Majuška čestitam! Dobrodošla Anja!
Karla super da ide na bolje! Ovi je stvarno super spavanje po noći. Meni je bas velika razlika kad napune tri mjeseca, kao da nisu vise tolike bebe 😄
Moja je noćas silom prilike spavala u kinderbetu, jer je samnom u krevetu bila starija. Mogu vam reci da je bila super. Zaspala u 20h i prvo buđenje tek u 12 i onda još dva buđenja a bas se “ustala” u 9:30.
Danas nam je dan ne spavanja a i kad zaspe tu je starija sa zabiberi sa jednim vriskom/plačem 🤦🏼♀️
Da! Još vas je malo ostalo. Cure 🤞🏼 Da se pokrene sto prije
Jagodica sto vise lezi i nemoj se forsirati, mene isto boljelo isto popila lekadol/lupocet. Tapkaj do suhoga, možeš špricati oktanisept. Nek ti muž provjeri stanje, ja sam svog stalno ispitivala jel crveno, natečeno jer mene je bilo strah pogledati 😂
Jahanara do pet stolica je normalno a za pisanje zaboravih jer je mojoj puna od pocetka 😂.
Jagodica ja kad sam na prvom porodu sivana dva sava bolilo me i mjesec poalije poroda i zatezalo tako da je normalno..i dole me i sad probada skoro dva tjedna nakon poroda mada nisam sivana al osjetim bol dole
Jahanara moja je imala prvih 5/6 dana problema s mokrim pelenama da sam se već zabrinula. I onda kad se propisala sad ima bas dovoljan broj, tj svaka koju mijenjam je mokra. Ali mislim da je cca 5 mokrih za tak malu bebu
Mickey do sad je imao 4 popisane i bas mi se to cini malo. Sinoc sam mu dala i dohrane. Pojeo je 30ml i nije htio vise. Tako da.mislim da nije gladan. Trebala bi sutra doci patronazna pa cemo vidjeti da li je dobio na kilazi.
.
My baby nije danas jos kakao. Kcer dok je bila skroz mala je non stop kakala, zato sad zeza...
Jahanara moja je odmah imala toliko pokakanih pelena.jesi mu uvela neki probiotik ne bi bilo lose?u bolnici je imao stolicu?
MiniMa i Monalisa sretno sutra!🤞
.
My baby imao je u bolnici i sinoc obilno. Kupila Bio gaia i zaboravila dati🤦♀️
Curke, jako vas je malo ostalo 🥰
Netko je pitao za vitamine .ja tu i tamo popijem jednu tableticu C vitamina, pošto ne jedem citruse..ništa drugo, ostalo sve unosim voćem i povrćem..
Mi zadnjih 4 dana/noći imamo drugo dijete.. nema više grčeva i stenjanja..ništa ju ne muči više.. zaspi u 22-5,pa hranjenje i onda odvali do 8,9.. preporodila sam se.. do sad se budila svakih 1.5-2h po noći..prvu noć kad je tako spavala sam išla gledat diše li 🙈🤪
Dan nam je isto ok, puno je lakše već s njom ..
Ima fazu da sve čega se dohvati trpa u usta, a ako nema ništa pored sebe onda su ruke u ustima!
Ne kuži još držanje igračaka, ali zato ako visi nešto iznad nje svađa se s tim i priča 😀🙈
Jedino nas sad muči kakanje.. jučer nije kakala cijeli dan, pa se navečer baš mučila i tek ujutro u 5 izbacila sve iz sebe..ono jedno prođe, a druge tegobe dođu 😏
Ajmee utjesi me kad citam da ide na bolje sto su stariji,odmah dobijem neku nadu da cu u skorijoj buducnosti bolje funkcionirati😂😂😂bar da rijesimo grcice oni su mi nocna mora...doduse mi smo uranili sa zubicima pa vise ni neznam zasto place onda iz mjere predostroznosti dajem kapi i mazem zubice vrh😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji