Mame kakvi sudanas vasi bebaci?meni je jutros nemoguc,spava mu se a nece zaspat i samo cendra,saljem frendici poruku u isto vrijeme ona se meni zali😂😂😂bit ce ovo vrijeme utjece…
Moj je grozan...noc je bila uzasna...jutro jos gore.Za vrijeme hranjenja zaspe naravno nakon par minuta jer mu je hranjenje valjda nesto najgore sto moze zamisliti i imam osjecaj da se folira da je zaspa samo da ne mora jesti...i onda naravno nakon par minuta vristi i tako stalno.Ne znam vise ni kad je jeo ni koliko je jeo,.slomljena sam....
.
Cure jel vi koristite ljulje?Kad se one kao smiju?Ja imam dvije,babybjorn i jos neku na baterije i navodno obe mogu od rodjenja al mene je jos strah 🙈
Pupi i ja imam dvije isto babybjorn i Kinderkraft nekakvu i pokušavam se sjetiti kad mi je starija išla u te ljulje i ne mogu se sjetiti.
Pupi kako dojis? Jel na ležećki ili sjediš? Ja sam primijetila da puno bolje i lakše pojede ako je dojim sjedeći i onda lakše kontroliram budnost (stipam uši, bradu...) iako je moja dobar jelac. A na ležeći dojim poslije kupanja, kao dio rutine pred spavanje, ja sam si zamislila da je to još jedan znak da ide noc, noćna rutina.
Stigao je Teo oko 12 sati❤️ ima 4100 i 51cm
Cestitam 🥰🥰
Ekspresno si ti to odradila 💪🏼
Jahanara cestitam draga 😘🤗, Teo dobro nam dosao 💙
.
A moj malac jutros se probudio nesro prije 8, jeo, presvikla ga, i u auto jer negdje zvrljamo, odmah zaspao, oko pola 11 se probudio jesti i opet zaspao i sad spava, neznam sta mu je da toliko spava. Inace u voznji bude i doata budan i spava, al ovo danas mi bas cudno.
.
Ja svog od prvog dana stavljam u ljulju jer aaž ga doata drzala uz prozor radi zutice, s tim da sam stavljala prvo dekicu slozenu na sto manji kvadrat da kad bebu stavim da bude ispravljena a ne ulegnuta, vidjet cu jel imam neku sliku da se to bas vidi. Vec vise od mjesec ga normalno stavljam pa mu pokacim sarene igracke pa pricca sa njima.
Jahanara cestitam 💙💐🌹
Moja je dobra zasada ali kod nas je vec 3 dana isto vrijeme. E da jucer smo bile na uzv kukova i mozga, sve super 😊😊
Mislila sam da je samo moja nemoguca od jutros... krenulo je vec od 5:30h. Stalno se uvija, napreze, place, vristi, ne moze spavati ni jesti kako treba bez vristanja i sva je za nis.. Malo prije sam skuzila da joj pomaze kada joj masiram trbuscic. Muci ju zrak u crijevima vise nego inace. Prakticki se ne mogu maknuti od nje koliko joj danas treba paznje. Vec me ruke bole od nosanja da se podrigne i isprdi. Pase joj okomiti polozaj, cim ju spustim u kinderbet brzo krece uvijanje .. Sad vidim da nas ima vise s malim meteoropatima.
Ja nemogu docekat 17h da muz dode s posla,ostavit cu i njega i malog i idem se hladit na ovu kisu,jedan od onih dana kad se bas trebas resetirat nije spavao 20min u cijelom danu evo...taman krenem s ruckom trci nazad k njemu,nakraju sam odustala i od kuhanja i ciscenja i muzu rekla da nam kupi za jest...boze daj mi snage😂😂😂
Jahanara cestitam!!!
I moj je danas vise budan nego sto spava, jede super izdojeno, stuce 100 ml.. al sad preko dana stalno zvjerka okolo, i kaka i napinje se isto.. to ovo vrijeme ludo
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji