MiniMa i Monalisa srerno danas 🤞
.
Hahaha, drage volje bi i ja danas, al malac ne bi 🙈
Njemu dobro unutra i ne želi van 🙂
Mome princu danas 3 mjeseca 🙊💙😊 kako vrijeme leti 🙁, nije vise ona malena bebica. Jucer je nesto izvodio u boxu, gledao vrtuljak kako se okrece i bas visoko izdizao nogice i prevrtao se prvo na jedan bok pa na drugi i umirao od smijeha 😂, po novom nevoli biti na stomaku, odmah panika kad ga stavim i nece vise da odize glavu😬
Ajme već 3 mjeseca 🥰💙
MiniMa i Monalisa srerno danas 🤞
.
Hahaha, drage volje bi i ja danas, al malac ne bi 🙈
Njemu dobro unutra i ne želi van 🙂
Bude, jos malo 🤞💪🙈 i ti ces upoznat svoju mrvu 🙈
Cure evo primljena na odjel, sad klistir i onda moram cekat svojeg gin da se vrati sa carskog pa mi budu stavljali gel, obavila ctg pokazuje blage trudove, otvorena 4cm za sada, dalje vam javljam situaciju
Cure evo primljena na odjel, sad klistir i onda moram cekat svojeg gin da se vrati sa carskog pa mi budu stavljali gel, obavila ctg pokazuje blage trudove, otvorena 4cm za sada, dalje vam javljam situaciju
Mozes ti to 💪🤞💛
Ako ti ctg pokazuje trudove..i otvorena si 4 cm..vjerujem da ti ni nece stavljat gel..posto je samo krenulo vec..mozda samo drip.
Sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji