Jagodica ja sam zvala patronaznu taj dan kad sam izasla i iduci dan je dosla.ja svoju ne budim
Nocu za presvlacenje,a pupak ces morat sama do
Patronazne jesu ti pokazali kako? Ni mojoj nije jos otpao al doslovice na pola visi
Stigao je Teo oko 12 sati❤️ ima 4100 i 51cm
Čestitaaam 🥰
Dobro nam došao Teo 💙
Pravi veliki dečko!
Mislila sam da je samo moja nemoguca od jutros… krenulo je vec od 5:30h. Stalno se uvija, napreze, place, vristi, ne moze spavati ni jesti kako treba bez vristanja i sva je za nis.. Malo prije sam skuzila da joj pomaze kada joj masiram trbuscic. Muci ju zrak u crijevima vise nego inace. Prakticki se ne mogu maknuti od nje koliko joj danas treba paznje. Vec me ruke bole od nosanja da se podrigne i isprdi. Pase joj okomiti polozaj, cim ju spustim u kinderbet brzo krece uvijanje .. Sad vidim da nas ima vise s malim meteoropatima.
Nama je tako odkad smo iz rodilišta izašle.
Po danu nije toliko intenzivno kao po noći..tak da nakon hranjenja ju moram 15-20min držat na ramenu da joj se sve slegne..po noći mi rijetko kad i podrigne dok po danu nakon svakog hranjenja.. ako je ranije spustim u krevetić samo se razbudi jadna koliko je to mući.. baš bude tako kako si napisala izvijanje, stenjanje..samo što ona ne plače, sve to j nekom polu snu radi.
Ja svog po noći ne diram. Normalno, ako se pokaka onda ga moram presvući, ali ga ne dižem i ne diram. Samo mu ponudim sisu kad traži i to je to. No, on se probudi 2 ili 3 puta za papanje pa nema potrebe da ga budim.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Jahanara čestitam od srca 😍😍😍 meni su isto rekli da je umorna od poroda i da neka spava tek su mi 3 dan reklr da ju vidim svaka 3 sata tako da to od jučer radim. Drago mi je da ti je porod prošao ok. Želim vam da brzo dodete kući 😍
Mi smo evo danas ujutro stigli kući. Curici se smanjila zutica pa su nas pustili, sad se moramo malo uhodat. Ne znam dal da ju po noci presvlačim i koliko puta 😐😥 to me malo muči.
Koji dan nakon sto dodemo kuci nam dode patrona zna sestra? Nama jos nije otpao pupak a ja se to bojim dirat sama 🤦🏻♀️ ujutro su sestre kupale ju i promijenili gazicu za pupak tako da ja to danas onda ne bi dirala vise, nego bi sutra onda trebala ali sve se nadam da ce doc patronazna pa da mi pomogne oko toga.
Super za zuticu. Svakako je stavljaj na svjetlost, moj u bolnici nije imao a doma se zazutio 🤷🏻♀️
Ja sam svog po noci presvlacila kad se pocne buditi za dojenje, znaci prvo ga presvucem da se malo razbudi, ali i dalje ne bude bas budan nego onak u polu snu, pa onda dojenje i nastavi spavati, nakon mjesec dana sam to prestala raditi, jer je onda prestao kakati preko noci, ali svakako bi ga presvulla ako osjetim da se pokakao. Ja isto pupak nisam dirala dok patronazna nije dosla a cekala sam ju tei dana nakon izlaska iz bolnice. Pa sad ti procjeni kako ces ti.
Moj bebac spava danas od 15h do 17:30, cikali i ukomiran zaspao dalje, sad je 19:30. Mama mi kupila nove jastuke velike za krevet i dojili smo na povisenom ali na lezecki, izgleda da se ubio mali do kraja koliko je uzivao. Vidjet cemo grceve i noc
Hvala cure na cestitkama💕
.
Prikljucili me na drip u 6 i nije bilo tako strasno. Probusili vodenjak oko pola 8 i bili su trudovi malo bolniji al i to se dalo izdrzati. Oko pola 10,10 otvorena skroz al nikako da malac krene tj da se spusti u porodjajni kanal i trebalo ga je malo pogurati, a ja ne znam tiskati🙈 znaci vide mu glavicu i kosicu a ja zapela. I tako smo se patili do malo prije 12 kad sam trazila babicu i doktoricu da mi pomognu i nalegnu na trbuh jer ocito od mog tiskanja nista. Imam par savova i za sada se dobro osjecam.😊
.
Majo doktorica mi je odlicna bila! Dobro da smo je izogovarale sinoc. Babica Marijana i Nikolina, predobre.
Čestitam, drago mi da je sve dobro prošlo i da nije bilo strašno. Uživaj sada❤
Grcevi krecu cca s 2 tj, prepoznati cete jer je neutjesan plaac, grcenje, privlacenje nogica, ali ne prestaje za 5 min nego malo dulje traje.
Uzimate d3 kapi ? Ako da koje?
Mi smo uzeli d3 waya s probiotikom. Ima i biogaia d3, ali s wayom imam bolja iskustva s posla.
Svakako ako i dalje ima uz te probiotik d3 kapi dati espumisan baby ili sab simplex baby to su simetikoni.
Grijati trbuscic ( ugrijana tetrica, u tetru zavezati malo sirove rize i ugrijati, ili kupiti u mileru tresnjine kostice koje su bas kao za grceve) .
Ne dajem te vitamine jer mi je patronozna rekla ako je i na dohrani onda ne jer ima u njoj vec pa da ne bude previse.Imam espumisan ali ne pise baby,jel to isto?🤔Valjda mog onda jos nisu uhvatili,ali plin ili zrak u crijevima lako moguce..inace dobro piski i kaka(3 tj.ima)
Hvala na savjetima😊
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Moja je mene pustila da se ofarbam,stavim trepavice,nalakiram nokte,obrijem i kad sam sve obavila ona se probudila za dojenje🤩
Aewe2
Da da, espumisan, samo prati dozu koja ide za bebe :D mozes i ti nekada sebi nakapati kad te probava bude mucila🤪
Mene sav danas iznenadjujuce manje boli, ali moram na veliku nuzdu i strah me tiskati i zbog hemica i sava, osjetim da nece bit mekano kao ovih dana🙈🙈 sutra cu sacekati kavu da to obavim🤣
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji