Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    brankica09
    25. Svibanj 2020. 08:49

Ajde cure danas sve obavite 🙈🥰 bebe van 🥳🥳🥳

sagi
    25. Svibanj 2020. 09:01

MiniMa i Monalisa srerno danas 🤞

Hahaha, drage volje bi i ja danas, al malac ne bi 🙈
    Njemu dobro unutra i ne želi van 🙂

sagi
    25. Svibanj 2020. 09:01

skoljka

Mome princu danas 3 mjeseca 🙊💙😊 kako vrijeme leti 🙁, nije vise ona malena bebica. Jucer je nesto izvodio u boxu, gledao vrtuljak kako se okrece i bas visoko izdizao nogice i prevrtao se prvo na jedan bok pa na drugi i umirao od smijeha 😂, po novom nevoli biti na stomaku, odmah panika kad ga stavim i nece vise da odize glavu😬

Ajme već 3 mjeseca 🥰💙

brankica09
    25. Svibanj 2020. 09:21

sagi

MiniMa i Monalisa srerno danas 🤞
    .
    Hahaha, drage volje bi i ja danas, al malac ne bi 🙈
    Njemu dobro unutra i ne želi van 🙂

Bude, jos malo 🤞💪🙈 i ti ces upoznat svoju mrvu 🙈

• monalisa
    25. Svibanj 2020. 09:25

Cure evo primljena na odjel, sad klistir i onda moram cekat svojeg gin da se vrati sa carskog pa mi budu stavljali gel, obavila ctg pokazuje blage trudove, otvorena 4cm za sada, dalje vam javljam situaciju

brankica09
    25. Svibanj 2020. 09:38

monalisa

Cure evo primljena na odjel, sad klistir i onda moram cekat svojeg gin da se vrati sa carskog pa mi budu stavljali gel, obavila ctg pokazuje blage trudove, otvorena 4cm za sada, dalje vam javljam situaciju

Mozes ti to 💪🤞💛

MickeyMouse
    25. Svibanj 2020. 09:41

Monalisa sretno! 

Maja 3
    25. Svibanj 2020. 09:55

monalisa

Ako ti ctg pokazuje trudove..i otvorena si 4 cm..vjerujem da ti ni nece stavljat gel..posto je samo krenulo vec..mozda samo drip.
    Sretno!

Maja 3
    25. Svibanj 2020. 09:56

Minima-sretno i tebi!

Maja 3
    25. Svibanj 2020. 09:56

Skoljka,vrijeme ode prebrzo! Sretnih 3 mj malom princu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.