala zbog dojenja.
Jahanara i nama se zalijepila gaza za pupak, isto sam našpricala octaniseptom i za par minuta otpustilo. Meni se svaki put ruke trese a naravno da nije otpao dva tjedna🤪
Monalisa i MiniMa čestitam na dva imenjaka😍
Ajmoooo Sagi...
Jahanara da, dozem uvijek, jer ne zeli spavati na boku pa ono, ne zelim da se nesto desi , sad ne zna jos okrenuti glavicu
It’s a baby boy💙
Cestitam MiniMa!
Skoljka, super vam js tempo! Nadam se ds ce tako biti i nama,moj se budi svakih sat i pol :(
Youtube video sa fenom me sinoc preporodilo, toplo preporucam svima sa grcevima...
Moj ne podriguje, ostane na boku. Milijun puta ga dizem i muckam i nist. Na kraju ga raz*ebem do kraja. Kad bi sve izracunala,pola noci bi ga drzala, pola noci sisao :(
Moj ne podriguje, ostane na boku. Milijun puta ga dizem i muckam i nist. Na kraju ga raz*ebem do kraja. Kad bi sve izracunala,pola noci bi ga drzala, pola noci sisao :(
Ma ja sam ti odustala.kad vidim.da spava čvrsto, a ja sam na rubu već, samo ju prebacim u gnijezdo ili krevetic na bok. I bude sve ok. Jer ili podrigne odmah kad ju dignem ili nikako. Samo ju razspi*dim s tim podizanjem i spuštanjem i svaki put požalim..
Sortiraj odgovore
Najstariji